günaydın nazlım

Biz kavitasyondan vazgeçtik hayatım eşimde bende yaptırmayacağız.
Sebep ise:
Dün gittik merkeze kadın uzun uzun anlattı kavitasyon aletinin aslında çokda masum olmadığını vücuda ışın yollandığı için sadece uygulanan bölgeyi değilde tüm vücudu etkilediğini anlattı. Ayrıca eğer beş sene sonra çıkacak bir hastalığın var ise onuda tetikleyip hemen yüz üstüne çıkarttığını yani vücudun bağışıklığını azalttığını söyledi. Daha neler neler....
Eşimde reflü başlangıcı vardı b yüzden ağır yemekler dokunurdu monti ile şimdi ağrı sızı yok. Lakin kavitasyon reflüyü bile tetikliyormuş.
Aklıma gelenler bunlar şiimdilik canım.
Açıkçası zayıflamak için böyle bir riske girmeye hiç değmez canım. Zayıflıcam diye sağlığımı bozamam. Ben bu kadar detaylı öğrendiğim için mutlu oldum ve iptal ettik bu işi.
Ve ben anlatan kadının yalan söyleyeceğine inanmıyorum sonuçta para kazanacak. Dürüst davrandığı içinde teşekkür ettim.
Birde ben bu tarz yerlerde genelde uygulamayı yapanlara bakarım vücutları nasıl kilolumu diye insan önce kendinde dener diye düşünürüm. Ama o kadın maşallah baya irice idi genişti. Sadece diyet uyguladığını söyledi. Yani o bile kendi elinin altında olduğu halde kavitasyon uygulamıyor kendine
sence neden :44:
Ama seni etki altında bırakmak istemem tatlım
sen bu durumdan memnunsan devam eder
Allah kabul etsin canımcım.
Ayrıcada iradene hayran kaldım tebriklerrrrr
Canımmmmm ne oldu hayırdır :26:
Gözdemmmm günaydın bebekimmm

Ayrıcada tebrikleeeeerrrr