Afiyet olsun canımMenümü yazayım
Sabah 8.30 da
1 kaşık lor peynir
3 minik küp kadar su böreği
1 salatalık
Öğlen 14 de
2 kepçe domates çorbası
1 büyük kase salata
1 minik lahana sarması
Akşam 19 da
4 yemek kaşığı sebzeli kabak sote
1 büyük kase kırmızı pancar salatası ve semizotu yoğurtlu
1 kk kadar pizza
3 lt su
4 kupa bitki çayı
1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi içtim
Zipzip-
E Elif_Eylul
Dedim bir an kızacaksınız 3,5 attım yeminleAfiyet olsun canım
Sağol kaptanım zopa görmedim diye sevindirik oldum bugün öyle nimetler geçti ki önümden baklavalar sarmalar çikolatalar börekler off dedim Allahım sana geliyorum onları yiyeceğime kendimi yedim insaAllah tartım güzel olurAfiyet olsun canım
Sorun orda canim daha tartilmadan herkes odul yapmisListedeki arkadaşların çoğu bugün bildirim yapmamış. Neden sonuçlar kötü dedin kaptanım ben mi kaçırdımZipzip-
Menulerden belli canim baksana biListedeki arkadaşların çoğu bugün bildirim yapmamış. Neden sonuçlar kötü dedin kaptanım ben mi kaçırdımZipzip-
Basbas soyledi kaptan persembe ödül yapacaksanız tartilin cuma yapanlarda masallah bugunden yemislerSorun orda canim daha tartilmadan herkes odul yapmis
Bayram diye birsey demicem canimSağol kaptanım zopa görmedim diye sevindirik oldum bugün öyle nimetler geçti ki önümden baklavalar sarmalar çikolatalar börekler off dedim Allahım sana geliyorum onları yiyeceğime kendimi yedim insaAllah tartım güzel olur
Birsey demicem artik yaaBasbas soyledi kaptan persembe ödül yapacaksanız tartilin cuma yapanlarda masallah bugunden yemisler
Yarinda 400gram verdim 750kalorilik ödulu hakkettim diceklerBirsey demicem artik yaa
Bananeyse yiyen yesin yaaa cok takmicamYarinda 400gram verdim 750kalorilik ödulu hakkettim dicekler
Biz böyle söylenince 1.cilik geliyo dahada söyleneyimmiBananeyse yiyen yesin yaaa cok takmicam
Listeyi hazırlar paylaşırım
Ust uste 3.kez birincilik zorBiz böyle söylenince 1.cilik geliyo dahada söyleneyimmi
Olsun bee belkide mucize olurUst uste 3.kez birincilik zor
Yaa madem öyle neden sabah tartılmadı ki arkadaşlarSorun orda canim daha tartilmadan herkes odul yapmis
Onu da anlamlandıramamıştım ya keşke bugün tartılsalardıMenulerden belli canim baksana bi
Kirbac gostermis halimiz bu diger türlü takimi dusunemiyorumAma normalde herkes baya çaba sarfediyor bayramda kırbaçları saklasanız nolur sanki
Haklisin kaptanım tedbiren spor yaptım yani onlar gitmiştir insaAllahBayram diye birsey demicem canim
Borekler,pizzalar dikkatimden kacmadi tabi ki
ÇabamıAma normalde herkes baya çaba sarfediyor bayramda kırbaçları saklasanız nolur sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?