- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben ton balığını çok seviyorum, hemde pek çok, onun light olanını almayayımmı diyorsun? Tamamen yağını peçeteyle sıkıp salatalarıma atarım o haldeYağ oranına dikkat ettireceğim bugün o halde, bizim şirketteki yemekhaneciye de not yazdım öğlen onu vereceğim
Sorular var hangi çorbalarda un var? Nohut tarzı yemeklerde un kullanılıyormu?
Birde mesela nohut yemeği geldi bize içinde 3-5 et oluyor ama koca kazan sağolsunlar öyle et bol değil, içinde et pişmiş olmasına rağmen sadece nohutundan yiyemezmiyim?
çünkü bakliyatlarla et yenmiyor değil mi montide ?
Birde gün içerisinde 2 dilim tam buğday ya da tam çavdar ekmek hakkım var ve bu ekmekleri sabah kullanmam tercih ediliyor, ekmekle yumurta aynı gün yenmiyor ? Aklıma gelenler bunlar:78:
ayyy nazımmm ne hediye aldın banaaaa hahahahçok merak ettiiim
![]()
ayyy nazımmm ne hediye aldın banaaaa hahahah:d:d çok merak ettiiim:d
Kızlar beni tebrik edin evde kase kase aşure var ve dönüp bakmadım bile sonra en sevdiğim incirli tatlı var onu bile yemedim . Dün evde kayınpederin senesini okuttuk tavuklu pilav onu bile yemedim sadece tavuktan yedim ben bu sefer başarıcam bu işi
günaydın kızlar haftasonum çok kötü geçti
şuan yazarken bile gözlerim doluyor kendimi çok kötü hissediyorumm![]()
tebrik tebrik tebrik oley oley oleyyyy
Bizdede dün aşure pişirilip dağıtıldı bende dönüp bakmadım bile , ki ben aşureyi çok severim tabi içinde kuru fasulye olmayanını, nohut çok seviyorum ama şu kuru fasulyenin f si bile canımı sıkıyor![]()
günaydın safişim . Kavitasyon nasıl geçti . Benim gittiğim yerde kuru yaptılar canım . Yapılacak bölgeye jel sürdü hatun . Sonra yuvarlak bir aletle masaj yapar gibi gezdirdi alet ses dalgalarıyla vucudumda gezdi yağların fazla olduğu yerlerde hahif iğne batması gibi bişey hisettim radyo frekans denen şeyide aynı alette yaptı sadece ses galgası farklıydı oda parçalanan yağları dağıtmaya yarıyormuş . 30 dk kavitasyon 10 dk power plate yaptı onundada kıpraşıp durdum .
Kızlar beni tebrik edin evde kase kase aşure var ve dönüp bakmadım bile sonra en sevdiğim incirli tatlı var onu bile yemedim . Dün evde kayınpederin senesini okuttuk tavuklu pilav onu bile yemedim sadece tavuktan yedim ben bu sefer başarıcam bu işi
Tebrik tebrik tebrik oley oley oleyyyy
Bizdede dün aşure pişirilip dağıtıldı bende dönüp bakmadım bile , ki ben aşureyi çok severim tabi içinde kuru fasulye olmayanını, nohut çok seviyorum ama şu kuru fasulyenin f si bile canımı sıkıyor![]()