- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.188
- 598
Sen hic yagli kas gordun muKızlar bu kiloda bol spor yaparsak karın yağları eriyince karın kası ortaya çıkar mı yoksa önce yağları mi eriticez
İşte yağdan görünmüyorSen hic yagli kas gordun mu
Insallah bu gece erken yatmaya çalışacağım. Gozlerim kapanıyor uykusuzluktanDinlen tatlım. Dinlenmek çok iyi.
Tamam canımtesekkur ederimHosgeldin canim tekrardan basın sagolsun Rabbim mekanını cennet eylesin
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım persembede cumada fotograf bildirimli olucak canım
Afiyet olsun canım
Iyi iste seninki egzoz almis gene
Bende pırasa bile yok
Afiyet olsun canım börek ne yaaaa tartiya 2 3 gün kala yapmayin bunlari
Tamam canm teşekkür ederimDogru zaten bu yüzden mezun olmustun canim neyse gelince aldigin kilolari hizlica verirsin sonra hedefine doğru birlikte ilerleriz
Güle güle kullan canım
Fotoğraflı bildirim yapilacak yine canim bunlar liste icin bildirimler olacak
Fotoğrafsiz bildirimler gecersiz sayiliyor
Hosgeldin ablacim
Aslinda istifa etmedim abla da simdi ben bir dilim baklavaya izin var desem eminim ki kimse 1 dilim ile sınırlı kalmayacak o yuzden kalori sinirlamasi koydum
2 dilim baklava 4-5 sarma eder sanirim oda yeterli
Persembe elimde kagit kalem hesap tutacagim
Simdi o 3 dilim borek icin 5000 adim cezasi bekliyorum
Hoşgeldin canım tekrardan
Menulerini bekliyorum
Etiketimi gördün mu bugün kilo bildiirmleri değişti fotoğraflı yapiyoruz artik
1 yildir kullanmıyoruz orayi
Herkese zor geldi ordan mesaj alintilamak ,yorum yapmak
Burda da cogu menüye yorum yapilmiyor zaten
Insallah bu gece erken yatmaya çalışacağım. Gozlerim kapanıyor uykusuzluktanDinlen tatlım. Dinlenmek çok iyi.
Tamam canımtesekkur ederimHosgeldin canim tekrardan basın sagolsun Rabbim mekanını cennet eylesin
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım persembede cumada fotograf bildirimli olucak canım
Afiyet olsun canım
Iyi iste seninki egzoz almis gene
Bende pırasa bile yok
Afiyet olsun canım börek ne yaaaa tartiya 2 3 gün kala yapmayin bunlari
Tamam canm teşekkür ederimDogru zaten bu yüzden mezun olmustun canim neyse gelince aldigin kilolari hizlica verirsin sonra hedefine doğru birlikte ilerleriz
Güle güle kullan canım
Hosgeldin ablacim
Aslinda istifa etmedim abla da simdi ben bir dilim baklavaya izin var desem eminim ki kimse 1 dilim ile sınırlı kalmayacak o yuzden kalori sinirlamasi koydum
Menulerini bekliyorum
Senin mesajlar hep neden 2şer 2şer geliyo canimInsallah bu gece erken yatmaya çalışacağım. Gozlerim kapanıyor uykusuzluktan
Tamam canımtesekkur ederim
Tamam canm teşekkür ederim
Annemlerin memleketinde de bayram sabahı çörek denen bi ekmek yaptırır herkes mezarlıkta genelde gelene gidene dağıtılır. Her yerin adeti var demek.Bizim burda adettir arefe günü pisirler,bayram sabahi kapama yaparlar sabah sabah pilav yerler mesela
Maşallah ne güzellerBende 86.1 i gordum ama listeye 85.1le girdim daha once mezun olmustum .
Onlar @Tostombalakanne nin kuzucuklari
Eki Görüntüle 2847678 bu cadi kizim
Eki Görüntüle 2847679 buda zipzip oglum bizim kaptan gibi surekli zipzip
Kolay gelsin canım. Arefe günü suyuyla yıkanmak iyi derler. Bende oğlanı yıkayacağım şimdi.Gidip islerimi bitiriyim daha cocuklari bici yapacagim evde de gececek olsa bayrami gosteren keseler hazirlayacagim kuzucuklara birde yegenlere (esimin cikis izni var o harcliklariyla birlikte verir gelir kapidan)
Bence revaniye yakındır kalorisi
Ben cok yurekliyimdirheeytt be o kadar arti gorup buraya yazacak yurek var oyle mi
Bende 86.1 i gordum ama listeye 85.1le girdim daha once mezun olmustum .
Sporlarda beni etiketle canım.Merhabalar
Sahur:
Dün sahura kadar yaptığım yemeklerin tadına bakma sebebiyle yediğim için sahurda spesifik birşey yemedim sadece ısladığım 3 kayısıyı yedim
İftar:
2 kepçe mantar çorbası
5-6 kaşık nohutlu bulgur pilavı
Salata
Bugün yürüyemedim
1000 adım
ve Leslie - 3 mile videosunu yaptım
Ya 1,5 ya da 2,5 litre su içtim(şişe hesabı yapıyorum ve bi an şüpheye düştüm kaç taneydi diye)
Geçer canım. Yavaş yavaş alıştır. Güçlü kolların olacak.+30000 gördüm sen rahat ol tamam mi çok yorma kendini
Imkani yok bence senin sonuncu olmanın. Ama eva yordu beni kollarım hamladi.
Günaydın ablacım. Saatlerimiz ters düşüyor. Ben geliyorum sen gidiyorsun☺
Günaydın kaptanım
Günaydın canım kolay gelsin
Başarılar canım.Kzlar bu hafta ve haftaya sinavlarimdan cok gelemiyorum spor da cok yapamiyorum ..
gece uyuyakaldimsahurda biraz calisagim dedim
Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul
Hoşgeldin canımHerkese merhabalar arkadaslar ben Huzur 31 yasındayım boyum 163 kilom 85 evliyim 3 cocugum var Allah bagıslarsa ögretmenim ama suan bebegimden dolayı calısmıyorum saglık problemin yok kilom dısında :) daha önce gruplara katılıp 17 kilo vermiştim sırf buranın motivesş sayesinde kaynaşmak önemli yani :) kiloyu önce saglıgım sonra estetik kaygımla birlşkte giden özgüvenimi kazanmak icin şstiyorum
Günaydın canımGünaydın kizlar
Persembe yani yarin sabah tartılacaklar bugun aksam menulerine dikkat edelim hafif gecirelim
Cuma tartılacak olanlarda son 2 gün menulere dikkat edelim
Ay yok benimki yemesem kızar onlara göre hamur işi falan yemiyorsan aç geziyorsun demektir kayınvalidem herkese benim için o yemez diyorAynı benim eşim baksan göbek önden gider ama acı yoksa gelişme yok lafı dilindedir .
Günaydın kizlarr şimdi platese başlıyorum yine ufaktan başlıyimm
Herkese günaydın
Günaydinnnnn
GünaydınGünaydın
Oyyysss maşallah kuzum Allah bağışlasınBende 86.1 i gordum ama listeye 85.1le girdim daha once mezun olmustum .
Günaydın canımGünaydın kızlar
Çıkar canım çıkmaz mıKızlar bu kiloda bol spor yaparsak karın yağları eriyince karın kası ortaya çıkar mı yoksa önce yağları mi eriticez
Yaa evet vende şuan yapmıyorum. Listemi rayına oturtayım başlarım yorum yapmaya.Dogru zaten bu yüzden mezun olmustun canim neyse gelince aldigin kilolari hizlica verirsin sonra hedefine doğru birlikte ilerleriz
Güle güle kullan canım
Hosgeldin ablacim
Menulerini bekliyorum
MaşaallahBende 86.1 i gordum ama listeye 85.1le girdim daha once mezun olmustum .
Aslında daha kolay. Menülerin hepsini alıntalıyp tek tek yorum etmek basit. Burda araya karışıyor menüler sporlar. . Ben ilk girdiğimde takıma aradan bi kaç gün geçmişti kendi kendime düşünmüştüm neden ayrı bi topiğe yazılmıyor die sonra arrty kaptanım açtı daha kolay geldi banada öylesi. Tabi burda böyle karar verilmişdur kiz bi oraya bir buraya yazmak hic bana gore degil
Sagol kaptanim daha guzelleri ceyizinin olsun :)
Cok bilir bu esler cok :) benimkide daha 66 olmadin mi diyor ucacaktim ustune
1 kg mu
heyttt be o kadar arti gorup buraya yazacak yurek var oyle mi
gunaydinnn
Başarılar dilerim canımKzlar bu hafta ve haftaya sinavlarimdan cok gelemiyorum spor da cok yapamiyorum ..
gece uyuyakaldimsahurda biraz calisagim dedim
Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?