Spor yapıyordum bugün geç başladım. 90 dk. Eva yaptım.
O da iyiymiş be ablam benim eşim sadece öpücük verdiHediyeden bahsetmişiniz
Benim eşimin aldigi hediyeyi hic birinizinki almamistir :)))
Cok romantiktir kendisi
Benim arabaya egzos almış
İyiyim ben.Iyi geceler kizlar
Ne var ne yok herkesler iyimi
Geçmiş olsun tatlimHepinize çok teşekkür ederüm arkadaşlar. Yatmadan önceki gibi fenalaşırsam gidicem. Ölcem sandım resmen çok kötüydü. Şimdi az iyi oldum ama oturduğum yerden kalmadığım halde başım dönüyor hiç hareket etmiyorum şuan. Oruçluyum.iftarı açınca bakim nasıl gidicek ona göre giderim herhal durcak gibi görünmüyor.
Kayınvalidemle konuştum oda öyle söyledi. İftarı bekliyorum artık.
Eşin ramazanda kilo aldimiGece anans yedim ama hic aclik olmadi esimde yapacakmis rsmazandan sonra halbuki tartida yeni sollamistim tarifini yanlis vermeliyim
Kaptancim mafyaliktan istafami ettinBirinci olabiliriz neden olmasin
Elimde ceza tutanagi ile gezeceğim zabitalar gibi
Onu vermeyenlerde vardirO da iyiymiş be ablam benim eşim sadece öpücük verdi
Ay deme öyle zor dayaniyorim hele bugun cok zor yaptimHiç durmuyor bunlar. Çalışkan sporcular.
Iyi geceler abla iyiyim çok şükür sen nasılsınIyi geceler kizlar
Ne var ne yok herkesler iyimi
Sagol cnm bende iyiyimİyiyim ben.İftar yapıyorum. Sen nasılsın?
Bende sporu bitirdim kahve içiyorum. Afiyet olsun bize.Sagol cnm bende iyiyimişteyim, kahve iciyorum
Dinlen tatlım. Dinlenmek çok iyi.Ay deme öyle zor dayaniyorim hele bugun cok zor yaptimyarin artik uyumayi düşünüyorum insallah
Sagolasin tatlim bende iyiyimIyi geceler abla iyiyim çok şükür sen nasılsınyolcu ediyoruz iki gözümüz ğini üzüntü ve bayrama kavuşma sevincimle karışık duygular içindeyim
Sagol cnm ikimizedeBende sporu bitirdim kahve içiyorum. Afiyet olsun bize.
Beni de uyku zorladi abla kahveyi 15 gündür içmiyorum vurmadı çok şükür insaAllah bayram kolay geçerSagolasin tatlim bende iyiyim
Orucken yemek degilde, kahve sigara beni cok zorladi :)) gündüz zaman geçmek bilmedi :)
Sahura kadar boş durmayincada uyku saatleri şaşti :)
Artik bayram günü hic uyumam ancak o zaman normale dönerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?