- 12 Mayıs 2009
- 7.259
- 851
- 163
nazcım sende annende kalmak istemiyormusun bebeğimO nasıl annesinde kalmayı istiyorsa sende bikaç gün annende kalsana o geldiğinde sende annene kalmaya git bakalım eşin ne diyecek
eşim beni hiç bir zaman tek başıma annemlere göndermedi canım . Ben olmazsam sen tek başına kalamazsın diyordu . Zaten bu akşam spoor çıkışı gideceğim annemlere bende annemin yanında kalmak istiyorum ozaman
canım inatlaşma tatlı dilel anlatmaya çalış sem nekadarlık evlisin canım
ben 9 aylık evliyim canım
canım daha yeniymişin bilemiyoruz işte zamnında herşey tos pembe her şeyi kabul ediyoz bende senin gibi yaptım anlaşır gideriz oturalım beraber kira vermeyelim diye ama 9 durdum kayın validemle gorumcem burnumdan getirdi sonra ayrıldık başka bir eve olmayınca olmuyor bir sene çok guzeldi sonrasında dayak sorumsuzluk çocuk olmadı kusurda kendi de oldugunu bile bile beni suçladı ve işte geldigim aşam bu senin için hakkında hayırlısı olsun ama benden nasihat sana eşine çok ilgi gösrterme sevdigini belli etme çok ilgi şımartıyor onları ben durmadan pervane oldum peşinde seviyorum diye sonuş sıfır
günaydııınnnn
nazlım naptın merak ettim seni
günaydın elifim . dün spordan sonra annemlere gittim canım hiç konuşmadık.
günaydın canım..umarım herşey zamanla çözüm bulur yoksa aynı evin içinde konuşmamak da çok zor ve sinir bozucu olur..bir an önce aranızın düzelmesini diliyorum tatlım çünkü birbirinizi çok seviyorsunuz
iyi gidiyor bitanem bugün nöbetçiyim ben de..diyet pek iyi gitmiyor aslında ama hayatım monoton her zamanki gibi..dünden beri seni düşünüyorum ama..
günaydin kizlaaar:)
Bugün kavitasyona gidicem çok heyecan yaptım nedense . Ben az az kilo versemde platesin etkisiyle daha önce dar gelen pantolonum şimdi totomdan düşüyor. şu kavitasyonada bir gideyim bitsin sonra kendime yeni ciciler alacağım .
sağol canım benim . Diyet olayına gelincede toparlarsın kendini canım . üzülme sakın zaman zaman hepimizin başına geliyor . 2 ileri 1 geri gidip geliyoruz . Düşün en 2 senedir burdayım 55 e kadar düştüm sonra tekrar kilo aldım . Ramazanda 57 kiloyken şimdi 58,7 kiloyum
iyiyim cnm...aylar sonra adettim geldi bugün o yüzden bir hayli keyifliyim...acikcasi baya takiyordum kafama....sen nasilsin cnm??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?