- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Yapmayaaa al bitane daha meyve sevmeyen çok severim meyvenin herturlusunuHayir yazik olacak dogru duzgun yiyende yok 40yil meyve vermeseler nerde demem kiraz haric :)
Aynen öyle canimEskiden yabanci oyuncu 4-5 di siniri vardi simdi sahada yerli oyuncuyu mumla aramak lazim .
Normal beyaz peynir yiyebilirisin canim
Tamm kaptanlarımBeyaz ,lor ,labne ama bunların da miktarina dikkat etmelisin
Tanesi 1 puan iyiydiAynen canım 1 Puandan hesapla onun icin ayri hesap yapmadik
Ilerleyen zamanda artırırız belki
Digeride benYapmayaaa al bitane daha meyve sevmeyen çok severim meyvenin herturlusunu
Meyve yersem acikiyorum ben yaYapmayaaa al bitane daha meyve sevmeyen çok severim meyvenin herturlusunu
Bende çok meyve aramam ama kiraz geldimi çıldırıyorum resmenHayir yazik olacak dogru duzgun yiyende yok 40yil meyve vermeseler nerde demem kiraz haric :)
Elma benide açıktırıyorMeyve yersem acikiyorum ben ya
Bende çok severim meyvem hiç eksik olmaz ama diyete başladığımdan beri fazla yiyemiyorumYapmayaaa al bitane daha meyve sevmeyen çok severim meyvenin herturlusunu
Tmmdır
Canınamı susadın? Oruçken zıplanırmıTeşekkür ederim canım
Ben orucken zıplamıştım da beynim sallanmisti resmen ama şimdi devam edebilirim
Teşekkür ederim canım
Ben bol bol gülüyorum da dişim kırıldı
Allahtan görünen yerde değil arkada....
Seni bilmeyen varmiDigeride ben
Oglenden sonra arada ye istersen yogury sut ayranla falanBende çok severim meyvem hiç eksik olmaz ama diyete başladığımdan beri fazla yiyemiyorum
Oo kızına bak maşallah..Teşekkür ederim canım bakayım
Benim büyük kız çok ağlıyor bir Galatasarayı olarak
Bayılıyorum yaaa yemeye şimdi kızı uyutuyorum birqzdan yicem yine ama bu sefer azıcık tuzla yicem
Kız ben bayağdırı yapmıyorum bugün varya 40. Saniyede zangır zangır titremeye başladım 2 dk anca durabildi
Maşallah sana
Herhalde susadım yaparım ya ne olacak ki dedim ama yapamadım bıraktım ben de...Canınamı susadın? Oruçken zıplanırmıiftardan sonraya saklıyorum ben. Acaip terletiyor tavsiye ederim
Oldu oldu Beşiktaş şampiyon oldu ay şükür...
Ben 11 yıllık kocamı hiç böyle görmemiştim adamın içinden canavar cıktı resmen
Diyet listemde öyle ama bir tane meyve ben hepsinden birer yiyen olarak az geliyor banaSeni bilmeyen varmi
Oglenden sonra arada ye istersen yogury sut ayranla falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?