- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Afiyet olsun canımAy çok ferahladım 2 bardak su içtim haha zorla wc yaptım canım acıdı biraz ama olsun yoksa 59,4 dü tartımrahat rahat kahvaltımı yapabilirim
Teşekkür ederim kuzum seni de tebrik ederim eksi de olman çok güzelTebrikler canımm yarısı da kazandin
Makarna minicik kase dolmada yaprak sarması kucuk küçüktüArtin vardi birde 6dolma ve makarnami yedin inanamiyorum
Sağol kaptanımAfiyet olsun canım
Iyi gene eksiyle geldin canim menulerinide gormedim garanti yedin dime
Buhafta 0 karbonsuz gecirsen iyi olucak sanirim makarna,pirinc pilavi,gibi gibi artik 1ileri 1geri degilde ilerlemen gerekiyoMakarna minicik kase dolmada yaprak sarması kucuk küçüktü
Baklavayı yemedim ama sarmaları yedimIyi gene eksiyle geldin canim menulerinide gormedim garanti yedin dime
TEeee iste sonra regliye mana bulursunuzBaklavayı yemedim ama sarmaları yedimdün kahvaltı ve akşam yemeği kaynanamdaydım
Evet oruca başladım bugün itibariyle atarım artiyida cumaya eksi gelicem inşallah bende sıkıldım su rakamdan ama.nefis.iste bazen engel olamiyosun mesela dünden beri ne tatlı yedim ne şeker çikolata ağzıma.koymadim keşke onlarida yemseydim diyorum simdiBuhafta 0 karbonsuz gecirsen iyi olucak sanirim makarna,pirinc pilavi,gibi gibi artik 1ileri 1geri degilde ilerlemen gerekiyo
Bugün cuma canım. Kilo bildirimi yaptın mı?Evet oruca başladım bugün itibariyle atarım artiyida cumaya eksi gelicem inşallah bende sıkıldım su rakamdan ama.nefis.iste bazen engel olamiyosun mesela dünden beri ne tatlı yedim ne şeker çikolata ağzıma.koymadim keşke onlarida yemseydim diyorum simdi
Dun yapti canimBugün cuma canım. Kilo bildirimi yaptın mı?
Dün yapmistimBugün cuma canım. Kilo bildirimi yaptın mı?
Keşke bende dün yapsaydımDun yapti canim
2gunden beri etiket yapildi bayramda yicekseniz persembe gunu bildirim yapılsın diye basbas dedikKeşke bende dün yapsaydım
Başka varmı perşembe bildirim yapan free üyeDun yapti canim
Şşş çaktırmaNe araaaaaa oldun sen
Hep yedin dime
Hayirli olsun aramiza katildin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?