- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
BenBaşka varmı perşembe bildirim yapan free üye
Iyi gene bugun eksiyle geldinGeçen hafta 69.8
Bu hafta 69.4
Fark 0.4
Eki Görüntüle 2849005
Takıldı kaldı. Benim tartı sık tartılınca böyle yapıyor ya sebebi bu. Yoksa menülerim iyiydi birgün spor yapmadım sadece. İnşaAllah haftaya iyi olur.
Zipzip- E Elif_Eylul
Pilinş çıkar tak, arkada reset tusu var mı bak, elline 2-3 kgluk bir şey al tartıl, sonra sen tartıl, tek ayak bas çift ayak bas unutsun seni başkası sansın, tele bağlıysa bağlama tartılırken hatırşamasın eskiyiGeçen hafta 69.8
Bu hafta 69.4
Fark 0.4
Eki Görüntüle 2849005
Takıldı kaldı. Benim tartı sık tartılınca böyle yapıyor ya sebebi bu. Yoksa menülerim iyiydi birgün spor yapmadım sadece. İnşaAllah haftaya iyi olur.
Zipzip- E Elif_Eylul
Mezun üyeleri takip etmiyorum canım. Sen benim için çok freesin.
Çok guzel gidiyoruz degilmi4. Eksi 400gr
Sağol canım. Çocukları tarttım ama söylediklerini de yapayım bir bakalım değişiklik olacak mıPilinş çıkar tak, arkada reset tusu var mı bak, elline 2-3 kgluk bir şey al tartıl, sonra sen tartıl, tek ayak bas çift ayak bas unutsun seni başkası sansın, tele bağlıysa bağlama tartılırken hatırşamasın eskiyi
İyi ki dün telefona erken baktımIyi gene bugun eksiyle geldin
Haftaya daha guzel olur inşAllah
Ben kendimi mezun görmediğim içinMezun üyeleri takip etmiyorum canım. Sen benim için çok freesin.
%1üstunde ödul vermedik aslinda bayramda 750 kalori dedi kaptan yiyebilirsiniz ama az eksiyle gelip 750 tamamlamasaniz iyi olur tabiki bu benim düşüncem kısitli herseyin tadina bakabilirsin mesela sabah ogle aksam kalori hesabi yaparakE Elif_EylulZipzip-
Yüzdem 1in üstünde değil ödül hakkım var mı bilmiyorum ama eğer varsa ben bugün değil yarın kullanabilir miyim? Yarın annemlere gidicem
Bende 3.yü istiyorum eşim istemiyorDün ikinci çocuk konusu açıldı eşim ikinci çocuğun I si bile almadı düşünmüyor ama kaynanam oğluma sürekli baskı yapmaya başladı kardeşi olsun kardeşi olsunvalla ben istiyorum da x istemiyor dedim ( ama düşünmüyorum eşimle bu konuda konuştuk istemiyor )
3.cümüBende 3.yü istiyorum eşim istemiyor
Çok sevinirim.Ben kendimi mezun görmediğim içinfreeliğim de biticek inşallah şu kvye gidip geleyim dr hayırlısıyla. Yetişicem sana sonra
Maşallah canim dün yediklerinden olabilirmiArtı rekoru bende sanırımGerçi +1 bekliyordum.
Bildirimin
Geçen hafta 81.8
Bugün 82.4
Fark +600
Eki Görüntüle 2849021
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?