• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cordelia Cordelia canim spor disi :7304 adim = 219
15dk Leslie happy walk + 15dk plates (kucuk top+ cemberle)=45+90 (135)
30dk leslie boosted+ 10dk plates (buyuk topla)=180+60 (240)

Toplam: 594 canim
Puanları Hesaplaman mümkün mü canım? Bunları ben hesaplarım. Sonraki sporlarında. :KK45:

Ablam hoşgeldin iyi akşamlar 😍 çok şükür Rabbim yüzümüzü kara çıkarmadı💪🏻
Hosbuldum bitanemm 😍😍😍bende diyorum bu kiz beni unuttu niye hiç pas vermiyor 😂😂😂😂

Hele senin sporuna, adimlarina hayranim cnm 😍
Tartida karsiligini aliyorsun ne güzel
Baya sikilasmada olmuştur 😁

Spor yaparken sag ayak taragim aciyor spor sonrası kremleyip sarinca geciyor 😯 spordan önce sarsam mi ki
Puanları Hesaplaman mümkün mü canım? Bunları ben hesaplarım. Sonraki sporlarında. :KK45:
hesapladim canim ilk sayfaya puanlara bakmaya gittim geldim 😂

Spor yaparken sag ayak taragim aciyor spor sonrası kremleyip sarinca geciyor 😯 spordan önce sarsam mi kihesapladim canim ilk sayfaya puanlara bakmaya gittim geldim 😂
Çok iyi yaptın.Sağol tatlım. Geçen haftayı bitirdim. Bu haftanın sporlarını da yazayım ben. Çok yoruldummmm.
Ben birkaç gün spor yapmayacağım. Şekerim düşüyor sanırım. Bi deneme yapacağım. Zaten Ramazan bitiyor ama neyse. Bakim iştahım kontrol alttına girecek mi?

Ayağın konusunda bilgim yok canım.

Ne güzel sürpriz 🤩eline emeğine sağlık canım

Teşekkür ederim canım. Ben de seni tebrik ederim eksin güzeldi.

Ben de sendenim. Şu takımda menüleri okurken oh iyi doymuş dediğim tek bir kişi var o da ben de kalsın 😁

Evet yanından süzülüp geçerken görüşebiliriz 🤣🤣
Ben eriyeceğim sen süzülsende olur😉😉😜

Son bir soru sorup susuyorum karaca hüp sutlu kahvr makinası kullanan var mi nasıl benim makinam cezve seklinde olanlardan kendime anneler gunu hediyesi bunu alacağımda ( esim en son lisedeki sevgilisine alir gibi kocaman bir ayiya kolye takip verdiginde hediye isini devir aldim :D ayicikta oğlumun kum torbası oldu )

Filizin içine hayalet kaçmış casper 👻
kuzum aç durdugumuz icin suyu icince olay bitiyor 570ml lik bardakla 1.5 iciyorum emzirdigim icin susamis oluyorum baya hatta tatlı ve menemen icin corba icmedim icersem yiyemem diye

Sagol kaptanim

Ay ben senin bildirimi gormedim canım arada tebrik ederim yuzde 1 i geçmişsin 🎉

Benim tartimda her zaman gelecegi gösterip gerçeği veriyor 😂 73 u gösterip bak ne guzel hadi yaparsın diyor konusuyoruz biz :KK70: sizde de muhabbet derin belli ki kafalar uçtu hepimizde

Oyy kucuk mu daha nasil yanmistir :KK43:

İyi seyirler kaptan bende isterdim ama spor yapacagim napcan el mahkum 😰

Sirf iki dilim yememek için sporda birinci olmuyorum 😜😜😜
Ne uğraştım bu hafta ikinci dilim için. 😁😁😁

Dünki menüm
Sabah 1.5 tb ekmek 2 dilim peynir 1 sahanda yumurta 2 siyah zeytin 1 çiholataaa😄

Ara16.00 2 form bisküvi

Akşam19.00
2 kaşık bulgur pilavı yarım kase paça ayran
3 hurma
Su 3 lt
Spor 200 ip atlama
10 dk cardio 100 squat
Bugünkü menüm
Sbah 1.5 tb ekmek az peynir domates 2 sucuklu yumurta 1 çatal çikolataa 3 zeytin

Ara15.00 1 tane kamkat

Akşam 1 lahmacun 1 kase mercimek çorbası salata
21.30 1 avuç içi çerez
Su 3 lt
Spor yapmayı düşünüyorum yaparsam yazacağım
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia
Canım o çikolatayı neden yedin. ? Genel performansın çok iyi ama bu hafta ödül hakkın yok maalesef. 😔
Kaptan ödülleri takip etmemi rica etti. İspiklicem mecbur.😢
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul

Hosbuldum bitanemm 😍😍😍bende diyorum bu kiz beni unuttu niye hiç pas vermiyor 😂😂😂😂

Hele senin sporuna, adimlarina hayranim cnm 😍
Tartida karsiligini aliyorsun ne güzel
Baya sikilasmada olmuştur 😁
Ablam valla seni görüyorum yazmak bi türlü nasip olmadı 😔 seni de aramızda tekrar sık sık görmek istiyoruz 😍 hiç ölçü almadım kendime ama eva sayesinde kollarım inceldi gerçekten 💪🏻

Back
X