Allah razı olsun canımoyyy allahímm masallahhh ne tatlílarrr
rabbim esirgesin
57 micumaya 57 falan gelecek herhalim
masallah cok imrendim sunsinavlarim bitsin bende aticam kendimi yollara
+30000 mi neeeeeeyyyyyyyyuy+30000 gördüm sen rahat ol tamam mi çok yorma kendini
Imkani yok bence senin sonuncu olmanın. Ama eva yordu beni kollarım hamladi.
Günaydın ablacım. Saatlerimiz ters düşüyor. Ben geliyorum sen gidiyorsun☺
Günaydın kaptanım
Günaydın canım kolay gelsin
Allahım bal lokmaları kuzular Rabbim yollarını bahtlarini ömürlerini açık etsin bütün kuzularımız hep hayırlı insanlarla karşılaşsınBende 86.1 i gordum ama listeye 85.1le girdim daha once mezun olmustum .
Onlar @Tostombalakanne nin kuzucuklari
Eki Görüntüle 2847678 bu cadi kizim
Eki Görüntüle 2847679 buda zipzip oglum bizim kaptan gibi surekli zipzip
Aman Allahım didim resmen pişi görüyorum tadı damağıma geldiAhaaaa çöreklerimlokma pişide deniyoEki Görüntüle 2847718
Tekrarda hoşgeldinHerkese merhabalar arkadaslar ben Huzur 31 yasındayım boyum 163 kilom 85 evliyim 3 cocugum var Allah bagıslarsa ögretmenim ama suan bebegimden dolayı calısmıyorum saglık problemin yok kilom dısında :) daha önce gruplara katılıp 17 kilo vermiştim sırf buranın motivesş sayesinde kaynaşmak önemli yani :) kiloyu önce saglıgım sonra estetik kaygımla birlşkte giden özgüvenimi kazanmak icin şstiyorum
Afiyet olsun canımpazartesi menusu
sahur kakaolu muz
iftar: 1 kase sehriye corbasi , salata , 4 yk bulgur pilavi
23.00yarím avuc antep fístigi
su 1.5 lt
spor
30 dk eva =210p
10000 adım 300 puan
toplam 510 puan
salí menusu
sahur yok
iftar: 5 yk susuz kófte patates yemegi (tencere) bolca salata
1 kupa yesilcay
su 1.5 lt
spor
10000 adim 300 puan
Cordelia E Elif_Eylul Zipzip-
Afiyet olsun canımMerhabalar
Sahur:
Dün sahura kadar yaptığım yemeklerin tadına bakma sebebiyle yediğim için sahurda spesifik birşey yemedim sadece ısladığım 3 kayısıyı yedim
İftar:
2 kepçe mantar çorbası
5-6 kaşık nohutlu bulgur pilavı
Salata
Bugün yürüyemedim
1000 adım
ve Leslie - 3 mile videosunu yaptım
Ya 1,5 ya da 2,5 litre su içtim(şişe hesabı yapıyorum ve bi an şüpheye düştüm kaç taneydi diye)
Maşallah canım Allah bağışlasın. Çok tatlılarBende 86.1 i gordum ama listeye 85.1le girdim daha once mezun olmustum .
Onlar @Tostombalakanne nin kuzucuklari
Eki Görüntüle 2847678 bu cadi kizim
Eki Görüntüle 2847679 buda zipzip oglum bizim kaptan gibi surekli zipzip
Ben senin sadece yatdığını düşünüyordumAhaaaa çöreklerimlokma pişide deniyoEki Görüntüle 2847718
Bizde arefe böyle oluyo sarmada sardimAman Allahım didim resmen pişi görüyorum tadı damağıma geldi
Afiyet olsun canımHayırlı güler kızlar dünüm menüsünü paylaşayım
Sahur
2 dilim tb ekmeği
Yarım kk beyaz peynir
1 tk labne
2 zeytin
1 yumurta
İftar
2 yk çorba
1 tane tavuk pirzola fırında soslu
3 k patates püresi
3 yk kaşığı kereviz salatası
2 lt su
2500 adım 75
50 bölgesel 50
125 p.
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Evet yatarak yapiyorum herseyiTekrarda hoşgeldin
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Maşallah canım Allah bağışlasın. Çok tatlılar
Ben senin sadece yatdığını düşünüyordum
Ayrıca hiç canımda çekmedi ()
Dağıticaksın herhalde Allah kabul etsin canımAhaaaa çöreklerimlokma pişide deniyoEki Görüntüle 2847718
Evet canim sagol ben cok sevmem yagli seyleriDağıticaksın herhalde Allah kabul etsin canım
Kolay gelsin canim40dk camları sildim. Evde bi kaşık yemek yok edilcekçamaşırlar yıkancak. Katlancak var. Balkonlarda yıkancak ama bitanesini yıkıycam. Diğerini ikigün sonra yıkarım nede olsa bayramda gelen giden yok bana. Yıkamasamda olur aslında aynen yıkamıyım iş çıkarmıyım kendime
Yika tatlım başlamısken.40dk camları sildim. Evde bi kaşık yemek yok edilcekçamaşırlar yıkancak. Katlancak var. Balkonlarda yıkancak ama bitanesini yıkıycam. Diğerini ikigün sonra yıkarım nede olsa bayramda gelen giden yok bana. Yıkamasamda olur aslında aynen yıkamıyım iş çıkarmıyım kendime
TeşekürlerKolay gelsin canim
DiyosuunYika tatlım başlamısken.
Afiyet olsun canımSelam kızlar dün aşı oldum Biraz da yorgundum erkenden uyudum. Menüyü yazamadım
Sahur
3 çilek
5 zeytin
Dom salatalık
1 yumurta
Çökelek
İftar 2 hurma
1 kase çorba
1 tabak kıymalı taze fasulye
Kavrulmuş ot
Çilek
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
Adım 5 800
Eki Görüntüle 2847782
Muhacir köyümü orası,bizim trakyanın adetleri.Bizim burda adettir arefe günü pisirler,bayram sabahi kapama yaparlar sabah sabah pilav yerler mesela
Heee macir selanik göcemenleri canim burasiMuhacir köyümü orası,bizim trakyanın adetleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?