Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Öyle rahatlatti ki su mesaj cok sagol canim❤ haklisin cok fazla hamurundan yemedigim icin ekmek gibi düşünebilirim. Ki normalde asla ekmek yiyebileb biri degilim hic aklima bile gelmez yemeklerde. Amca menemenle yerim
Haklisin canim sende yapmissin bilirsin zorluğunu. Bir de şimdi bayram öncesive sonrası haftalarina her gun mesai koydular haftasonu cts dahil. Evdeyiz diye yatiyor düşüncesi ile normalin 2 kati yükleniliyor şu an. Az kaldi insallah uyku duzenim de yerine gelirse hedefime daha hizli ulasirim insallah canim❤

Kizlar dogum sonrasında regl duzeniniz değişken miydi ? 8 gun geçti her sahurda agridan kivraniyorum sabaha cadı gibi hicbirseyim yok:)
Doğum sonrası ve diyet artı spor beni çok etkilemişti bakalım bu ay nasıl olacak.
O ip olayını hiç beceremem zaten çok acıyor ben ağda yaptırıyorum
Ben ağda yapıyordun 9 sene kadar oldu çok çok azaldı vücudum da dün tüy dökücü krem sürdüm çok iyi oldu ilk defa hassa yerlere kullandım ama memnun kaldim
Cumaya az kaldı. Yarın akşam kabak var dimi çoğu menüde kizlar
İyi hatırlattın canım bende kabak yapayım yarın
Iyi geceler kizlar
İyi geceler kuzum
Kuzum bende 2 sene önce spora başlayınca ve kilo verince 2 hafta üst üstte oldugumu biliyorum.
Geçmiş olsun canım sen kendine ve çocuklarına dikkat et sağlık herşeyden önemli. Allah şifa versin inşallah hepinize

Ay ne güzel E Elif_Eylul bizde yapalım tabi çocuklar dursa
Canım gerçekten zor bir durum inan pide Yemen bile iyi değil çünkü hamur işi ve bu da yaptığın tüm spor ve diyeti olumsuz etkiliyor.
Çalışan insan için çok zor ama yine de yarın yeni bir gün yeniden devam et yarını daha hafif geçir.

Sagol tatlim iyiyim

Eskiden Listeden çıktığım gibi hemen ilk hafta 5 kilo alirdim cok şükür şu ara iyi gidiyorum, hic abartmiyorum :))

Sen nasilsin bitirdinmi işleri, sıra sana geldimi
İyi olmana sevindim ablacım
Senin için mutlu oldum inşallah hiç kilo derdin olmaz

Bende İyim ama çocuklarla çok yoruluyorum çok uykusuz kalıyorum ah ahhh nerde o eski uyku sefalari

Ev işi bitti şükür çok güzel ve temiz oldu

Teşekkür ederim cnm

Masallah ramazan falan demeyip sporlari döktürüyorsun. Bu hafta sonucunu merak ettim
Mercimek, bulgur falanda etkilemiyor heralde seni
Abla neredesin sen yaaa hayırlı olsun işin ama bizi de boslama

Teşekkür ederim cnm

Masallah ramazan falan demeyip sporlari döktürüyorsun. Bu hafta sonucunu merak ettim
Mercimek, bulgur falanda etkilemiyor heralde seni
Beni etkilemiyor canım. Ama spor yaptığımdan olabilir... Beni biliyorsun. 1,5 kg. En fazla verdiğim kilo. İnşallah veririm. Ramazanda kilo vermek zorladı beni. Uykusuzluk mu? Meto yavaşlamasi mi bilmiyorum. Yeni kendime geliyorum.

Sağol tatlim
Dahakilo derdini bitirmek için coook var :))

Saglikli huzurlu oturun insallah cnm
Küçük cocuklarla cok zor biliyorum
Bizimkiler 2-3 saat bende kaldimi fevrim şaşiyor :))) ama yinede önce BEN demen lazim
Yoksa bu cocuklar çok nankör ilerde demicekler... Bizim icin kendini ihmal ettin diye :))
Abla neredesin sen yaaa hayırlı olsun işin ama bizi de boslama
Teşekkür ederim bitanecim cok uzak kalmadim, arada bakiyorum buraya
Tamamen koparsam sonumun ne olacagini biliyorum
Ramazandan sonra inşallah yine düzenli gelirim
Şu ara vampirler gibi gece yasiyorum

Sen nasilsin, hersey yolundami
Coluk cocuk iyimi
Uykusuzluk ve gece yemek cok etkiliyor cnm
Ama yinede gayet iyisin bence
O kadar kilo verdikten sonra hâlâ vermeye devam ediyorsun, daha ne olsun

Bende dün sabah uyumayinca kalktim, bazi kıyafetleri denedim :)) bazi pantolonlar olmaya başlamış, hep tayt giydigim icin denememistim :)
Ramazandan sonra kendime daha cok bakmaya baslicam
Önce saçımı boyatip kestirecem ve mutlaka spora baslicam :))

Yok E Elif_Eylul sadece yatmayı biliyor. Korkuyor incileri dökülür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…