Bi nevi nohut köftesi diyebiliriz aslındaAfiyet olsun canım aksam yemegin bana az fazla geldi gibi makarnayi 1 servis kasigi koysan daha iyi olurmuş
Afiyet olsun canım falafel neydi ki yemeklerle aram hic yok anlamiyorum
İkisinideNeyi kavgayimi maçımı
Baktim canim ama kizartmaymis diyete cok uygun degilBi nevi nohut köftesi diyebiliriz aslındaorta doğu yemeği
Rabbim yardımcılrı olsun ve bizi affetsin elimizden duadan başka bişey gelmiyorSen de benim canımsın Filizcim....yalnız Filistin yüzünden kan ağlıyor içimiz.....
Ben yabancı futbolcular çoğalınca bıraktım takım sevmeyi4-5 yil öncesine kadar fenerbahçeyi acayip takip ederdim oyunculari,maclari ,transferleri ,basketbolu, futbolu teker teker sayardim
Sonra burda kadinlarin icine girince uzaklastim sanirim
Afiyet olsun canımSahur
1 hurma
1 kase yoğurt
İftar
2 y.k incir kayısı üzüm marmelatı
(kabızlık için)
1 kase patates çorbası
Yarım tabak fellah köftesi
10 erik + kirazsapı çayı
Su: 3lt
Spor yok bugün tatil verdim kendime zaman geçmek bilmedi spora alışmışım bi tuhaf oldum
8 aylık bir yeğenim var onunla ilgilendim bütün gün
Zipzip- E Elif_Eylul
Aslina bakarsan yabanci futbolcular yillardir var ama son yillarda sayisi git gide artmaya devam ediyorBen yabancı futbolcular çoğalınca bıraktım takım sevmeyi
Afiyet olsun canımSahur
1 hurma
1 kase yoğurt
İftar
2 y.k incir kayısı üzüm marmelatı
(kabızlık için)
1 kase patates çorbası
Yarım tabak fellah köftesi
10 erik + kirazsapı çayı
Su: 3lt
Spor yok bugün tatil verdim kendime zaman geçmek bilmedi spora alışmışım bi tuhaf oldum
8 aylık bir yeğenim var onunla ilgilendim bütün gün
Zipzip- E Elif_Eylul
Pis Beşiktaş şampiyon olmuş
Yakışır Beşiktaş’aPis Beşiktaş şampiyon olmuş
Afiyet olsun canım
Teşekkür ederim canlarAslina bakarsan yabanci futbolcular yillardir var ama son yillarda sayisi git gide artmaya devam ediyor
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canımHayırlı akşamlar
Menümü yazayım. Şimdiden söyleyeyim ben ödül günümü bugün kullandım şaşırıp kalmayınız
Sabah
Yarım poğaça 137 kalori
Bir dilim peynir
Salata
Akşam
1 ince dilim sucuk
2 tavuk pirzola ızgara veya
Yarım dilim ekmek
Yarım bardak kola 50 kalori
Ara
2 dilim baklava 420 kalori
Yeşil çay
Toplam ödül kalorisi 607 kalori
Su 2 lt
Sporu bildireceğim.
Zipzip- E Elif_Eylul
Teşekkür ederim canım bakayım
Benim büyük kız çok ağlıyor bir Galatasarayı olarakKızlar şu Beşiktaş kazansın dua edin bakayım..
Benim adam evi başımıza yıkmak üzere
Bayılıyorum yaaa yemeye şimdi kızı uyutuyorum birqzdan yicem yine ama bu sefer azıcık tuzla yicem
Kız ben bayağdırı yapmıyorum bugün varya 40. Saniyede zangır zangır titremeye başladım 2 dk anca durabildi200 sn plank yaptım. Yeni rekorum.
Ben marketten 32tl ye aldim eve geldim ki esim sebzeciden 5tl ue almis benim erikklerden daha guzelini hemde20tl canim bizimde papaz erigimiz var ama yanmıs doludan kardan az var ustunde
Hic isimiz olmaz ailecekAnamm kocalar mac izliyo bizimkinler burda mac kavagasi edicekler
Eskiden yabanci oyuncu 4-5 di siniri vardi simdi sahada yerli oyuncuyu mumla aramak lazim .Aslina bakarsan yabanci futbolcular yillardir var ama son yillarda sayisi git gide artmaya devam ediyor
Afiyet olsun canım
32tlmi yuhhhhBen marketten 32tl ye aldim eve geldim ki esim sebzeciden 5tl ue almis benim erikklerden daha guzelini hemde
Hic isimiz olmaz ailecek
Eskiden yabanci oyuncu 4-5 di siniri vardi simdi sahada yerli oyuncuyu mumla aramak lazim .
Afiyet olsun canımHayırlı akşamlar
Menümü yazayım. Şimdiden söyleyeyim ben ödül günümü bugün kullandım şaşırıp kalmayınız
Sabah
Yarım poğaça 137 kalori
Bir dilim peynir
Salata
Akşam
1 ince dilim sucuk
2 tavuk pirzola ızgara veya
Yarım dilim ekmek
Yarım bardak kola 50 kalori
Ara
2 dilim baklava 420 kalori
Yeşil çay
Toplam ödül kalorisi 607 kalori
Su 2 lt
Sporu bildireceğim.
Zipzip- E Elif_Eylul
Hayir yazik olacak dogru duzgun yiyende yok 40yil meyve vermeseler nerde demem kiraz haric :)32tlmi yuhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?