Ohh süper inşallah zaten de az kalmış benim gibi olma58 canım
Kuzum 3 tane fazla gelmez mi oGünaydın kızlar menümü yazayım hemen 05.05 carsamba menusu
Sahur 1 salata 2 bardak su 2 hurma
İftar 20.11
1 kepçe tarhana çorbası
1 kepçe barbunya
Salata
3 su bardağı çok az şekerli üzümlü kayısılı komposto (WC sorunum var berbat şekilde )
Akşamda üç acı çehre içtim ama fazla su icemedim şuan karnım aşırı şiş .
8000 adım 240 puan
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Canım iki haftada bir kez WC ye çıktım inanki yani napicami sasrdim iyi etki etsin diye daha öncede üç iciyodumKuzum 3 tane fazla gelmez mi o
Anladım canım insaallah istediğin gibi bir etki görürsünCanım iki haftada bir kez WC ye çıktım inanki yani napicami sasrdim iyi etki etsin diye daha öncede üç iciyodum
Günaydın canım benim bebemde bugün erkenciGünaydın kızlarbugun erkenci oğlum
Günaydın canım hosgeldinGünaydın... Nasıl yapıyoruz şimdi? Sanırım bu gruba çağırıldım?
Sağol canım..Geçmiş olsun size de. Baş ağtısı sinüzit de oluyor, korona da baş ağrısı ile geliyor diyorlar
ADINIZ: ( isteğe bağlı )Günaydın canım hosgeldin
Ilk sayfada kurallarimiz onlari okuyup orda bulunan formu doldurabilir misin
Canım bizim bahçemiz var. Daha doğrusu kv gilin onlarca badem ağacı var. Oradan topladım dünSenin için yazayım şuan üşenmiyorum;
Sahur;
1 yum 1 peynir 1 dilim ekmek 3 zeytin 2 çilek salatalık domates havuç 1 çatal tahin çatalla nasıl oluyor deme çatalı daldırıyom üzerinde kalanlar)
İftar
1 kase domates çorbası
2 yk kereviz yemeği
3yk patlıcann oturtma fırında kıymalı
Salata 1-2 yl yoğurt
Ve 3 yağsız tavada gelincik otuyla yapılmış mücver (içinde mısır unu ve nırmal un var biraz, olmasa iyiydi ama bir daha bulamam yılda 1 kez)
Ara; 1 yk yoğurt- çeyrektenbaz muz- 1yk tahin- 4 badem 1 gün kurusu karıştırdım tatlı niyetine.
Ramazan dolayısıyla suyu az içiyyorum yada saymadığım için az geliyor.
Dün ben de sormuştumçağlanın salçayla falan yemeğini yapıyorlarmış, ilk kez duydım, çağla pahalı az bulunan bir şey değil mi?
Geçmiş olsun canım çocuklara,inşallah bir an önce iyileşirler. Önce sağlık işleri bi süre azami boşver.
Olsun, spor spordur, hareket berekettir
Günaydın canımGünaydın kızlar
Günaydın canımGünaydın kızlarbugun erkenci oğlum
Günaydın canımGünaydın kızlarr
Günaydın canım ❤
Günaydın canımGünaydın kızlar...
3 saatlik gece uykumla enerjik olmaya çalışıyorum....
Hosgeldin tekrardan aramiza ben elif 31 yaşındayım takim kaptanıyımADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:24
BOYUNUZ:1.58
KİLONUZ:86
HEDEF KİLONUZ:50
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar.
MESLEGINIZ: Öğrenci.
ÇOCUK SAYISI: Yok.
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Psikiyatrik İlaçlar.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Bipolarım ve Polikistik over var.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: 1. Sağlığımı geri kazanmak. 2. Yaşıtlarım gibi incecik olmak.
Formu doldurdum.
Bir sorum var; menüleri ve egzersizleri akşamları saat 21-22 gibi toplu paylaşabilir miyim ve tartı sonucumu cumaları sabah saat 07.00 gibi atsam olur mu?
Afiyet olsun canımGünaydın kızlar menümü yazayım hemen 05.05 carsamba menusu
Sahur 1 salata 2 bardak su 2 hurma
İftar 20.11
1 kepçe tarhana çorbası
1 kepçe barbunya
Salata
3 su bardağı çok az şekerli üzümlü kayısılı komposto (WC sorunum var berbat şekilde )
Akşamda üç acı çehre içtim ama fazla su icemedim şuan karnım aşırı şiş .
8000 adım 240 puan
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?