- 23 Ekim 2012
- 2.659
- 12.771
- 408
- 41
Sağol kuzumSüpersin canim
Senin için yazayım şuan üşenmiyorum;Ben menuyu okuyamadim ki:) afiyet olsun canim
Dün ben de sormuştumAfiyet olsun canım çağla yemeği nasıl oluyor
Geçmiş olsun canım çocuklara,inşallah bir an önce iyileşirler. Önce sağlık işleri bi süre azami boşver.Selam kızlar nasılsınız
İkizler hasta oldular şu an ikisinin de ateşi var, muhtemelen bahçede çok fazla su ile oynamaktan üşüttüler
Başım şu an çok ağrıyor, yarına iyi olur isem menülerimi yazıcam 2 gündür de hiç Spor yapmadım
İçimde acayip bir açlık var, boşluktan mıdır yoksa burası yemek temizlik beni çok yoruyor ondan mıdır bilemiyorum
Şimdi saatimi ilaç vermek için kuracağım yarın aranıza döneceğim inş öpüyorum
Olsun, spor spordur, hareket berekettirHayırlı geceler
Bugünkü menum
Kahvaltı
Mantarlı Sebzeli omlet
1 dilim tam buğday
Yeşillik
1 tane havuç
Ara
Sade nescafe
Ara
1 adet keçiboynuzu
Yarim avuç karışık kuruyemiş
Akşam
1 tane biber dolması
1 kase mercimek çorbası
Ara
2 top dondurma yedim
2.5 litre su
Spor 45 dk leslie 180 puanCordelia
Kizlar yaptığınız sporun yanına benim yaptığım cücük kadar kaliyoo
Zipzip- E Elif_Eylul
Hiiiç öyle düşünme, spor yaptığın için önce sıkılaşıyorsundur, kilo her şey değil ki sıkılaşmak önemli bence sonra bi bakmıssın kilo bi anda gitmiş, ramazanın bitmesine ne kaldı şurda 1 hafta daha böyle gidecez, ben de çok az uyuyorum suyu çoknaz içiyorum ama napalım geçici bubsüre hep böyle gitmeyecek, emeklerin karşılığını alacaksın, ayrıca yaptığın işi de yaptım 15 ay ne kadar zordur çook iyi biliyorum, hala da ona benzer bir işim var. Sürekli konuşup oruç tutman bile büyük bir şey bence. Moralini bozma az kaldı her şey çok daha iyi olacak. Pideye de takılma evet adı pide ama bence ekmek yemişsin gibi düşün. 1günden bir şey olmaz, hepimizin zaruri durumları oluyor.Selam kızlar
Menüm
Sahur 2.30
4 kaşık yoğurt icine kuru kayisi 4 tane 1 tane kuru incir biraz ceviz
1 hurma 1 yesil cay
Iftar 20.03
1 kepce yogurt çorbası
Bol salata
Kıymalı pide yarım. Hamurundan az yedim kiymali yerlerini daha cok yemeye çalıştım
Bugun mecbur kaldim kizlar normalde is sonrasi hizlica hazırlıyordum birseyler ama anlik mesai gelince 8de cikmak zorunda kaldim öyle olunca da buzlukta onceden yapılmış pidelerimiz vardi eşim onlari cikarip atti hemen fırına
1 hurma
Su 1.5 lt
21.30 1 sade turk kahvesi
23.00 1shut kefirZipzip- E Elif_Eylul
Pideye canım çok sıkıldı ama mecbur kaldım o kadar uykusuz kalıyorum yoruluyorum gunde 4 saat uykuyla çalışıyorum gozlerim kapaniyor çalışırken buna ragmen pide yemek zorunda kalmam moralimi cok bozdu aksam spor yapmak bile istemedim verdigim emekler çöp oluyor diye. Kilo vermek icin uyku duzeni cok önemli ama ramazan basindan beri bu şekildeyim ve ne kadar spor yapsam kendimi cok istedigim tatlılardan uzak tutsam da uykusuzluktan vermem gereken kiloyi veremiyorum belki de. Esim inceldin baya fark var diyor ama bilmiyorum. Verdigim emege karşılık daha fazla eksi gormem gerekirken daha az eksi ya da arti gelmem sogutuyor ciktigim yoldan beni
Sagol bitanemHayırlı olsun işin abla, inşallah gönlüne göre bir iştir. Dikkat et kendine
İnşallah tatlimHoşgeldinnnnn. Kimin uyku düzeni kaldı ki. Bekliyoruz Ramazan sonrası.
Son zamanlarda Ayşegül coruhluyu dinliyorum cok faydali ve mantikli bilgiler veriyor, tavsiye ederim cnmGünaydın kızlar
Aristo diyetini duydunuz mu? Hayvansal gıda yenmiyor. Mantığı hoşuma gitti ama miktarlar konusunda bişey bulamadım. Benim 35 kg yağım var denemek istiyorum.
Sagol bitanemHosgeldin abla yeni isin hayirli olsun
Yine göz ardimi ettin beni yoksaMefkurem abla ben senin yazdıklarını niye direk görmüyorum da baskasinin alintisinda goruyorum yeni isin hayirli olsun abla insallah seni yormaz
Teşekkür ederim. Yok yok değilim. Geçti sabah yine ağrır geçer sonra. Zaten 3güne 1 markete gidiyorum, başka insan gördüğüm de yok ki. Ev müstakil, sokakta kimse yok. Bu halde korona kaparsam zaten madalya versinlet bana (nasıl büyük konuştım, inşallah başıma gelmez
Iyigeceler canımIyi geceler kizlar
Normal değil tabiki canım. Baska bir problem var o zamanKıslar biliyorsunuz reglim yeni bitti sayılır 10 gün belki olmamıştır biteli şöyle bir sıkıntım var ben regl olmadan 2 belki 3 gün önce sivilcelenirim bugün sivilce patlaması yaşıyorum ve karnım da akşamdan beri regl ağrısına benzer ağrım var regl olmak istemiyorum ya gerildim biraz olursam regl bu kadar erken olması normal mi
Geçmiş olsun canım. Dikkat edin kendinizeSelam kızlar nasılsınız
İkizler hasta oldular şu an ikisinin de ateşi var, muhtemelen bahçede çok fazla su ile oynamaktan üşüttüler
Başım şu an çok ağrıyor, yarına iyi olur isem menülerimi yazıcam 2 gündür de hiç Spor yapmadım
İçimde acayip bir açlık var, boşluktan mıdır yoksa burası yemek temizlik beni çok yoruyor ondan mıdır bilemiyorum
Şşşş atmayın böyle şeyler şimdiSpor planı arayanlar bunlara bakabilir ben bugün başladım. Olduğu kadar yapacağım.Eki Görüntüle 2842617 Eki Görüntüle 2842618 Eki Görüntüle 2842619
Geçmiş olsun tatlım.Selam kızlar nasılsınız
Afiyet olsun canım.Bugün iftarda
Yagsiz balik schnitzel, 1 sk püre, 1 sk mantar sos, salata, 1 hurma yedim
Sahur için yanima bisey almadim
Bakalim yarin nasil geçecek :)
Sagol tatlim
Canım bende indirdiğim programda bu tarz hareketler yapıyorum. Gerçekten terliyorum, faydası olduğuna inanıyorum.Spor planı arayanlar bunlara bakabilir ben bugün başladım. Olduğu kadar yapacağım.Eki Görüntüle 2842617 Eki Görüntüle 2842618 Eki Görüntüle 2842619
Öyle rahatlatti ki su mesaj cok sagol canim❤ haklisin cok fazla hamurundan yemedigim icin ekmek gibi düşünebilirim. Ki normalde asla ekmek yiyebileb biri degilim hic aklima bile gelmez yemeklerde. Amca menemenle yerimHiiiç öyle düşünme, spor yaptığın için önce sıkılaşıyorsundur, kilo her şey değil ki sıkılaşmak önemli bence sonra bi bakmıssın kilo bi anda gitmiş, ramazanın bitmesine ne kaldı şurda 1 hafta daha böyle gidecez, ben de çok az uyuyorum suyu çoknaz içiyorum ama napalım geçici bubsüre hep böyle gitmeyecek, emeklerin karşılığını alacaksın, ayrıca yaptığın işi de yaptım 15 ay ne kadar zordur çook iyi biliyorum, hala da ona benzer bir işim var. Sürekli konuşup oruç tutman bile büyük bir şey bence. Moralini bozma az kaldı her şey çok daha iyi olacak. Pideye de takılma evet adı pide ama bence ekmek yemişsin gibi düşün. 1günden bir şey olmaz, hepimizin zaruri durumları oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?