- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Eltim demişti geven bunu sebze suları meyve suları ile vucud detoksu diyeE Elif_Eylul @Migim
Ben sadece 1 hafta yapacağım. Detoks gibi düşünün.
Hollywood diyeti listesi
1 ve 2.Gün Uygulanacak Diyet Bilgisi
4 hafta boyunca diyete başladığınız günü baz alarak her haftanın ilk iki günü yalnızca taze sıkılmış mevsim meyve ve sebze suları tüketilecek. Tüketeceğiniz her bardağın ¼’ünü su oluşturmalıdır.
Hazır meyve suları katkı maddesi ve şeker ihtiva ettiğinden önerilmemektedir. Günlük toplam alınacak sıvı miktarı (meyve suyu + sebze suyu + su + yeşil çay) mevcut kilonuzun 30 ile çarpımı sonucu çıkan rakamdır. Örnek vermek gerekirse 100 kg ağırlığındaki bir kişi 30 ile çarpıldığında günlük 3 litre sıvı tüketimi yapmalıdır.
Bu iki günlük sıvı detoksundan sonra vücudunuzdan ödem ve şişkinliklerin gittiğini görecek ve çok rahatlamış hissedeceksiniz.
3.Gün Menüsü
Kahvaltıda:
Öğle Yemeği: Limonlu ve 1 tatlı kaşığı sızma zeytinyağı ile hazırlanmış bol yeşillikli salata
- Salatalık, domates söğüş ile birlikte yeşil sebzeler (tere, roka, biber, marul)
- 30 gram yağsız peynir
- 1 adet haşlanmış yumurta
- 1 dilim çavdar ekmeği
- 1 fincan yeşil çay
Akşam Yemeği:
4.Gün Menüsü
- 1 porsiyon (100 gram) haşlanmış veya ızgarada pişmiş hindi ya da tavuk eti. (Yağsız ve derisiz)
- 1 kepçe sebze çorbası ya da 1 porsiyon haşlanmış brokoli ve yeşillik
Kahvaltıda:
Öğle Yemeği: Limonlu ve 1 tatlı kaşığı sızma zeytinyağı ile hazırlanmış bol yeşillikli salata
- Salatalık, domates söğüş ile birlikte yeşil sebzeler (tere, roka, biber, marul)
- 30 gram yağsız peynir
- Bir fincan bitki çayı
Akşam Yemeği: 150 gram mantar, 1 tatlı kaşığı sızma zeytinyağı ve 2 yumurta ile birlikte hazırlanmış omlet.
5.Gün Menüsü
Kahvaltıda:
- 2 dilim kepek ekmeği,
- 30 gram yağsız beyaz peynir,
- 1 Fincan yeşil çay
Akşam Yemeği:
6.Gün Menüsü
- 150 gram ızgara veya buğulama yöntemi ile pişirilmiş balık
- 1 porsiyon yeşillik, kuru soğan
Kahvaltıda:
- 1 dilim tam buğday ekmeği,
- 30 gram yağsız beyaz peynir,
- 1 Fincan bitki çayı
Akşam Yemeği:
7.Gün Menüsü
- 1 kepçe yağsız ve tuzsuz hazırlanmış sebze çorbası
- 1 porsiyon (100 gram) haşlanmış veya ızgarada pişmiş hindi ya da tavuk eti. (Yağsız ve derisiz)
Kahvaltıda:
- 30 gram yağsız peynir
- Bir fincan bitki çayı
Akşam Yemeği:
- 1 porsiyon sebze çorbası
- 150 gram ızgara veya buğulama yöntemi ile pişirilmiş balık
- 1 porsiyon yeşillik, kuru soğan
Anam gıııııııı ilk 2 gün ben geçen çorba olarak yaptım da öldüm
Yaa. Gerçekten freelerden çıkarıcak mısınız?Amaaa fredekinleride yakinda listeden aticazheberiniz ola
Görürsün canım inşallah gerçekten sporsuz olmuyorTebrik ederim canım senin için çok mutlu oldum
Benimde olmayan bi sürü kıyafetim var hiç biri olmuyor inşallah bende o günleri görürüm
Yaaa sen benim söylediklerimi kafana çokta takmaYaa. Gerçekten freelerden çıkarıcak mısınız?
CanımmBravoooo.
Olay gelsin. Bende bebem uyusun başlicamTunaydinben spora
Yaa olmuyor ki canim oyleYaaaaa deme öyle geçen haftaki fotoyla izin olmaz mı
Takiliyor canımYaa. Gerçekten freelerden çıkarıcak mısınız?
Her yerlere selam çakıyorumAhaaaa minik gelmis
ÇakHer yerlere selam çakıyorumbirazdan 90 Lara da selam edecegim
Heee bitek o kaldı garibim
Vay be ne eritti milletiHeee bitek o kaldı garibim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?