Dimi kız Simaydaha 1 dk gecmedi yine almiş eline tırmıgı giymis kostumuu
isleri aksatmiyorda
Çok güzelmiş takımdan sanki dışlanmış gibi hissetmek istememtabi tabiii
inan hic farketmiyor burda takım icinde kiyasiya yarış yapiyoruz .. @CordeliaaZipzip- bizlere bir surü sonuc listeleri hazirliyorlar motivasyon saglanıyor tum grupla .. elleri dert gormesin .. cok emek veriliyor takipler yapiliyor E Elif_Eylul menuleri deşiyor
allah razı olsun hepsinden
daha 1 dk gecmedi yine almiş eline tırmıgı giymis kostumuu
isleri aksatmiyorda
Görevimiz bellemeye gelmez hemen yerler sonra bayram geliyo zaten nasil toparlariz diye düşünüyoruzDimi kız Simay
Aldım kabul ettim
Es yarismasi yapmıyoruz canimÇok güzelmiş takımdan sanki dışlanmış gibi hissetmek istememeş yarışı yapıyor musunuz yapıyorsanız ben katılabilcek miyim
Hemen bakip geliyorum
he wallaDimi kız Simay
burda ele şeyler olmaz canimm herkesi herkes kucaklarrr aktif olursanÇok güzelmiş takımdan sanki dışlanmış gibi hissetmek istememeş yarışı yapıyor musunuz yapıyorsanız ben katılabilcek miyim
haklısin canimGörevimiz bellemeye gelmez hemen yerler sonra bayram geliyo zaten nasil toparlariz diye düşünüyoruz
hem yiyo hem dil çıkariyoAldım kabul ettim
Teşekkürler @Cordeliaa :)
ADINIZ: Gnrc diyelim şimdilik :)
YAŞINIZ: 31
BOYUNUZ: 1.68 ama 1.66/1.65 da olabilir(son ölçümlerde o civarlarda) ben 1.68 kabul ediyorum (kendimi bildim bileli ilk öyleydi )
KİLONUZ: 3 Mayıs 2021'de 101.3 tüm ve o günden itibaren dikkat etmeye başlamaya karar verdim
Gruba başladığım günün sabahında 98.1 (08.05.2021)
HEDEF KİLONUZ: Bİ 70 e inmek ama neden 60civarı da olmasın
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar
MESLEGINIZ: Bilgiayar Mühendisi -Şu an çalışmıyorum
ÇOCUK SAYISI: Yok
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır, siteye yeni üyeyim
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Kendimi bildim bileli yaşıtlarımdan daha kiloluydum. 4/4,5 kilo doğmuşum
Hep kilo alarak da ilerledi. Lisede 90lara geldim ve o zamandan sonra da bir kere dışında 90nın altını görmedim ki arttı.
Ailem de kilolu ve annem süper lezzetli yemek yapar meşhurdur bu konuda da:)
E hepimizin bildiği üzere kültürümüz yaşantımız yeme üzerine kurulu gibi ne yazık ki her duyguda yiyeebiliyoruz
Ee lezzetli yemeği de seviyorum bir gurme edasıyla da yeyince kendini kontrol de edemeyince aldıkça alınıyor işte..
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:
Üni zamanı diyetisyene bir kere gittim ama uygulamayıp bırakmıştım.
2019da Herbalife a gitmiştim 1 ay ve o zaman 4-5 gibi bi kilo vermiştim ama devam etmeyince ve yeyince yine aldım.
Geçen sene Ahmet Apa'nın Karaciğer temizliği progamının 5 seviyesine kadar uyguladım ve 101 küsürle başlayıp 84.3 gördüm ve sonra bırakınca saçma sapan yiyerek yine 101lere geldim.
Küçüklüğümden beri kilolu olmam hep gündem olmuştur ama o zayıflama tutkusunu bulamadım sanırım.
Her manada düzgün olması gereken kiloda olmak gerekiyor malumunuz o nedenle bu sefer yeniden karar vermişken zayıflayıp bu meseleden bir daha böyle büyük kilolara gelmemek üzere -İNŞ.- kurtulmak istiyorum.
Birileyle bir şey yapmak, her gün tartılıp kontrol etmek(bu Herbalifetan kaldı ve bence güzel bir şey her gününü analiz ediyosun) vb şeyler destekleyici olduğu için arkadaşımın tavsiyesiyle buraya katıldım.
Umarım bu yazıda lafta kalmaz ben de o ideal kiloya ulaşırım.
Sizler de ^_^
20 kilo uçmuş harikaHoşgeldin aramızaaa, buraya uyum sağlarsan kısa sürede hedefine ulaşırsın inşallah. Yine de bence bir diyetisyenden de destek almanı öneririm.
Ben de diyete başladığımda 30 aralık 98.5 kg idim, 94le takıma başladım, şuan 78.5um, ramazanda ve annemin yanına gelince malesef gevşettim biraz. Yani yapabirsinben de uzuuuuuuun yıllardır belki 10 yıl 80in altına düşmemiştim, kendini sakın şartlama, sabırlı ve iradeli olduktan sonra neden olmasın.
ADINIZ: ( isteğe bağlı ) Darkqueenn - Şüheda
YAŞINIZ: 25
BOYUNUZ: 152
KİLONUZ: 62.0
HEDEF KİLONUZ: 55 - 52
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: 2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Doğumlar. Kontrolsüz yemek yemek.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlık. Güzellik. İyi hissetmek kendimi daha çok sevmek.
he walla
burda ele şeyler olmaz canimm herkesi herkes kucaklarrr aktif olursan
haklısin canim
hem yiyo hem dil çıkariyobu nasil is arkadasım
Günaydın canım anneler günün kutlu olsunGünaydın kızlar.
Anneler gününüz kutlu olsun
Ya millet soğuk baklava yiyor simay SOĞUK BAKLAVA.
Ne zamandır canım istiyor eşim alayım diyor aldırmıyorum yerini dondurmayla dolduruyorumanlıyor musun simay
kuzumm benim haklısin da iste yiyende eve gelince dayanamamistircezasiyla odeyecek minnos arkadaşımiz çok da reklam yapmayalim ürünün herkesin canı ister
Güzel kalpli kaptancigimDünkü menuler icin ceza vermedim takim olarak guzel is cikardik takimin geneli yuzde 1 ve ustundeydi
Iki arkadasimizda tatli vardi ama kalorileri hem kalorileri düşük hem de menuleride abarti degildi
Ama bugunden sonra menulerde kacamak olursa ceza vermeye devam haberiniz olsun :))
Anneler günün kutlu olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?