- 28 Mart 2021
- 1.983
- 14.434
- 123
- 39
GENe kim yapmis kaçamakkaçamak yaparsanız saçınızı başınizi yolucam bidaha
Ellerine sağlık tatlım6. Takım spor yapmaya . kilo vermeye devam ediyor...
Bayrama Muhteşem gireceğiz.
4 Mayıs Salı Günümüzü Aydınlatan Muhteşem Yıldızlarımız
Üye 4 Mayıs Salı 1Cordelia şa 2.235
2@chikolatagozlum ef 1.878 3@Tostombalakanne ef 1.807 4@Tutku44 şa 1.150 5sardunya1038 ef 1.065
4 Mayıs Salı Yükselen Muhteşem Yıldızlarımız
@Titizz1
şa 1.048@Filizzz16 ef 750
Ve Şampiyonlar mı Efsaneler mi kazanacak? Müthiş mücadele var.
Şampiyonlar 28.048 puan
Efsaneler 27.382 puan
Not. Bu haftaya özel 300 kalorilik ödül Sporda ilk 3 e giren arkadaşlarımıza verilecektir. %1 vermek koşulu ile.
Kim geçecek kimi geçecek ne zaman geçecek ve nasıl geçecek.Ellerine sağlık tatlım
Az kaldı geçecek sizi İnşaAllah yani
ONU bende bilmiyorumKim geçecek kimi geçecek ne zaman geçecek ve nasıl geçecek.
Fark 1000 puan bile değil bence muhteşemler.ONU bende bilmiyorum
İşten geldim yorgunum kalkıp spor yapacam
Efsaneler de iş yok baksana
Eline sağlık kuzum6. Takım spor yapmaya . kilo vermeye devam ediyor...
Bayrama Muhteşem gireceğiz.
4 Mayıs Salı Günümüzü Aydınlatan Muhteşem Yıldızlarımız
Üye 4 Mayıs Salı 1Cordelia şa 2.235
2@chikolatagozlum ef 1.878 3@Tostombalakanne ef 1.807 4@Tutku44 şa 1.150 5sardunya1038 ef 1.065
4 Mayıs Salı Yükselen Muhteşem Yıldızlarımız
@Titizz1
şa 1.048@Filizzz16 ef 750
Ve Şampiyonlar mı Efsaneler mi kazanacak? Müthiş mücadele var.
Şampiyonlar 28.048 puan
Efsaneler 27.382 puan
Not. Bu haftaya özel 300 kalorilik ödül Sporda ilk 3 e giren arkadaşlarımıza verilecektir. %1 vermek koşulu ile.
Geliptw benım bıyıklarıda alsan nasıl güzel olurNe yapıyorsunuz kızlar küçüğümü anneme gönderdim
Kaşımı aldım el ayak bakımı yaptım saçlarımı düzleştirdim Ayyyyy çok iyi geldi uzanıyorum birazdan gider alırım
Kız ben kendi bıyığımı alamıyorum ancak Kaşımı çekdim işte,Geliptw benım bıyıklarıda alsan nasıl güzel olur
Ben yapıyorum. İpi bir yere bağlıyorum. Diğer ucunu kuaförler gibi elime dolayıp alıyorum şekilden şekile giriyorum.Kız ben kendi bıyığımı alamıyorum ancak Kaşımı çekdim işte,
O ip olayını hiç beceremem zaten çok acıyor ben ağda yaptırıyorumBen yapıyorum. İpi bir yere bağlıyorum. Diğer ucunu kuaförler gibi elime dolayıp alıyorum şekilden şekile giriyorum.
Bugun carsamba cumaya ödemi kalmaz yiyebilirsin canimHaşlama bulgur yiyebilir miyim ? 1 çay bardağı haşlanmış bulgur 63 kalori. Yağ yok.
Benim daha çok süt urunlerine lahana soğana tepkim oluyor. Yarın perşembe bir sorun olursa söylerim. Ödem çayı falan kurtarırız..Bugun carsamba cumaya ödemi kalmaz yiyebilirsin canim
Ama tabi ki bulgura tepkin nasil bilmiyorum sislik oluyor mu
Aslında bulgur kilo yapmaz ama bilmiyorum canım bugün çarşamba atarsın yaaaHaşlama bulgur yiyebilir miyim ? 1 çay bardağı haşlanmış bulgur 63 kalori. Yağ yok.
Şişşştttttttttt kızlar aslında cumaya kadar tartılmayacaktım ama gece rüya gördüm 5 li rakamları görüyordum ucundan bugün öğlen 2 gibi tartıldım gerçekten ucundan gördümmmmBenim daha çok süt urunlerine lahana soğana tepkim oluyor. Yarın perşembe bir sorun olursa söylerim. Ödem çayı falan kurtarırız..
Yaaa supersin canimŞişşştttttttttt kızlar aslında cumaya kadar tartılmayacaktım ama gece rüya gördüm 5 li rakamları görüyordum ucundan bugün öğlen 2 gibi tartıldım gerçekten ucundan gördümmmm
Evet canım cumaya çok daha iyi olacak inşallahhhYaaa supersin canim
Artilarida atmissin
Canım cordeliam geldim bitanem
Ramazan'da ne ara fırsat buluptq yapıyosunuz ben şokNe yaptı da yoruldu. Ayda bir gün spor olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?