Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kac yaşında canim , sakladığı seyler senin deger verdiğin seyler mi sadece yoksa herhangi birşey mi
5 yaşında evet hep benim özel eşyalarımı özellikler çok kullandıklarımı saklıyor ben görmedim diyor çıkıyor işin içinden

Dunku menümü yazayım
Kahvaltı
Soğanlı sucuklu yumurta
2 dilim tam buğday. Ekmeği

Ara
3 ceviz
3 kare bitter
Sade Türk kahvesi

Ara
1 kase komposto

Akşam
Fırında kaşarlı Karnabahar
2 kaşık pilav
Yoğurtlu sebze çorbası

Ara
Küçük 1 kase sütlaç

3.5 litre su
1 fincan rezene

Spor
45+15 dk leslie 240
35 dk bölgesel hareketler 210
Toplam 450 puan

Zipzip- E Elif_Eylul

Günaydınnnnnn.

155 dk. Eva x7 =1.085 puan
10x60 sn. plank = 600 sn. 600 puan (Allah sonumu hayır etsin.)
100 squat = 100 puan
400 sağ ve sol bacak hareketleri = 400 puan
1700 adım = 50 puan
Toplam puan 2235
masallahhhhhh

bu hafta baya costuk tüm tabloyu merak ediyorum

Chedarice gecmis olsun canim insallah hava degisimindendir
Teşekkür ederim. Ben sebep yok diyordum ama babam hatırlattı spor sonrası soda içmiştim, o soğuk gelmiştir belki bekletmiştim ama terliysem falan.
Azıcık burnumu tıkansa koronı mı diyoruz, paranoyak olduk resmen, yoksa bademcik şişmesi lafı edilecek şey değil her dondurma sonrası şişer zaten benim (dondurma yemedim)

5 yaşında evet hep benim özel eşyalarımı özellikler çok kullandıklarımı saklıyor ben görmedim diyor çıkıyor işin içinden
Ay kıyamam ne çok aramissindir kim bilir bizim ufaklıkta öyle eşim bulamaz ben biraz onlar gibi düşününce buluyorum

Terli iken ne içersen iç illa şişiyor geçmiş olsun canım

İlgini cekmeye çalışıyor kendince seni cezaladiriyor daha fazla vakit gecirerek ve bir oyun kur mesela ;
Oyunun icinde acil bir durum olussun telefona ihtiyaç var ama telefon yok mesela acil doktor aranacak olsun gibi sonra telefon bulununca sorun çözülsün telefonu saklayan oyuncak çok uzgun olduğunu ve yaptığının boyle sonuclara sebep olacagini bilmediğini bir daha yapmayacagini saklamanin yanlis olduğunu dile getirsin oyuncaklar sarilsin sonunda :)

Konuştum sana ceza verdim diyor. Acil bişey olursa ne yaparız dedim. Üzülüyorum diyince tamam yapmam dedi

Bencede dene poni vqkt gelmiş sanki

Yeğenim de saklıyordu. Sonra geçiyor.

Konuştum sana ceza verdim diyor. Acil bişey olursa ne yaparız dedim. Üzülüyorum diyince tamam yapmam dedi
Hep aynı yere mi saklıyor, bir hazine kutusı yapabilirainiz saklamak istediğin şeyi buraya sakla de, ihtiyaç olduğunda kolay bıluruz kaybolmaz de, hem sen rahat bulursun hem de o saklama duygusunu tatmin eder, işlerse

Hep aynı yere mi saklıyor, bir hazine kutusı yapabilirainiz saklamak istediğin şeyi buraya sakla de, ihtiyaç olduğunda kolay bıluruz kaybolmaz de, hem sen rahat bulursun hem de o saklama duygusunu tatmin eder, işlerse
Saklamıcam artık dedi inşallah saklamaz hazine kutusu var oraya koymuyor artık anahtarı ordan bulmuştum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…