• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

supersin canim ahh nasilda tasiyoruz o yağları boşuna boşuna

tatlim tarti sabitleyince uzerinden inip cek uzedindeyken alma eline ramazandan dolayı ortalama 4-5 gibi tartiliyoruz ramazan disi 12

sende tartil hadii hadiii

ayyy mezun olup kilo vermek tebrikler x2 🎉🎉🎉

Ne oldu migim :)
herkes yeniden tartilacak bak hirs yaptiriyorsun :KK70:
Banane ohhh canıma da değsin yattigim yerden kilo veririm ben:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:💃💃💃💃

Geçen akşam çay ile buskivi yedim puding yedim yine de eksi hırs yaptım mi gözüm birşeyi görmez benim :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: kocam bıktı sabah sabah yine mi spor yapiyon diyor adam gizli yaptım hep bu hafta gizlemeyi beceremedim:KK70::KK70::KK70::KK70:
Kaçamak yapmissin ama bu hafta cok guzel spor yaptin canim yediklerini eritmissin 🤭🤭

Geçen akşam çay ile buskivi yedim puding yedim yine de eksi hırs yaptım mi gözüm birşeyi görmez benim :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: kocam bıktı sabah sabah yine mi spor yapiyon diyor adam gizli yaptım hep bu hafta gizlemeyi beceremedim:KK70::KK70::KK70::KK70:
Bende gece yapinca esim ne cok zipladin diyor ertesi güne uyuyor saniyorsun uyumuyorlar bir gozleri hep acik 😂😂😂

Çoklu alıntı yapmayı henüz bilmediğim için hoşgeldin diyen herkese topluca hoşbulduk diyorum arkadaşlar kusura bakmayın 😊

Dün gruba giriş için bilgilerimi yazarken en son pazartesi tartıldığım için o zamanki kilomu yazmıştım 64.75 olarak. Bugün baktığımda pazartesiden beri 1 kilo verdiğimi gördüm 😊 Yalnız kilo bildiriminin en geç cuma 12ye kadar yapıldığı kuralını atlamışım çok özür dilerim, ilk haftam olmasına verin 😊 ben genelde diyetisyenler sahurdan 12 saat sonra tartışın dedikleri için bu saate kadar bekledim. Yalnız tartılırken fotoğrafını çekmekte epey zorlandım, ayy siz nasıl yapıyorsunuz bunu 😂😂😂 tartışıyorum 63,75 çıkıyor, fotoğraf çekmek için telefonu elime aldığım an telefonun ağırlığını da koyup 63,95 gösteriyor 😂 O yüzden iki görüntüyü de koydum 😁

Bugün bi halsizlik var üstümde, o yüzden henüz spor yapamadım ama inşallah iftardan sonra yapıp onu da menümle birlikte yazacağım 😊
Eki Görüntüle 2844043 Eki Görüntüle 2844044
Maşallah canım umarım sorunsuz hedefi görürsün 🥰

tatlim tarti sabitleyince uzerinden inip cek uzedindeyken alma eline ramazandan dolayı ortalama 4-5 gibi tartiliyoruz ramazan disi 12

Üzerinden inip hemen çekmeyi de denedim o zaman da hemen kapandı 😂😂😂 inşallah pazartesi tartısında çözerim bu işi😂😂

78 görmem lazım 😅78,1 olursa tam 10 kilo vermiş olacağım

Back
X