tatlı kizmalar bunlarrr bence hiç sorun yokAyy çok güldümdısardan bakanlar beni yeminle böyle tanicak oysaki ne mülayim birisiyimdir @sena zeynep dime
Teşekkür ederimm sayenizdeListeye girisinden itibaren aldim canım aslinda 74 küsür ile baslamistin guzel kilo verdin
KesinlikleHosgeldin aramiza canim
Cokta fazla kilon yok ama lutfen aktif ol ve elestrilere acık ol yoksa hedefine ulasamazsin encokta ben yaparim elestiriyi simdiden anlasalımmıneyin nerde yanlış oldugunu bulursak en saglikli sekilde kilo verip mezun olursun
Hoşbuldum. Tanıştığımıza memnun oldum. İnşallah ulaşıcaz.Aramıza hoşgeldin canım Ayşe ben 34 yaşındayım mezun oldum takimdan sende umarım istediğin hedefe ulaşıp mezun olursun
Günaydın kızlar
Aramıza hoşgeldin canım ben Ayşe 34 yaşındayım mezun üyeyim umarim hedefine kısa zamanda kavuşursun
Hoşbuldum. Tanıltığımıza sevindimhoşgeldddinnn bende simay 31 yaşindayimm 6 yasinda bir kızim var .. hep beraber cok guzel kilolara insa
Hoşbuldum teşekkürlerHoşgeldiniz kızlar
Hepimizin iyiliği icintatlı kizmalar bunlarrr bence hiç sorun yok
Valla öyle şu sopayı az göster biraz. Seni yanlış anlıcaklar yoksa benlik sorun yokAyy çok güldümdısardan bakanlar beni yeminle böyle tanicak oysaki ne mülayim birisiyimdir @sena zeynep dime
Hoşgeldinnn canımKesinlikleAnlaştık
Hoşbuldum. Tanıştığımıza memnun oldum. İnşallah ulaşıcaz.
Hoşbuldum. Tanıltığımıza sevindim
Hoşbuldum teşekkürler
Kaptan eline sopa aliyo herkes güluyo ben alinca icimden şeytan çikiyo saniyolarValla öyle şu sopayı az göster biraz. Seni yanlış anlıcaklar yoksa benlik sorun yok
Aynen senden sonra girdi ama listeye girdigi hafta 2 küsür kilo vermiştiTeşekkür ederimm sayenizde
Çikolata benden sonra girmemiş miydi listeye
Listeden cuma ayrildigin icin 6 ay boyunca listeye giremiyorsun yarisma kurali geregiBurda ilerlemem yeni girmiş gibi mi olucak kaptanımZipzip-
Kim demiş o da sopa alınca daha az korkunç olmuyorKaptan eline sopa aliyo herkes güluyo ben alinca icimden şeytan çikiyo saniyolar
Sopami kokorece benzettiler en son o gunden beri sopa kullanmıyorumKim demiş o da sopa alınca daha az korkunç olmuyor
Yaa. Üzücü oldu. Cuma günlerinde listede olamıycakmıyım şu sonuçların etkili olduğu takımların yarışı kazandığı.Aynen senden sonra girdi ama listeye girdigi hafta 2 küsür kilo vermişti
Listeden cuma ayrildigin icin 6 ay boyunca listeye giremiyorsun yarisma kurali geregi
Ama asil liste ve free listemiz arasinda fark yok burda listeyede girmeden de hedefine ulasabilirsin
Ne yazik ki canim 6 ay dolmadan listeye alamiyorumYaa. Üzücü oldu. Cuma günlerinde listede olamıycakmıyım şu sonuçların etkili olduğu takımların yarışı kazandığı.
yumurta yiyemiyorum canim korona hatirasi cok kötü tadı Rabbbim affetsinSahur yapmamissin aslinda ama kendine kötülük yapmissin onun yerine sahurda daha tok tutucu seyler ekleyebilirdin bencede cezalısın
bana ne bana ne buna da ceza verinnnCumartesi menüsü
sahur yok
iftar
3 şiş et,,,bol salata,,,1 bardak şalgam
türk kahvesi yanına 1 dilim soğuk baklava
sutu 3 e tamamladım
senin de canım rabbim evlatlarimizla sinamasinGünaydin kizlar musmutlu pazarlar bütün herkesin anneler gününü kutluyorum çocuğu olanin olmayanin cunku herkes birer anne anne adayi sizleri seviyorum
senin de canım rabbim evlatlarimizla sinamasinKızlar hepinizin anneler gününü kutluyorum
Aramiza hoşgeldin cok yokmus kilon hmen halledersin aktif olursanADINIZ: ( isteğe bağlı ) Darkqueenn - Şüheda
YAŞINIZ: 25
BOYUNUZ: 152
KİLONUZ: 62.0
HEDEF KİLONUZ: 55 - 52
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: 2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Doğumlar. Kontrolsüz yemek yemek.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlık. Güzellik. İyi hissetmek kendimi daha çok sevmek.
18dk leslie yaptım 2000 i tamam kaldi 3000 :)Yediklerimizin fotosunu da atabiliriz ama fotografta miktarlar ve icerikleri belli olmuyor en guzeli yazarak bildirim yapmak
Deneme suresi bugun itibariyle basladi ,asil listeye girebilmek icin duzenli menu paylasimi ve kilo bildirimi yapmalisin ,üçüncü cuma listeye girebiliyorsun
Hosgeldin canım aramiza ben elif 31 yaşındayım takim kaptanıyım
Insallah hedefine birlikte ulasacagiz
Aklina takilan birsey olursa sorabilirsin yardimci oluruz
Günaydın canım
5000 adim cezanı gun icinde bekliyorum
Günaydın canım ❤
Günaydın canım
Katılabilirsin tabi ki canim
Günaydın canım anneler günün kutlu olsun ❤
Anneler günün kutlu olsun canım
Hoşgeldin canım aramiza ben elif 31 yaşındayım
Insallah hedefine birlikte ulasiriz
İll 3de olmak cok güzel bir duygu olsada gözüm çikolatanın yerinde
721 -725 Etap Analizi Asıl Liste 721. Etap 722. Etap 723. Etap 724. Etap 725. Etap Toplam verilen kilo Oran
%@Cordeliaa 73,05 72,5 71,9 71,4 70,15 2,90 3,970@Kmsl Hnd 62,35 62,7 61,5 60,45 59,4 2,95 4,731@kackaloribu 60,9 60,3 59,8 59,3 58,7 2,20 3,612@Tostombalakanne 62,2 61,6 62,5 60,6 59,7 2,50 4,019@TekrarDene 79,5 77,6 77 76,5 76,1 3,40 4,277@bengisu022 87,3 85,9 86,95 85,8 85 2,30 2,635North River 78,05 77,55 76,65 75,5 74,1 3,95 5,061sidelya 72,8 72 70,6 69,8 3,00 4,121@sardunya1038 78,8 77 75,8 75,5 73,9 4,90 6,218@Titizz1 64,25 63,65 64,3 63,5 0,75 1,167C Chikolata_gozlum 66,85 65,9 65,5 63,1 62,45 4,40 6,582Geçtiğimiz Ayın En iyileri Üye Adı Verdiği Kilo % C Chikolata_gozlum 6,582@sardunya1038 6,218North River 5,061
Exxende bir progrm varmış nasıl zayıflarım diye, fragmanına denk geldim.
Adama dr soruyor bu hafta hiç kaçamak yaptın mı diye? Adam diyor yapmadım, arkadan görüntü giriyor adam ağzına börekleri sokuştururkenkeşke bizde de öyle olsa hahahha
İşte ben de onu diyorum onun önceki etaplardaki kilosu da yazıyo listede.Aynen senden sonra girdi ama listeye girdigi hafta 2 küsür kilo vermişti
Listeden cuma ayrildigin icin 6 ay boyunca listeye giremiyorsun yarisma kurali geregi
Ama asil liste ve free listemiz arasinda fark yok burda listeyede girmeden de hedefine ulasabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?