- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
bi de nazım çeyiz yapmıyorum kariyer yapıyorum
kuzenim bize mardinden gümüş kahve fincanları getirmiş üstü kapaklı çok şık annem tutturdu çeyizine koyucam kullanmuıcam diyeeee dedim ne çeyizi yaaaa ben evimde böle şık şeler kullanmalıyımm geçen anneme dedim kah. seti alalım çeyizinemi dedi ddeim çeyiz meyiz yook eve alalım
yaaa ben çeyiz yapma taraftarı deilim. bi arkadaşım var herşeyini aldı ama daha ortada aday bile yok ya hiç olmazsa için yanmıcak mı? şimdi herşey çok kolay almak. para biriktirmek yeter diye düşünüyorum ben
ayyy ne kadar güzel bugün herkes burada..geçmişi oku oku bitiremiyorum
seninki iyiymiş sen benimkine bak sürekli aklımda ''tavşanım tavşanım minik tavşanım tavşanımın patileri eskimiş püskümüş tavşanım aglar tavşan bana baksana tiki tiki yapsana bak avcı geliyor çabucak kaçsanaaaaa''bide panik oluyorum hakikaten avcı tavşanı tutacak gibi delürdümm mü ben sizce kızlarrr
seninki iyiymiş sen benimkine bak sürekli aklımda ''tavşanım tavşanım minik tavşanım tavşanımın patileri eskimiş püskümüş tavşanım aglar tavşan bana baksana tiki tiki yapsana bak avcı geliyor çabucak kaçsanaaaaa''bide panik oluyorum hakikaten avcı tavşanı tutacak gibi delürdümm mü ben sizce kızlarrr
ahh eminem yaaa hala yasak mı nete girmek görüşemez olduk iyice özledim seni yaa
bndeee alphavlie in big in japan şarkısı varyaaa onu sölüorum hahahaha.D
dünde brother louiee ye takmıştım dinlemem lazım ama fizy yasak burda
80 ler stayla takılıyorumm... çok sseverim eski şarkıları eskileri bildiim kadar yenileri bilmem o derece çok geri kafalıyımm:))
safişimm bebeğim yokluun ne olduunu çok ii biliorum merak etme:) Allah o günleri yaşattı daha kötülerini yaşatmasın inş. kimseyeee
ama bizim evin 3 genç kızı var ben kardeşim ve annem:) 3ümüzüde düşünerek alıyorum kıyafetleri. 3 kaban derken şöle bir tanesi kaşmir bir tane trençkot birde kısa kaşmir ceket kaban karışımı.. ve ben bunların hepsini normal bir kaban fiyatına aldım:) o yüzden tatlım
Ahahahahaha çocukluğumuzun şarkılarından bir best off yapalım deniziiiiiiim
Birde şey vardı geçenlerde de onu söylüyordum sürekli
''Sev dünyayıııııııııııııııı açılır her kapııııııııııı
işteeeeeeeeee susammmm sokağıııııııııııııııııııııııı ''
Ahahahahaha çocukluğumuzun şarkılarından bir best off yapalım deniziiiiiiim
Birde şey vardı geçenlerde de onu söylüyordum sürekli
''Sev dünyayıııııııııııııııı açılır her kapııııııııııı
işteeeeeeeeee susammmm sokağıııııııııııııııııııııııı ''
canlarım çıkmam gerek geç bile kaldım hepinizi çooooooooookkkkkkkkk seviyor ve öpüyorum kendinize cici bakın cancanlar pazartesi görüşmek dileği ile iyi tatilleerr.....
Nazlııııııııı kavitasyona girmeden önce tok olacaksın birde 2.5 lt. Su içmiş olman gerek unutma bacım
hadi kaçtım ben
beni özleyin anacım byeeeeeeeee
koptum vallaha sayenizde oysa çok moralim bozuktu rabbim yuzunuzu hep guldursun
minimi bir kuş donmuştu pencereme konmuştu kuş degilim am adonmak üzereyim kızlar cimri patronlarım kaloriferi yaktırmıyor kuçucuk bir sobam var oda bacaklarımı ancak isıtıyor :84:
Canlarım çıkmam gerek geç bile kaldım hepinizi çooooooooookkkkkkkkk seviyor ve öpüyorum kendinize cici bakın cancanlar pazartesi görüşmek dileği ile iyi tatilleerr.....
Nazlııııııııı kavitasyona girmeden önce tok olacaksın birde 2.5 lt. su içmiş olman gerek unutma bacım
hadi kaçtım ben
beni özleyin anacım byeeeeeeeee
canım yaa dedim ya iş yerine yeni gelen biri yüzünden bizim ofiste değil ama başka başka bahanelerle gelip bakar pcye.. müdür yardımcımız bizim ofiste iken geldi hiç alakasız yerde emine hanım kadınlar kulübüne üye dediyaaaa ozamana kadar da konusu geçmemiş beni size yazı yazarken görmüştü sadece düşünün artık..böyle bayanlardan korkulur doğrusu..o olaydan sonra 1 hafta falan giremedim ama nette olan başka sebepler de olabilir tabi..şuan girilebiliyor ama ben bu nedenle dikkat ederek az girmek zorunda kalıyorum maalesef
Sevgili görümceciğim bugün ve yarında bizde kalacakmış
Ne hastalıklı ruh sahibi insanlar var ya, şimdi sen durup dururken bunu söyledinde ne kazandın yani, haset kadınAllahım iyi insanlar karşımıza çıkarsın yok daha ötesi emineciğimmm
Sevgili görümceciğim bugün ve yarında bizde kalacakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?