Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aman ya şu hurdacı gelsede bende çıksam . arkadaşımla buluşacağız sonrada kavitasyona gideceğiz beraber .

sana da iyi haftasonları ablacığım kendine dikkat et ve bizi sensiz hiç bırakma sana ve senin tecrübelerine çok ihtiyacımız var

yaptım bile ... nasılsın gülüm

Bugün merdivenlerden yuvarlandım 3194776563 kg olarak tostoparlak oldum düşünce, ölüyorum bacağımın ve kalçamın ağrısından, kimse dubleks evde oturmasın ve merdivenleri inerken koşmasın ne olur :2::84:

yeeeeeeessss ballı badeeem abliş :82:
en iyisi sen i ogluma almak gözde . Tam kılıbık evdende çıkmaz boga burcu .. çok uyumlu veled . Karnını doyur başka bişi istemez ...

Seni venedigede götürür .kayıga binersiniz .emme şiir okuyacagını hiççç sanmam ...
Görümcenin biri melek digeri cazgır demedi deme . Senle aynı dilden konuşur ..
Bende siz dalaştıkça bol bol nasıhat çekerim ...
Ay gittim gittim .....

geçmiş olsun gözdem iyiki biryerin kırılmamış ...
Dubleksden hiç haz etmiyorum bende ...

Ahahaha ablacığım ev bayram yerine döner ozaman cazgır görümcemle çok iyi anlaşacağımız kesin, iki cambaz bir ipte oynamaz gerçi ama

Aylar sonramı ? Ben 3 gün gecikse prostat olduğumu düşünüyorum

Doktora gitmişmiydin şeker?

gitmez olurmuyum cnm gittim tabii....en son gittiyimde hormon haplari vermisti 14 gün onlari kullandim geldi sükür...bakalim öbür ay ne olacak..ins kendiliyinden gelirde haplara gerek kalmaz...

gitmez olurmuyum cnm gittim tabii....en son gittiyimde hormon haplari vermisti 14 gün onlari kullandim geldi sükür...bakalim öbür ay ne olacak..ins kendiliyinden gelirde haplara gerek kalmaz...

İnşallah canım, şu adet düzenleyici kürleri denedinmi faydasını gören çok kişi varmış

İnşallah canım, şu adet düzenleyici kürleri denedinmi faydasını gören çok kişi varmış

aslinda ben hep dogum kontrol hapi kullaniyordum...ve hep düzenli gelirdi...ama doktor hormon eksikligi oldugunu tespit etmisti...dogum kontrol hapini kullanmaya devam edicem..bakalim nolucak...

aslinda ben hep dogum kontrol hapi kullaniyordum...ve hep düzenli gelirdi...ama doktor hormon eksikligi oldugunu tespit etmisti...dogum kontrol hapini kullanmaya devam edicem..bakalim nolucak...

sigara içiyormusun canım, o hap sigarayla birlikte damar tıkanıklığına yol açıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…