Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun canim karpuzlarin tadi gelmis mi alacagim ama erken mi acaba :)

Canım eşimin aldığı karpuz İran karpuzu imiş. (manava inanırsak. ) Kimsenin canı istemesin ama inanılmaz lezzetli.
Dogrudur canim doğudaki karpuz daha gelmedi en azindan Ankaraya burda da İran var geçen senede irandan getirdiler diyarbakir karpuzu deger düşürdü koronadan nakliye vs sıkıntısı insallah bu sene kendi memleketimizin karpuzunu yeriz tarimda kazansin :)

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

Evet korkmuyor degilim ama sporu artiracagiz artik bir yol cizeriz , ramazanin ilk haftasıda bi alisms süresi olmustu herkes 300-500 vermişti
Aynen öyle son 2 haftadir gayet guzel kilolar verildi
Haftaya spor yarismasi duzenleriz diye düşünüyorum
Leslie yapabilriiz takimcak

Ahaaaa kaçamak yapmış cumartesi günü bide bugün kesin cezasini

Bulaş sayısı böyle artıyor maalesef..

Valla en güzeli

Selam canım, kaçamak sayılır
Yaaaa demeyin, gerçekten mi 3 kaşıkcık da mı kaçamak sayılıyor artık bu alışma dönemi kaçamağı olsun o zaman, bundan sonra bu kadarını da yapmam
Bu arada ben size bir şey sormak istiyorum. Spor yapanlarda eva diyenler var, ben bunu hiç bilmiyorum ve de ilk defa diyorum. Bu nasıl bir şeydir?

Ramazandan sonra bekliyoruz spora canım. Takımda kalır paylaşım yaparsan yarıştı, tarti günüydü derken firenlersin kendini.

Benim profil resmim var ya işte o kız Mira.
Eva fitness diye kanalı var.

Boyle birsey en iyi Cordelia Biliyor uzun zamandir yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…