Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Dinlen tatlım. Dinlenmek çok iyi.
Insallah bu gece erken yatmaya çalışacağım. Gozlerim kapanıyor uykusuzluktan
Tamam canımtesekkur ederim
Tamam canm teşekkür ederim

Dinlen tatlım. Dinlenmek çok iyi.
Insallah bu gece erken yatmaya çalışacağım. Gozlerim kapanıyor uykusuzluktan
Tamam canımtesekkur ederim
Tamam canm teşekkür ederim

Bizim burda adettir arefe günü pisirler,bayram sabahi kapama yaparlar sabah sabah pilav yerler mesela
Annemlerin memleketinde de bayram sabahı çörek denen bi ekmek yaptırır herkes mezarlıkta genelde gelene gidene dağıtılır. Her yerin adeti var demek.
Bende 86.1 i gordum ama listeye 85.1le girdim daha once mezun olmustum .
Onlar @Tostombalakanne nin kuzucuklari
Eki Görüntüle 2847678 bu cadi kizim
Eki Görüntüle 2847679 buda zipzip oglum bizim kaptan gibi surekli zipzip
Maşallah ne güzeller
Gidip islerimi bitiriyim daha cocuklari bici yapacagim evde de gececek olsa bayrami gosteren keseler hazirlayacagim kuzucuklara birde yegenlere (esimin cikis izni var o harcliklariyla birlikte verir gelir kapidan)
Kolay gelsin canım. Arefe günü suyuyla yıkanmak iyi derler. Bende oğlanı yıkayacağım şimdi.
Bence revaniye yakındır kalorisi

Sporlarda beni etiketle canım.

Son düzenleme:
Geçer canım. Yavaş yavaş alıştır. Güçlü kolların olacak.

Hoşgeldin canım evet katılımı çok yap ki motivasyonun olsun bende Ayşe 34 yaşındayım 3 çocuğum var benimde
Günaydın kizlar

Persembe yani yarin sabah tartılacaklar bugun aksam menulerine dikkat edelim hafif gecirelim
Cuma tartılacak olanlarda son 2 gün menulere dikkat edelim
Günaydın canım
Aynı benim eşim baksan göbek önden gider ama acı yoksa gelişme yok lafı dilindedir .
Ay yok benimki yemesem kızar onlara göre hamur işi falan yemiyorsan aç geziyorsun demektir kayınvalidem herkese benim için o yemez diyor halbuki bilse neler yediğimi
Günaydın kizlarr şimdi platese başlıyorum yine ufaktan başlıyimm

Herkese günaydın

Günaydın
Oyyysss maşallah kuzum Allah bağışlasın
Günaydın kızlar
Günaydın canım
Kızlar bu kiloda bol spor yaparsak karın yağları eriyince karın kası ortaya çıkar mı yoksa önce yağları mi eriticez
Çıkar canım çıkmaz mı benimkiler yesem de yer yapmış gitmiyor

Yaa evet vende şuan yapmıyorum. Listemi rayına oturtayım başlarım yorum yapmaya.
Maşaallah
Aslında daha kolay. Menülerin hepsini alıntalıyp tek tek yorum etmek basit. Burda araya karışıyor menüler sporlar. . Ben ilk girdiğimde takıma aradan bi kaç gün geçmişti kendi kendime düşünmüştüm neden ayrı bi topiğe yazılmıyor die sonra arrty kaptanım açtı daha kolay geldi banada öylesi. Tabi burda böyle karar verilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…