- 8 Nisan 2017
- 57.314
- 308.148
- 698
Bir ben kaldimEridiler kalmadilar sorma
Sen kaç kilo oldunki enson rahatsizligindan dolayi vermistinBir ben kaldim
74 u bile gördüm sonra yasaklar ekmek yapmaya başladım sonuç 77.1Sen kaç kilo oldunki enson rahatsizligindan dolayi vermistin
Hadi gene basla tekrardan canim74 u bile gördüm sonra yasaklar ekmek yapmaya başladım sonuç 77.1
Tunaydin canımTunaydinben spora
Hoşgeldin canım
Eskilerden kimse kalmadi giden gelmiyor
Olur olur başlanmis iş bitmis istirİnşallah umudum o yönde
Olmaz kal sen kimse de gitmez insallah bundan sonraTunaydin canım
Hoşgeldin canım
Eskilerden kimse kalmadi giden gelmiyor
En son ben birakip gideceğim
İnşallahOlur olur başlanmis iş bitmis istir❤
Herkes sen kal gitme diyor bir bakiyorum herkes benden önce gitmisOlmaz kal sen kimse de gitmez insallah bundan sonra
Herkes sen kal gitme diyor bir bakiyorum herkes benden önce gitmis
Gururum engel oldu gitme kal diyemedimHerkes sen kal gitme diyor bir bakiyorum herkes benden önce gitmis
Bizim ziyaretcimiz hic eksik olmuyorSizin bura hep kalabalık miyoksa ben geldim diye mi boyle 23 kişi var
Allah daha çok versin mi diyim ne diyim bilemedim şimdiBizim ziyaretcimiz hic eksik olmuyor
Mesela yaniKafamızdaki deli soru.
Artı olursan bu hafta patlariz. Hollywood diyeti yapacağım bu hafta ağrılar geçerse. Mezun olmazsan bana katıl. Günde 3 soğuk baklava serbest. Tabi rüyamızda.
Tebrik ederim canım senideDeneyin kızlar Şerbetli tatlı yemeyen ben soğuk baklavaya bayıldım
Geçmiş olsun canım
Nane yağı var eczanede satılıyor gerçekten çok iyi geliyor migrene onu sürüp başını sıkca bağla karanlık bir odada 1 saat gözlerini kapat kalkınca hiçbirşey kalmıyor
Birde ensene buz koy
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım havluyu ütüyle ısıt karnına koy
Ayyyyy çok iyi benimde en mutlu olduğum anlar
Şuan evdeki en küçük bedenlere giriyorum 1 beden küçük kot alacağım hedegif belirleyelim kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?