Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

35 dk eva =245p
10 dk leslie boosted. =60p
30 sn plank. = 30 p
500 bölgesel. =500 p
Toplam adım; 6296
Aktivitr adımı; 3893
Puanlanan adım; 2400 = 60p

Toplam. =895 p

Cordelia
Tüm planım yan gelip yatmak üzerineydi, kardeşim arası spor yapalım diye, zoomdan karşılıklı spor yaptık iyi oldu ama

Eklentiler

• IMG_20210506_000211.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 27
Selam kızlar
Menüm
Sahur 2.30
4 kaşık yoğurt icine kuru kayisi 4 tane 1 tane kuru incir biraz ceviz
1 hurma 1 yesil cay
Iftar 20.03
1 kepce yogurt çorbası
Bol salata
Kıymalı pide yarım. Hamurundan az yedim kiymali yerlerini daha cok yemeye çalıştım
Bugun mecbur kaldim kizlar normalde is sonrasi hizlica hazırlıyordum birseyler ama anlik mesai gelince 8de cikmak zorunda kaldim öyle olunca da buzlukta onceden yapılmış pidelerimiz vardi eşim onlari cikarip atti hemen fırına
1 hurma
Su 1.5 lt
21.30 1 sade turk kahvesi
23.00 1shut kefir Zipzip- E Elif_Eylul
Pideye canım çok sıkıldı ama mecbur kaldım o kadar uykusuz kalıyorum yoruluyorum gunde 4 saat uykuyla çalışıyorum gozlerim kapaniyor çalışırken buna ragmen pide yemek zorunda kalmam moralimi cok bozdu aksam spor yapmak bile istemedim verdigim emekler çöp oluyor diye. Kilo vermek icin uyku duzeni cok önemli ama ramazan basindan beri bu şekildeyim ve ne kadar spor yapsam kendimi cok istedigim tatlılardan uzak tutsam da uykusuzluktan vermem gereken kiloyi veremiyorum belki de. Esim inceldin baya fark var diyor ama bilmiyorum. Verdigim emege karşılık daha fazla eksi gormem gerekirken daha az eksi ya da arti gelmem sogutuyor ciktigim yoldan beni

Ben menuyu okuyamadim ki:) afiyet olsun canim
Senin için yazayım şuan üşenmiyorum;

Sahur;
1 yum 1 peynir 1 dilim ekmek 3 zeytin 2 çilek salatalık domates havuç 1 çatal tahin çatalla nasıl oluyor deme çatalı daldırıyom üzerinde kalanlar)

İftar
1 kase domates çorbası
2 yk kereviz yemeği
3yk patlıcann oturtma fırında kıymalı
Salata 1-2 yl yoğurt
Ve 3 yağsız tavada gelincik otuyla yapılmış mücver (içinde mısır unu ve nırmal un var biraz, olmasa iyiydi ama bir daha bulamam yılda 1 kez)

Ara; 1 yk yoğurt- çeyrektenbaz muz- 1yk tahin- 4 badem 1 gün kurusu karıştırdım tatlı niyetine.

Ramazan dolayısıyla suyu az içiyyorum yada saymadığım için az geliyor.
Afiyet olsun canım çağla yemeği nasıl oluyor
Dün ben de sormuştum çağlanın salçayla falan yemeğini yapıyorlarmış, ilk kez duydım, çağla pahalı az bulunan bir şey değil mi?
Geçmiş olsun canım çocuklara,inşallah bir an önce iyileşirler. Önce sağlık işleri bi süre azami boşver.
Olsun, spor spordur, hareket berekettir

Hiiiç öyle düşünme, spor yaptığın için önce sıkılaşıyorsundur, kilo her şey değil ki sıkılaşmak önemli bence sonra bi bakmıssın kilo bi anda gitmiş, ramazanın bitmesine ne kaldı şurda 1 hafta daha böyle gidecez, ben de çok az uyuyorum suyu çoknaz içiyorum ama napalım geçici bubsüre hep böyle gitmeyecek, emeklerin karşılığını alacaksın, ayrıca yaptığın işi de yaptım 15 ay ne kadar zordur çook iyi biliyorum, hala da ona benzer bir işim var. Sürekli konuşup oruç tutman bile büyük bir şey bence. Moralini bozma az kaldı her şey çok daha iyi olacak. Pideye de takılma evet adı pide ama bence ekmek yemişsin gibi düşün. 1günden bir şey olmaz, hepimizin zaruri durumları oluyor.

Hayırlı olsun işin abla, inşallah gönlüne göre bir iştir. Dikkat et kendine
Sagol bitanem gönlüme göre :)) bisey yapmiyorum
Hoşgeldinnnnn. Kimin uyku düzeni kaldı ki. Bekliyoruz Ramazan sonrası.
İnşallah tatlim
Cok kopmamak icin arada yazmasamda bakiyorum
Günaydın kızlar
Aristo diyetini duydunuz mu? Hayvansal gıda yenmiyor. Mantığı hoşuma gitti ama miktarlar konusunda bişey bulamadım. Benim 35 kg yağım var denemek istiyorum.
Son zamanlarda Ayşegül coruhluyu dinliyorum cok faydali ve mantikli bilgiler veriyor, tavsiye ederim cnm

Kilo vermek isteyenlerin ve saglik icin en önemli şeyin aksam 5 den sonra yememek oldugunu söylüyor
Hosgeldin abla yeni isin hayirli olsun
Sagol bitanem
Mefkurem abla ben senin yazdıklarını niye direk görmüyorum da baskasinin alintisinda goruyorum yeni isin hayirli olsun abla insallah seni yormaz
Yine göz ardimi ettin beni yoksa

Yorucu bisey degil cnm
Eskiden yaptigim gibi
Yaşlı bi kadina refagat ediyom evinde, gece yalniz kalmasin diye
Bisey yapmiyorum :))) ama ne kadar sürer bilmiyorum, durumu pek iyi degil

Chedarice sanada gecmis olsun cnm
Muhtemelen corana degilsindir heralde :)t
Teşekkür ederim. Yok yok değilim. Geçti sabah yine ağrır geçer sonra. Zaten 3güne 1 markete gidiyorum, başka insan gördüğüm de yok ki. Ev müstakil, sokakta kimse yok. Bu halde korona kaparsam zaten madalya versinlet bana (nasıl büyük konuştım, inşallah başıma gelmez)

Iyi geceler kizlar
Iyigeceler canım
Normal değil tabiki canım. Baska bir problem var o zaman
Geçmiş olsun canım. Dikkat edin kendinize

Geçmiş olsun tatlım.

Mefkurem merhaba abla nasılsın
Sagol tatlim iyiyim

Eskiden Listeden çıktığım gibi hemen ilk hafta 5 kilo alirdim cok şükür şu ara iyi gidiyorum, hic abartmiyorum :))

Sen nasilsin bitirdinmi işleri, sıra sana geldimi

Öyle rahatlatti ki su mesaj cok sagol canim❤ haklisin cok fazla hamurundan yemedigim icin ekmek gibi düşünebilirim. Ki normalde asla ekmek yiyebileb biri degilim hic aklima bile gelmez yemeklerde. Amca menemenle yerim
Haklisin canim sende yapmissin bilirsin zorluğunu. Bir de şimdi bayram öncesive sonrası haftalarina her gun mesai koydular haftasonu cts dahil. Evdeyiz diye yatiyor düşüncesi ile normalin 2 kati yükleniliyor şu an. Az kaldi insallah uyku duzenim de yerine gelirse hedefime daha hizli ulasirim insallah canim❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…