- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Afiyet olsun canımpazartesi menusu
sahur kakaolu muz
iftar: 1 kase sehriye corbasi , salata , 4 yk bulgur pilavi
23.00yarím avuc antep fístigi
su 1.5 lt
spor
30 dk eva =210p
10000 adım 300 puan
toplam 510 puan
salí menusu
sahur yok
iftar: 5 yk susuz kófte patates yemegi (tencere) bolca salata
1 kupa yesilcay
su 1.5 lt
spor
10000 adim 300 puan
@Cordeliaa E Elif_EylulZipzip-
çalístím esimi sahura uyandirayim calismaya devaaammçalıştınmı bari
sagol kuzummAfiyet olsun canım
İnşallah canım.Yaa bende istiuorum kuçağımda uyusun böyle.Çok tatlı
Teşekkür ederimGeçmiş olsun tatlim
Eşin ramazanda kilo aldimi
Kaptancim mafyaliktan istafami ettin750 kalori ne yaaa
500 nelerine yetmemiş
Bayramda kacamak yapicaklar, erken saatte yesin, aksama birakmayin canlar
Kolay gelsin. Valla bnm evede bi el atılcak ama hiiiiçte yapasım yok. Duruyor öyle.İsyan bayraklarını çektim daha çamaşırlar duruyo spor yapmaya vakit ayıramadkm allah kahretmesin
HoşgeldinHerkese merhabalar arkadaslar ben Huzur 31 yasındayım boyum 163 kilom 85 evliyim 3 cocugum var Allah bagıslarsa ögretmenim ama suan bebegimden dolayı calısmıyorum saglık problemin yok kilom dısında :) daha önce gruplara katılıp 17 kilo vermiştim sırf buranın motivesş sayesinde kaynaşmak önemli yani :) kiloyu önce saglıgım sonra estetik kaygımla birlşkte giden özgüvenimi kazanmak icin şstiyorum
oyyy allahímm masallahhh ne tatlílarrr
Bizde ezan şimdi okundu. İzmir.çalístím esimi sahura uyandirayim calismaya devaaamm
cumaya 57 falan gelecek herhalim
oyyy cok ózledim izmiriBizde ezan şimdi okundu. İzmir.
Valla özlenilcek şehir yaa. Yeri güzeloyyy cok ózledim izmiri
Sence almis olabilir mi tabi ki hayir ,bence vermis bile bayram sabahi herkesi tartacagim:)Geçmiş olsun tatlim
Eşin ramazanda kilo aldimi
Kaptancim mafyaliktan istafami ettin750 kalori ne yaaa
500 nelerine yetmemiş
Rabbim tekrarini nasip etsin nasil geldi gectiIyi geceler abla iyiyim çok şükür sen nasılsınyolcu ediyoruz iki gözümüz ğini üzüntü ve bayrama kavuşma sevincimle karışık duygular içindeyim
Hee boregi gece yazip gunduz ugramayacaktin herkese yakalandinAyy kimsede uyumamış ayol
Allah kolaylik versin canimKzlar bu hafta ve haftaya sinavlarimdan cok gelemiyorum spor da cok yapamiyorum ..
gece uyuyakaldimsahurda biraz calisagim dedim
Zipzip- @Cordeliaa E Elif_Eylul
Hemen incecik olmak istiyorum 12kg gitti kaldi 13kgHer hafta 1 üstü görülmüyor canım keske olsaincecik oluruz
Aynen bende de bir haftadır wc yok
Pes etmek yok 73 görülecek Cuma günü
MaşaAllah 12 gitti 13 te gider hayatımm daha yaşımız gençSence almis olabilir mi tabi ki hayir ,bence vermis bile bayram sabahi herkesi tartacagim:)
Rabbim tekrarini nasip etsin nasil geldi gecti
Hee boregi gece yazip gunduz ugramayacaktin herkese yakalandin
Allah kolaylik versin canim
Hemen incecik olmak istiyorum 12kg gitti kaldi 13kg
allah razi olsunnarkadasimSence almis olabilir mi tabi ki hayir ,bence vermis bile bayram sabahi herkesi tartacagim:)
Rabbim tekrarini nasip etsin nasil geldi gecti
Hee boregi gece yazip gunduz ugramayacaktin herkese yakalandin
Allah kolaylik versin canim
Hemen incecik olmak istiyorum 12kg gitti kaldi 13kg
Dogru zaten bu yüzden mezun olmustun canim neyse gelince aldigin kilolari hizlica verirsin sonra hedefine doğru birlikte ilerlerizDikkat etmek zor, orda sebze bulamam, genelde dışardan yiyorlar, kebap, pide, tatlılar havalarda uçuyor, görümcemin kızı sebze seviyor diye babanne diye dalga geçiolarsırf kv gitcem diye mezun oldum etkilemeyeyim listeyi diye. Olabildiğince dikkat ederim ama yaşamadan söz veremeyeceğim yine 1 hafta yiyip 1 ay vermek için uğraşmak istemiyorum, zaten dünden bugüne +300 olmuşum moraller bozuk, regl yaklaştı iştah açıldı, offf offf çok zor ya pis boğaz olup kilo vermeye çalışmak çok zor
Güle güle kullan canım@Migim sayende kahve makinasini aldim senin dedigine bakarken karacadan bildirim geldi anneler gunu fiyatininda altinda sepet indirimi gelmis 369 a aldim:)
Fotoğraflı bildirim yapilacak yine canim bunlar liste icin bildirimler olacakKaptanım persembe bildirecekler fotografli mi bildirecek cuma gibi
Hosgeldin ablacimIyi geceler kizlar
Ne var ne yok herkesler iyimi
Aslinda istifa etmedim abla da simdi ben bir dilim baklavaya izin var desem eminim ki kimse 1 dilim ile sınırlı kalmayacak o yuzden kalori sinirlamasi koydumKaptancim mafyaliktan istafami ettin750 kalori ne yaaa
500 nelerine yetmemiş
Simdi o 3 dilim borek icin 5000 adim cezasi bekliyorumEvet malesef 3 dilim
Hoşgeldin canım tekrardanHoş bulduk arkadaslar cok tesekkürediyprım hepinize inş takımcak hdflere ulasırz ben buranın cok faydsını görmüştüm ama cok dğzenli katılmak yazısmak hem öenüleri hem gğnlik konusmaşaro yapmak cok etkiliyor inş kendimi verebilirim.
Zipzip- evet kaptancıgım ya maalesef som bir iki ayım pandemide üc kücük clcukla tasknmaga calısmaklamgecti oyuzden hic kendime cekimdüzen veremedim inş daha düzenli katılmak yarısma ve takım ruhyla eriyip gitmek istiyorum yine :)
1 yildir kullanmıyoruz orayiZipzip- E Elif_Eylul Kaptanlarım ya bişi sorcam haddim olmayarak? Menü ve sporlarımızı diğer topiğe neden yazmıyoruz? Topikte varmış. Daha kolay olmazmı. Merak ettim de.
Evet canım dün başladım hayırlısı ile ama 10 dakika yapabildim şimdilik ama arttiricamPilatese başladın mı canım
Aynı benim eşim baksan göbek önden gider ama acı yoksa gelişme yok lafı dilindedir .2,5 da bırakacaktim. Eşim sakın bırakma acı yoksa gelişme yok diye başımi yedi.
Afiyet olsun canım bence tartı öncesi kısır olmamış nacizane fikrim zaten metom.yavasladi diyorsun.Kızlar spor yapamadım daha bu hafta. Tartım sabitte kaldı bu yüzden. Pkolu olduğum için metom baya yavaş, çok az yiyince de saldırmaya başlıyorm tatlilara. Sporsuz veremiyorum.
Menum
Sahur 2 üçgen karpuz
İftar
2 hurma
1 tabak kısır (4 yk bulgurla)
1 kase patlıcan yemeği
3 üçgen krpuz( normalde aristo diyetinde karpuz haftada 1 gün sadece, ramazan ve ara öğün yapmadığım için yedim)
10 kadar kabak çekirdeği
Şu 2 lt
Spor 4000 binde şu an spor yapicam nasipse
Afiyet olsun canım önce sağlıkGün güzel başlamıştı ama öğlenden beri ölü gibi yatıom...
Sahur yok.
İftar 20.20 civarı
3 kepçe mercimek çorbası
4 yemek kaşık pirinç pilavı
4 yemek kaşık et sote
1 bardak tuzlu ayran
1 hurma
1lt su
Spor
120 sn plank 120p
100 squat 100p
100 mekik 100p
100 wallsit 100p
15 dizler yukarı 15p
Toplam 435 puan
Aslında bugün böyle hayal etmemiştim.
Cezamı sabahtan yaptım. Üstüne 4 bn daha atıcaktım ama yapamıycam
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımMenümü yazayım
Sahur yok
Iftar 20,18 de
3 küçük kepçe arpa şehriyeli çorba
Julyen doğranmış 80 gr tavuk yağsız
1 kaşık döner
1 kaşık tulum peyniri
Avuç içim kadar pide
2 lt su
3 kupa bitki çayı
1 tatlı kaşığı dondurma
Zipzip-
E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımMenü
Sahur
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
Yarim kk peynir
8 zeytin
Iftar
8 yk kabak yemeği
3 kaşık yoğurt
2 litre su. Şimdi yeşilçay iciyorum. Eva yaptımda söylemesi ayıp. Dinleniyorum. sonra plank vs onları yapcam.
Zipzip- E Elif_Eylul @Tostombalakanne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?