• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sonzamanlarda iyi değilim zaten kızlar sizinde pazartesi haftabaşı canınızı sıkmak istemiyorummm depresyona mı giriyorum anlamadım yoksa gene balık tarafım mı tuttu halbuki en enerjik olmam gereken zaman yılsonu ve beni bekleyen birsürü iş var.bu cuma dan itibaren 10 gün tatile çıkıyorum ama canım hiçbir yere gitmek istemiyorrr :50:

canım benim lütfen canımızı sık ve anlat ne oldu
Sorun nedir
yada senin sorun oalrak gördüğün?

günaydın nazlım :3:
Biz kavitasyondan vazgeçtik hayatım eşimde bende yaptırmayacağız.
Sebep ise:
Dün gittik merkeze kadın uzun uzun anlattı kavitasyon aletinin aslında çokda masum olmadığını vücuda ışın yollandığı için sadece uygulanan bölgeyi değilde tüm vücudu etkilediğini anlattı. Ayrıca eğer beş sene sonra çıkacak bir hastalığın var ise onuda tetikleyip hemen yüz üstüne çıkarttığını yani vücudun bağışıklığını azalttığını söyledi. Daha neler neler....
Eşimde reflü başlangıcı vardı b yüzden ağır yemekler dokunurdu monti ile şimdi ağrı sızı yok. Lakin kavitasyon reflüyü bile tetikliyormuş.
Aklıma gelenler bunlar şiimdilik canım.
Açıkçası zayıflamak için böyle bir riske girmeye hiç değmez canım. Zayıflıcam diye sağlığımı bozamam. Ben bu kadar detaylı öğrendiğim için mutlu oldum ve iptal ettik bu işi.
Ve ben anlatan kadının yalan söyleyeceğine inanmıyorum sonuçta para kazanacak. Dürüst davrandığı içinde teşekkür ettim.
Birde ben bu tarz yerlerde genelde uygulamayı yapanlara bakarım vücutları nasıl kilolumu diye insan önce kendinde dener diye düşünürüm. Ama o kadın maşallah baya irice idi genişti. Sadece diyet uyguladığını söyledi. Yani o bile kendi elinin altında olduğu halde kavitasyon uygulamıyor kendine
sence neden :44:

Ama seni etki altında bırakmak istemem tatlım
sen bu durumdan memnunsan devam eder :16:

Allah kabul etsin canımcım.
Ayrıcada iradene hayran kaldım tebriklerrrrr :46: :46:

Canımmmmm ne oldu hayırdır :26:

Gözdemmmm günaydın bebekimmm :16: :16:
Ayrıcada tebrikleeeeerrrr :66:

madem bu kadar kötüymüş bende devam etmeyeyim ozaman sağlığımı bozmanın anlamı yok . Zaten spor yapıyorum diyette yapıyorum .

Günaydın safişim, nazlım korktum ben safişin anlattıklarından, gitme bir daha sen :26::25: Safiş ben etkilemek istemem demiş ama vallahi ben etkilerim, söyledikleri safişiminde gayet mantıklı, kadın neden para kazanmak istemesinki? Kadının kendi yerimiydi safiş? Yoksa sadece çalışanmı? Hani patronuna kızıp müşteri kaçırmak olmasın taktiği?

sonzamanlarda iyi değilim zaten kızlar sizinde pazartesi haftabaşı canınızı sıkmak istemiyorummm depresyona mı giriyorum anlamadım yoksa gene balık tarafım mı tuttu halbuki en enerjik olmam gereken zaman yılsonu ve beni bekleyen birsürü iş var.bu cuma dan itibaren 10 gün tatile çıkıyorum ama canım hiçbir yere gitmek istemiyorrr :50:

ne demek canınızı sıkmak istemiyorum biz burda kardeş gibi olduk . Birbirimizi dinleyeceğiz tabiki bir daha duymayayım o lafı

Diyette olduğumuzdan ve şekerli gıdalar bir miktar iyi hissettirdiğinden ve mutluluk hormonu salgıladığından ve biz bu ara bundan yoksun olduğumuzda kaynaklanabilir bu 1... İkincisi benim nasıl depresyona girmeme izin vermediğiniz gibi bende senin depresyona girmene izin vermiyorum deniz... Nedir seni mutsuz eden tatlım? Sebepsiz mi? Yoksa aklında çözemediklerin mi var? Mesela ben sebepleri sıralıyorum size kendimi kötü hissedince? Senin varmı kendince sebeplerin?

naz sen ne yaptın eşinle herşey yoluna girdimi şeker bu arada allah kabul etsin mevlüt okutmuşsunuz

amin canım . şuanda herşey yolunda canım . Eşim cumartesi günü ablasıyla ve annesiyle konuşmuş bu kadar uzun gelinip kalmaların yersiz olduğunu anlatmış kendilerine ve eve alışabilmem için beni işlerden soyutlamamalarını rica etmiş .

canım benim lütfen canımızı sık ve anlat ne oldu
Sorun nedir
yada senin sorun oalrak gördüğün?

son zamanlarda acayip bitkinim halsizim hiç bişeyi yetiştiremiyorum evdede iştede herşey yarım düzene alışmış beni çıldırtmaya yetiyor bu durum.onun dışında eşim sagolsun kesinlikle yardımcı değil tüm yük benim omuzumda belki size normal gelebilir ama artık bunaltıyor bu durum beni.birde dün eşimle çok kötü kavga ettik arabanın içinde resmen savaş vardı.dışarı çıkalım diye başımın etini yiyor sonra eve dönmek için ne yapacagını şaşırıyor deli etti beni.karar aldık bundan sonra herkes kendi dışarı çıkacakmış artık benimle dışarı çıkmayacakmış beyefendi ondan sonra akşam hiçbişey olmamaış gibi yapışkanlık yapıyor benim aglamaktan canım çıktı.adam beni hiçbişeye layık görmüyor yaa.bi kadın var kadın akşama kadar günde gezmede eşi geliyor aa evde yemek mi yok olsun hadi en nezih restrantlara.ben çalışıyorum çabalıyorum hiçbi özelim yok kızım zaten bana zimmetli babamın evinden getirdim yaa bide sen de gel deniz seni bi yemege çıkarayım zaten çıkarsada belli götürdüğü yer çok gürültülü yediginden bişey anlamadıgın saçma sapan bir yer delirdim dün resmen delirdimmm

bende bursanın en ünlü kavitasyon yapan merkezine girdim kadın resmen 90 kilo elinin altında akapunkturdan kavitasyona ozon terapiye kadar her imkan varken neden böyle diye kafam karıştı hatta kadın bakışlarımdan anladı bana 3 çocuk annesi oldugunu söyledi bende içimden ne 3 çocuk anneleri var dedim zilan gibi mesala çıtır kadınlar var bencede saglıklı yöntemler olsa nazcım kendilerine yaparlardı yinede karar senin

naz cıım

iyim şukur canım biraz gribin ama şukur diyelim eşinle düzelmene çok sevindim umaım herşey daha guzel olur

Son düzenleme:
normalde kafaya bukadar takacagım şeyler değil ama farketmeden biriktirmişim şuan resmen bi ton dayak yemiş gibiyim kendimi çok bıkkın yorgun hissediyorum tansiyonum 9 /5 şeker tokluk bile 80 diyet deseniz sıkı yapmıyorum zaten saglıklı besleniyorum hasta mı olacagım anlamadım dün ceviz fındık yedim biraz enerji versin diye

Amin denizim inşallah, nazlı montide kahvaltıyla meyve arasında saat varmıydı ya da monti de ara öğün yapmıyormuyduk

madem bu kadar kötüymüş bende devam etmeyeyim ozaman sağlığımı bozmanın anlamı yok . Zaten spor yapıyorum diyette yapıyorum .

Valla cnaımın içi sen bilirsin
ama ben devamını getirmeyeceğim değmez gerek yok yaparım diyetimi sporumu yeter bana.
Manken değilim podyumada çıkmayacağım eh birazda kusurumuz olsun artık
oda nazarlık :1:

Günaydın safişim, nazlım korktum ben safişin anlattıklarından, gitme bir daha sen :26::25: Safiş ben etkilemek istemem demiş ama vallahi ben etkilerim, söyledikleri safişiminde gayet mantıklı, kadın neden para kazanmak istemesinki? Kadının kendi yerimiydi safiş? Yoksa sadece çalışanmı? Hani patronuna kızıp müşteri kaçırmak olmasın taktiği?

yok canım kadın oranın sahibi idi çalışan değildi.
Yalan söyleyecek olsaa aman banane der över durur makinesini....

gunaydın kızlar nasılsınırkesinkeyfi yerindedir

Günaydın şeker :3:

son zamanlarda acayip bitkinim halsizim hiç bişeyi yetiştiremiyorum evdede iştede herşey yarım düzene alışmış beni çıldırtmaya yetiyor bu durum.onun dışında eşim sagolsun kesinlikle yardımcı değil tüm yük benim omuzumda belki size normal gelebilir ama artık bunaltıyor bu durum beni.birde dün eşimle çok kötü kavga ettik arabanın içinde resmen savaş vardı.dışarı çıkalım diye başımın etini yiyor sonra eve dönmek için ne yapacagını şaşırıyor deli etti beni.karar aldık bundan sonra herkes kendi dışarı çıkacakmış artık benimle dışarı çıkmayacakmış beyefendi ondan sonra akşam hiçbişey olmamaış gibi yapışkanlık yapıyor benim aglamaktan canım çıktı.adam beni hiçbişeye layık görmüyor yaa.bi kadın var kadın akşama kadar günde gezmede eşi geliyor aa evde yemek mi yok olsun hadi en nezih restrantlara.ben çalışıyorum çabalıyorum hiçbi özelim yok kızım zaten bana zimmetli babamın evinden getirdim yaa bide sen de gel deniz seni bi yemege çıkarayım zaten çıkarsada belli götürdüğü yer çok gürültülü yediginden bişey anlamadıgın saçma sapan bir yer delirdim dün resmen delirdimmm

Canım benimmmm seni o kadar iyi anlıyoryumki
inan bir tek sen yaşamıyorsun bunları zaman zaman hepimize oluyor bu durum banada bilhassa
bu birazda artık alışılagelmiş monotonluktan kaynaklanıyor birtanem.
Ve biz kadınlar olarak o kadar fazla yülk varki omuzlarımızda hele hele çalışan anneler isek bu ağırlık git gide çoğalıyor. Erkekler ise hatun nasılsa her durumda heryere yetişiyor düşüncesi ile daha çok yayıyorlar kendilerini. Sorsan onlara amannn ne çok işleri var ne çok sorumlulukları. Eşinin seni anlamasını bekliyorsan eğer biraz naz yap her işi yaptığını gösterme. Herşeyi bil ama yapma taktiği :34:

zamanla herşey yoluna girer kasma kendini sen :27:

bende bursanın en ünlü kavitasyon yapan merkezine girdim kadın resmen 90 kilo elinin altında akapunkturdan kavitasyona ozon terapiye kadar her imkan varken neden böyle diye kafam karıştı hatta kadın bakışlarımdan anladı bana 3 çocuk annesi oldugunu söyledi bende içimden ne 3 çocuk anneleri var dedim zilan gibi mesala çıtır kadınlar var bencede saglıklı yöntemler olsa nazcım kendilerine yaparlardı yinede karar senin

aynen öyle canım :24: :24:

normalde kafaya bukadar takacagım şeyler değil ama farketmeden biriktirmişim şuan resmen bi ton dayak yemiş gibiyim kendimi çok bıkkın yorgun hissediyorum tansiyonum 9 /5 şeker tokluk bile 80 diyet deseniz sıkı yapmıyorum zaten saglıklı besleniyorum hasta mı olacagım anlamadım dün ceviz fındık yedim biraz enerji versin diye

kııısss delüüüü enerji verecek başka şeyler var neden onları yedin :92: :74:

şaka bir yana tatlım ama enerjiyi gıdalarda arama bu sende gizli.
Sen kendini mutsuz hisesttikten sonra kilolarca tatlılar çikolatalar çerezler yesen ne olur
daha da mutsuz olursun yediğin için.
Biraz rahat davranmaya çalış ağlaman gerekiyorsa ağla açıl ama abartma :32: :32:

Back
X