bugun hiç keyfim yok dun çok soguktu üşütmüşüm galiba
bugun hiç keyfim yok dun çok soguktu üşütmüşüm galiba
sabah tb.ekmegi+peynir+marmelat+bir çaybardagı süt ezme
oyle nohut salata yogurt
ara mandalina
akşam salata tavuk yogurt
annem bugun aşura yapıyor umarım yemem çokda severim ama cızzzzzzzzzzzzzz
aman dikkat et kendine canım . kalın kalın giyin işyerinde
geçmiş olsun canım..
eşim beni hiç bir zaman tek başıma annemlere göndermedi canım . Ben olmazsam sen tek başına kalamazsın diyordu . Zaten bu akşam spoor çıkışı gideceğim annemlere bende annemin yanında kalmak istiyorum ozaman
o zaman ortada erkek diye bişi olmazdı eminem ...ya bazen düşünüyorum da erkekler de bizim kadar ince düşünse bir sorun olmazdı ki..
tünaydın kıscezler......
....................
nazlım çok üzülüyorum inan durumuna kıs kerdeşim nasıl öylesin benim için ..ablam kızmış bana ... ablacığım görümcemin evi yakınken sence 4 gün bizde kalması normalmi ? bize eniştebeyin misafir gelipte kaldığı zaanlarda rica ettik hani sende çağırıp bir kaç gün misafir edermisin diye çağırmadı . ben buna kızıyorum açıkçası
nazlım çok üzülüyorum inan durumuna kıs kerseşim nasıl öylesin benim için ..
ama bu durum inad ederek sürmez .sevginizi yıpratıgınla kalırsınız ..
hani geçen gün bir agaç misali vermiştimya su isteyeyn sen su vermiyorsun o agada tam tersi havayı dahda ısıtıyorsun toprak kuruyor ..
sevgi emek ister sabır ister . yapmak iyada yaptırmak istedigin şeyleri sevginle sabrınla yaptır .. kavgayla zorlamayla deyil ...
bu yazdıklarım belki aman abla olyor öyle dedirmesin . inan zamana bırakıp tavrını yumşatınca olur buna emin ol ...
ne zamana kadar annene gideceksin sen inadlaştıkça belli karşı taraf seni çileden çikartma için elinden geleni yapacak ... sen inadarştıkçaçada eşim kendi ailesinden yana olacak ..
daha çok tazesiniz 9. ayda bu olaylar çok sabrın bu kadarmıydı ..
ha sanmaki her şeye gözyum demiyorum ama her şeyin bir uslubu var ... ne kadar susukun olsanda kelimelerin pat diye geliyor bunu fark edebiliyorum .nerden dersen bende öyleydim ..
hiç konuşmaz çok sinirlendigimde öyle kalimeler kulanırdımki ok gibi . artık yaş ilerledikce konuşmadan önce 2 kere düşünüyorum ve dogru kelimeleri bulmaya çalışıyorum . inan böyle yapınca istedigin vede arzu ettigim şeye daha kısa sürede ve mutlu şekilde kavuşuyorsun .
bir adam düşün sıkıca giyinmiş .. üstündeki paltoyu çıkarsın istiyorsun ...
çok şiddetli bir rüzgar olup eserek çıkarmaya çalışma .. adam öyle bir sarılırki çıkaramassın ...
o adama güneş ol . sıcaklıgınla terlesin ve kendi eleriyle paltosunu çıkarsın ..
bu zaman ister belkide çok sabır ama sonunda kazanan sen olursun ...
bu didişmelerin sonu hoş olmaz .bazan alttan almasınıda söz dinletmesinide bilmelisin . sinirle kalkıp cahilce şeyler yapma . daha çok yenisiniz zamanla oturur her şey . ama sakın geçmişte şöyle oldu böyle oldu diye serzeniş etme sürekli eskiyi alevlendirme .
görümcenin yaptıklar tabiki hoş deyil ama sen görümcen deyilsin ben nazlıyı öyle tanmıyorum .ben çoçuklarımada hergün bu tavsiyede bulunurum ..öbürü başlatıysa sen bitir onun seviyesine inme ki sen, sen ollasın ..!.
haklısın ablam senin tecrübelerinden yararlanmak güzel bizimle bu kadar ilgilendiğin içinde ayrıca çok teşekkür ediyorum ablam . eşim sabahtan beri arıyor zaten sürekli özür diliyor kendisinin hatalı davrandığını kabul ediyor bende burumda fazla uzatmam eşimi çok seviyorum çünkü . 7 yıl bekledik biz bir araya gelelim diye çok sıkıntılarla bugünlere geldik . bunu 3. şahıslar yüzünden hiç bir zaman bozmam.
haklısın ablam senin tecrübelerinden yararlanmak güzel bizimle bu kadar ilgilendiğin içinde ayrıca çok teşekkür ediyorum ablam . Eşim sabahtan beri arıyor zaten sürekli özür diliyor kendisinin hatalı davrandığını kabul ediyor bende burumda fazla uzatmam eşimi çok seviyorum çünkü . 7 yıl bekledik biz bir araya gelelim diye çok sıkıntılarla bugünlere geldik . Bunu 3. şahıslar yüzünden hiç bir zaman bozmam.
aferin ....
şimdi güzelce konuşma zamanı ...
Ona uygun dille anlat ki zatetn aynı rahatsızlıkları oda duyuyor ...
.... Onunda durumunu anladıgını söyle yazık arada kalıyor .:26: .bak ne iyi eşin var özür dilemesinide biliyor .kıymetini bil .
Bir dahada sakın ayrılalım kelimesini kulanmayın her ne olursa olsun .
Eşinin alilesini sana ne kadar kırıcı ve inad olularsa olsunlar onlarla sevgiyle sabırla baş etmesini bil ..BİR gün onlarda sevginle pes edecek inan .
aysunum sana yazmaya inan fırsatım olmadı .aeben aplam çok haklı nazlıcım yaşayan daha iyi bilir canım zamnla oturacak evliligin ben mesala şimdi düşünunce zamnında yaptıgım hataların farkına varyorum keşke oyle yapmasaydım insan hatasını zamnla goruyor canım oyuzden nasihatları dinle ve sabret canım bu yollar taşlı dikenli bazen batacak ayagına bazen dikenleri kakdırmayı oyreneceksin. Canım hiç bişey zahmetsiz elde edilmaz bunu hepimiz biliyoruz tatlım şu zikri diline dola la havle vela guvvete illa billahil aliyyül azim
rabbim sen en iyisini bilensin ve vekilim sensin
Sevgili görümceciğim bugün ve yarında bizde kalacakmış
höyt gözde ....ciddi olamazsın, yapma bana bunu nazlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?