- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
Bizim burda bile market kuyrugunda 20 kisi vardi bende dedim kimse yoktur ama malesef elinde 1tane dondurmayla bekleyen bile varSelam canım eline sağlık. Ben bugün keyif yaptım. Birde 8 gündür evden kafamı uzatmamıştım 1 saate yakın gezindim geldim. Ama çok şaşırırdım. Sokaklar araba insan ve çocuk dolu. Polislerde vardı ama bisey sormuyorlardı. Pazar kurulmuştu tıklım tiklimdi. Marketlerde kuyruklar vardı. Ben 8 gündür evdeyim ya, sanki herkes evde diye düşünüyordum. Meğer hayat aynı devam ediyormuş.
Kiz cidden nasil görsen şasirdimKöyde olunca market felan gördüğüm yok
Selam canımSelamlar kızlar herkese iyi kandiller.
Yaptığınız sporlar bakıyorum harikasınız vallaben Ramazanda bu kadar spor yapamıyorum, en fazla yarım saat. İnşallah Ramazandan sonra arttırıcam.
2 gündür burdayım ama bana çok iyi geldi çok teşekkür ederimdün canım anam kalkmış sütlaç yapmış, burda olmasam kesinlikle hiç affetmem yerdim. Ya bi de pazartesi tartıda artı çıkarsam diye korkumdan yiyemedim sırf aklımdan bi türlü çıkmıyor diye nefsimi köreltmek için üç tatlış kaşığı yedim bıraktım, umarım bu kadarı kaçamak sayılmaz
Ahaaaa kaçamak yapmış cumartesi günü bide bugün kesin cezasiniSelamlar kızlar herkese iyi kandiller.
Yaptığınız sporlar bakıyorum harikasınız vallaben Ramazanda bu kadar spor yapamıyorum, en fazla yarım saat. İnşallah Ramazandan sonra arttırıcam.
2 gündür burdayım ama bana çok iyi geldi çok teşekkür ederimdün canım anam kalkmış sütlaç yapmış, burda olmasam kesinlikle hiç affetmem yerdim. Ya bi de pazartesi tartıda artı çıkarsam diye korkumdan yiyemedim sırf aklımdan bi türlü çıkmıyor diye nefsimi köreltmek için üç tatlış kaşığı yedim bıraktım, umarım bu kadarı kaçamak sayılmaz
Bulaş sayısı böyle artıyor maalesef..Bizim burda bile market kuyrugunda 20 kisi vardi bende dedim kimse yoktur ama malesef elinde 1tane dondurmayla bekleyen bile var
Valla en güzeliKöyde olunca market felan gördüğüm yok
Selam canım, kaçamak sayılırSelamlar kızlar herkese iyi kandiller.
Sağolun kızlar tek tek yazamadım bir grip eksikti başım dönüyor sırtım çok ağrıyor
Afiyet olsun canımMenü
Sabah 11.00
2 yumurta
1 kk peynir
7 zeytin
1 dilim ekmek
Akşam
7 yk kuru fasulye
2 yk pirinç pilavı
2 yk yoğurt
2 litre su, daha 1 litre içerim.
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımMenü
Sabah 11.00
2 yumurta
1 kk peynir
7 zeytin
1 dilim ekmek
Akşam
7 yk kuru fasulye
2 yk pirinç pilavı
2 yk yoğurt
2 litre su, daha 1 litre içerim.
Zipzip- E Elif_Eylul
Geçmiş olsun beybi.Sağolun kızlar tek tek yazamadım bir grip eksikti başım dönüyor sırtım çok ağrıyorhayırlı kandiller
eline sağlık cordeliaam :)Sporda dereceye girenlere ufak hediyelerimmmmm var. Tebriklerrrrr.
@Tostombalakanne
@chikolatagozlum
@Titizz1
@sena zeynep
Benimde güncellemeden sonra at beni at diyorAyyy telefon güncellendi ve pok oldu nebicim sekle girdi
Afiyet olsun canımMenüm
Sahur
1 bardak ayran tavuk ve ciger 300 kalori
İftar
Yarım kase çorba 100 kalori
Yoğurtlu kabak 100 kalori
100 gram izgara et 200 kalori
Domates salatalık 50 kalori
Ara karpuz leblebi 150 kalori
Toplam kalori 900 kalori
Zipzip- E Elif_Eylul
Selam canim afiyet olsun bende yemegi yedim agirlik çöktü üstümeSelam kizlar yemeği yedim şükür gözüm açıldı, birinin yüreği yanmis serenat yapiyor bende merakli anneanneler gibi keyifle izliyorumheytt be bi donem bizim adimizi yaziyorlardi sokaklara ne kadar yaşlandık ya :)
Sana da afiyet olsun kaptanim cok yemesek bile seker dengesi bir oynuyor :)Afiyet olsun canım
Selam canim afiyet olsun bende yemegi yedim agirlik çöktü üstüme
Afiyet olsun canımMenum
Sahur
1.5dlm tost makinasında kizarmis ekmek
1 .5 tk labne
Domates salatalik
İftar
4yk sac tava
5-6yk borulceli semizotu salatasi
Su: 1.5 lt spor: 15dk boosted + 6090 adim = 90+182=[272 simdilik
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia sardunya1038
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?