Teşekkür ederim kaptanımAnneler günün kutlu olsun canim
Gunaydin canım ❤Günaydın kızlarGerci Öğlen olmuş,
Profilime koyayim da yavas yavas seytana dönüşeyim dedimTeşekkür ederim kaptanımprofilindeki mor şeytan kafasını çözemedim
Spor yapamadın da eklenmesi lazım
Burasida ayni canim soba bile yaniyoHava cok esiyor yine yaa disari çıkamıyorum
Evin icinde tamamlayacagim adimlarimi mecburBurasida ayni canim soba bile yaniyo
Benim kalbim kötü mü.Güzel kalpli kaptancigim
Melekler şeytana dönüşmez kiProfilime koyayim da yavas yavas seytana dönüşeyim dedim
Ahaaa bitane daha kötümüyüm diyenBenim kalbim kötü mü.İspikledim seni ne olmuş. Seni sevdiğimden yediğin tatlıyı erit diye.
Spor yapamadın da eklenmesi lazımSeninde anneler gunun kutlu olsun cnm
Iyiyim ablam evdeyim kapanmadan dolayı.. iyi geldi valla dinlendimSanada tatlimsen nasilsin
Rastlaşamadik bi süredir
Bence artik fitanne yapsin @TostombalakanneŞu nicki degistirsen artik
Insallah kaslarım olusur benimde. DeniyorumHahhhhhhhh kızzzzzz sende zayıfsın sporla çok güzel kas yapabilirsin
Eşleriniz boy kilo çok yakın bende ekmek yediğim zaman duramam her öğünde 1 ekmek yerim
Ah kötü olmuş. Cezayı da kapmışsınGünaydın kizlar şuraya bir itiraf birakiyorumdun gece 12 de 2 ceviz büyüklüğünde kurabiye ve soguk kahve (şekerli olan 133cal) ictim sonra kizdim kemdime acsan sahurunu yap diye ama açlıktan degildi 1 dlm ekmek ve 1 kk peynirde ekleyip sahur yaptim saydim ama vurabilirsiniz kellemi hicbir bahanem yoktur
Günaydın canım mutlu pazarlarGünaydın mutlu pazarlar
Günaydın canımgunayyydin herkesseeee
kızlar misafirlerim vardi gelemdim kusura bakmayin
Günaydın tatlımGünaydın kizlar
Günaydın canım seninde anneler günün kutlu olsunGünaydin kizlar musmutlu pazarlar bütün herkesin anneler gününü kutluyorum çocuğu olanin olmayanin cunku herkes birer anne anne adayi sizleri seviyorum
Teşekkür ederim canım benim seninde anneler günün kutlu olsunKızlar hepinizin anneler gününü kutluyorum
Aramıza hoşgeldin canım benimADINIZ: ( isteğe bağlı ) Darkqueenn - Şüheda
YAŞINIZ: 25
BOYUNUZ: 152
KİLONUZ: 62.0
HEDEF KİLONUZ: 55 - 52
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: 2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Doğumlar. Kontrolsüz yemek yemek.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlık. Güzellik. İyi hissetmek kendimi daha çok sevmek.
Çok güldüm
Ne güzeller
Ne kadar açsakSopami kokorece benzettiler en son o gunden beri sopa kullanmıyorum
Ne güzel dualarCanlar anneler gününüz kutlu olsun Rabbim evlatlarımızla sinamasin , anne diyecek mimiklerini dua ile bekleyenlerin inşallah kisa surede uykusuz geceleri , kusmuklu tshirtleri, daginik topuzlu saclari ,..oklu bezleri olsun
Günaydın canım benim seninde anneler günün kutlu olsunGünaydın kızlar.
Anneler gününüz kutlu olsun
Günaydın canım seninde anneler günün kutlu olsun
Ah dün bende evde akşam çok üşüdüm. Bugünde bozuk havaHava cok esiyor yine yaa disari çıkamıyorum
Günaydın cannimmGünaydın kızlarGerci Öğlen olmuş,
Az once disari ciktim bir cesaretle iceri geri kactimAh dün bende evde akşam çok üşüdüm. Bugünde bozuk hava
Günaydın canım anneler günün kutlu olsun ❤Herkese günaydın, tüm annelerin ve geleceğin annelerinin gününü kutluyorum
Gunaydin canım ❤Günaydınnnnnn. Tüm annelerin anne adaylarının anneler günü kutlu olsun.
Hoşgeldin canım aramıza.ADINIZ: ( isteğe bağlı ) Darkqueenn - Şüheda
YAŞINIZ: 25
BOYUNUZ: 152
KİLONUZ: 62.0
HEDEF KİLONUZ: 55 - 52
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: 2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Doğumlar. Kontrolsüz yemek yemek.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlık. Güzellik. İyi hissetmek kendimi daha çok sevmek.
Tebrikler tatlım. Bak başarılısın gördün mü? Ben seni biliyorum sen bundan çok daha iyisin.aaayyyyy cok mutluuu ooldummmmm
eline saglik kaptanimmmm
Teşekkür ediyorum canım senjnde anneler günün kutlu olsunGünaydınnnnnn. Tüm annelerin anne adaylarının anneler günü kutlu olsun.
Hiç kötü olurmu takımın motivasyon kaynağı cnm dıyetdaşımBenim kalbim kötü mü.İspikledim seni ne olmuş. Seni sevdiğimden yediğin tatlıyı erit diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?