Kilo vermek icin spor uygulamalarida cok güzel oluyorSpor planı arayanlar bunlara bakabilir ben bugün başladım. Olduğu kadar yapacağım.Eki Görüntüle 2842617 Eki Görüntüle 2842618 Eki Görüntüle 2842619
Öyle rahatlatti ki su mesaj cok sagol canim❤ haklisin cok fazla hamurundan yemedigim icin ekmek gibi düşünebilirim. Ki normalde asla ekmek yiyebileb biri degilim hic aklima bile gelmez yemeklerde. Amca menemenle yerimHiiiç öyle düşünme, spor yaptığın için önce sıkılaşıyorsundur, kilo her şey değil ki sıkılaşmak önemli bence sonra bi bakmıssın kilo bi anda gitmiş, ramazanın bitmesine ne kaldı şurda 1 hafta daha böyle gidecez, ben de çok az uyuyorum suyu çoknaz içiyorum ama napalım geçici bubsüre hep böyle gitmeyecek, emeklerin karşılığını alacaksın, ayrıca yaptığın işi de yaptım 15 ay ne kadar zordur çook iyi biliyorum, hala da ona benzer bir işim var. Sürekli konuşup oruç tutman bile büyük bir şey bence. Moralini bozma az kaldı her şey çok daha iyi olacak. Pideye de takılma evet adı pide ama bence ekmek yemişsin gibi düşün. 1günden bir şey olmaz, hepimizin zaruri durumları oluyor.
Teşekkür ederim cnmAfiyet olsun canım.
Doğum sonrası ve diyet artı spor beni çok etkilemişti bakalım bu ay nasıl olacak.Kizlar dogum sonrasında regl duzeniniz değişken miydi ? 8 gun geçti her sahurda agridan kivraniyorum sabaha cadı gibi hicbirseyim yok:)
Ben ağda yapıyordun 9 sene kadar oldu çok çok azaldı vücudum da dün tüy dökücü krem sürdüm çok iyi oldu ilk defa hassa yerlere kullandım ama memnun kaldimO ip olayını hiç beceremem zaten çok acıyor ben ağda yaptırıyorum
İyi hatırlattın canım bende kabak yapayım yarınCumaya az kaldı. Yarın akşam kabak var dimi çoğu menüde kizlar
İyi geceler kuzumIyi geceler kizlar
Kuzum bende 2 sene önce spora başlayınca ve kilo verince 2 hafta üst üstte oldugumu biliyorum.Kıslar biliyorsunuz reglim yeni bitti sayılır 10 gün belki olmamıştır biteli şöyle bir sıkıntım var ben regl olmadan 2 belki 3 gün önce sivilcelenirim bugün sivilce patlaması yaşıyorum ve karnım da akşamdan beri regl ağrısına benzer ağrım var regl olmak istemiyorum ya gerildim biraz olursam regl bu kadar erken olması normal mi
Geçmiş olsun canım sen kendine ve çocuklarına dikkat et sağlık herşeyden önemli. Allah şifa versin inşallah hepinizeSelam kızlar nasılsınız
İkizler hasta oldular şu an ikisinin de ateşi var, muhtemelen bahçede çok fazla su ile oynamaktan üşüttüler
Başım şu an çok ağrıyor, yarına iyi olur isem menülerimi yazıcam 2 gündür de hiç Spor yapmadım
İçimde acayip bir açlık var, boşluktan mıdır yoksa burası yemek temizlik beni çok yoruyor ondan mıdır bilemiyorum
Şimdi saatimi ilaç vermek için kuracağım yarın aranıza döneceğim inş öpüyorum
Ay ne güzel E Elif_Eylul bizde yapalım tabi çocuklar dursa35 dk eva =245p
10 dk leslie boosted. =60p
30 sn plank. = 30 p
500 bölgesel. =500 p
Toplam adım; 6296
Aktivitr adımı; 3893
Puanlanan adım; 2400 = 60p
Toplam. =895 p
Cordelia
Tüm planım yan gelip yatmak üzerineydi, kardeşim arası spor yapalım diye, zoomdan karşılıklı spor yaptıkiyi oldu ama
Canım gerçekten zor bir durum inan pide Yemen bile iyi değil çünkü hamur işi ve bu da yaptığın tüm spor ve diyeti olumsuz etkiliyor.Selam kızlar
Menüm
Sahur 2.30
4 kaşık yoğurt icine kuru kayisi 4 tane 1 tane kuru incir biraz ceviz
1 hurma 1 yesil cay
Iftar 20.03
1 kepce yogurt çorbası
Bol salata
Kıymalı pide yarım. Hamurundan az yedim kiymali yerlerini daha cok yemeye çalıştım
Bugun mecbur kaldim kizlar normalde is sonrasi hizlica hazırlıyordum birseyler ama anlik mesai gelince 8de cikmak zorunda kaldim öyle olunca da buzlukta onceden yapılmış pidelerimiz vardi eşim onlari cikarip atti hemen fırına
1 hurma
Su 1.5 lt
21.30 1 sade turk kahvesi
23.00 1shut kefirZipzip- E Elif_Eylul
Pideye canım çok sıkıldı ama mecbur kaldım o kadar uykusuz kalıyorum yoruluyorum gunde 4 saat uykuyla çalışıyorum gozlerim kapaniyor çalışırken buna ragmen pide yemek zorunda kalmam moralimi cok bozdu aksam spor yapmak bile istemedim verdigim emekler çöp oluyor diye. Kilo vermek icin uyku duzeni cok önemli ama ramazan basindan beri bu şekildeyim ve ne kadar spor yapsam kendimi cok istedigim tatlılardan uzak tutsam da uykusuzluktan vermem gereken kiloyi veremiyorum belki de. Esim inceldin baya fark var diyor ama bilmiyorum. Verdigim emege karşılık daha fazla eksi gormem gerekirken daha az eksi ya da arti gelmem sogutuyor ciktigim yoldan beni
İyi olmana sevindim ablacımSagol tatlimiyiyim
Eskiden Listeden çıktığım gibi hemen ilk hafta 5 kilo alirdimcok şükür şu ara iyi gidiyorum, hic abartmiyorum :))
Sen nasilsin bitirdinmi işleri, sıra sana geldimi
Abla neredesin sen yaaa hayırlı olsun işin ama bizi de boslamaTeşekkür ederim cnm
Masallah ramazan falan demeyip sporlari döktürüyorsun. Bu hafta sonucunu merak ettim
Mercimek, bulgur falanda etkilemiyor heralde seni
Kolay gelsin bolll kalori yakmalarBen spora kaciyim en iyisi
Beni etkilemiyor canım. Ama spor yaptığımdan olabilir... Beni biliyorsun. 1,5 kg. En fazla verdiğim kilo.Teşekkür ederim cnm
Masallah ramazan falan demeyip sporlari döktürüyorsun. Bu hafta sonucunu merak ettim
Mercimek, bulgur falanda etkilemiyor heralde seni
1-2 saate artar bu sporSporum 5 Mayıs
118 dk. . Eva fitnessx 7 = 826 puan
5 x60 sn =300 sn. Plank = 300 puan
200 sag ve sol bacak hareketleri 200 puan
Toplam puan 1326
Mümkün. Şuan dinleniyorum.1-2 saate artar bu spor
Sağol tatlimİyi olmana sevindim ablacım
Senin için mutlu oldum inşallah hiç kilo derdin olmaz
Bende İyim ama çocuklarla çok yoruluyorum çok uykusuz kalıyorum ah ahhh nerde o eski uyku sefalari
Ev işi bitti şükür çok güzel ve temiz oldu
Teşekkür ederim bitanecimAbla neredesin sen yaaa hayırlı olsun işin ama bizi de boslama
Uykusuzluk ve gece yemek cok etkiliyor cnmBeni etkilemiyor canım. Ama spor yaptığımdan olabilir... Beni biliyorsun. 1,5 kg. En fazla verdiğim kilo.İnşallah veririm. Ramazanda kilo vermek zorladı beni. Uykusuzluk mu? Meto yavaşlamasi mi bilmiyorum. Yeni kendime geliyorum.
Yok E Elif_Eylul sadece yatmayı biliyor.Doğum sonrası ve diyet artı spor beni çok etkilemişti bakalım bu ay nasıl olacak.
Ben ağda yapıyordun 9 sene kadar oldu çok çok azaldı vücudum da dün tüy dökücü krem sürdüm çok iyi oldu ilk defa hassa yerlere kullandım ama memnun kaldim
İyi hatırlattın canım bende kabak yapayım yarın
İyi geceler kuzum
Kuzum bende 2 sene önce spora başlayınca ve kilo verince 2 hafta üst üstte oldugumu biliyorum.
Geçmiş olsun canım sen kendine ve çocuklarına dikkat et sağlık herşeyden önemli. Allah şifa versin inşallah hepinize
Ay ne güzel E Elif_Eylul bizde yapalım tabi çocuklar dursa
Canım gerçekten zor bir durum inan pide Yemen bile iyi değil çünkü hamur işi ve bu da yaptığın tüm spor ve diyeti olumsuz etkiliyor.
Çalışan insan için çok zor ama yine de yarın yeni bir gün yeniden devam et yarını daha hafif geçir.
Keşke uyusam.Git yat uyu ne sporu yaaa
Uyuyamıyormusun? Bende bu ramazı 1-2 defa uyudum geceleri . Uykum kaçıyor hep oruç tutunca.Keşke uyusam.
Evet. Hiç uyumuyorum. 5-6 anca uyuyorum.Uyuyamıyormusun? Bende bu ramazı 1-2 defa uyudum geceleri . Uykum kaçıyor hep oruç tutunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?