Cuma konusunda yuzde 1 kuralini kaldirmayi düşünüyorum zaten canim ama kalorili sinirlamasina devam ederizKız E Elif_Eylul de kızmaz ki her cuma ufak kaçamaklar olabilir bence hepimiz insanız canımız çekiyor
Bence mezun degilDaha netlesmedi canim etap raporunu bekliyoruz
Tarti bildirimi yapmadan ayrilamazsin ki izneKız benim ki dallasa döndü daha haber yok
Ama valla 2 gündür yiyorum yani mezun olmazsam izne ayrılırım çünkü artıyımdır kesin
Ayyy artı gelirseTarti bildirimi yapmadan ayrilamazsin ki izne
Etap raporuda ilk defa bu kadar gecikti yaa normalde cumartesi aciklanirdiBence mezun degil
Cuma konusunda yuzde 1 kuralini kaldirmayi düşünüyorum zaten canim ama kalorili sinirlamasina devam ederiz
Cunku sinirlama olmadiig zaman abartılıyor ödül miktarlari
Bayramdi diye belkide geç kalmistir canimEtap raporuda ilk defa bu kadar gecikti yaa normalde cumartesi aciklanirdi
Tabiki de sınırlama olmalıCuma konusunda yuzde 1 kuralini kaldirmayi düşünüyorum zaten canim ama kalorili sinirlamasina devam ederiz
Cunku sinirlama olmadiig zaman abartılıyor ödül miktarlari
Kafamızdaki deli soru.Sen mezun oldunmu canım
Artı olursan bu hafta patlariz. Hollywood diyeti yapacağım bu hafta ağrılar geçerse. Mezun olmazsan bana katıl. Günde 3 soğuk baklava serbest. Tabi rüyamızda.Kız benim ki dallasa döndü daha haber yok
Ama valla 2 gündür yiyorum yani mezun olmazsam izne ayrılırım çünkü artıyımdır kesin
O nasıl diyet kız paylaşsanaKafamızdaki deli soru.
Artı olursan bu hafta patlariz. Hollywood diyeti yapacağım bu hafta ağrılar geçerse. Mezun olmazsan bana katıl. Günde 3 soğuk baklava serbest. Tabi rüyamızda.
Deseydin şırdan bile yiyomTabiki de sınırlama olmalı
Aslında herkes kendi için zayıflıyor motive olmak çok önemli
Mesela bana Diyetisyenim dedi
Senin kadar kendine ödül veren görmedim
Ama yine de zayıflıyorsun diye
Geçen gün elimin randevusu vardı gitti beni sormuş ekmek yiyor mu diye
İç canım valla kahve içince gözlerim aciliyorBende içeyim ballı. Afiyet olsun.
Evet bence de sende az free takıl sonra devamKız benim ki dallasa döndü daha haber yok
Yaaaaa deme öyle geçen haftaki fotoyla izin olmaz mıTarti bildirimi yapmadan ayrilamazsin ki izne
Amaaa fredekinleride yakinda listeden aticaz
İç canım valla kahve içince gözlerim aciliyor
Evet bence de sende az free takıl sonra devam
Heheee oluyomusYaaaaa deme öyle geçen haftaki fotoyla izin olmaz mı
Diyom kız yediğim zaman direkt Watsap tan yazıyordum zatenDeseydin şırdan bile yiyom
Aman atın atınAmaaa fredekinleride yakinda listeden aticazheberiniz ola
@@ E Elif_Eylul @Migim
Ben sadece 1 hafta yapacağım. Detoks gibi düşünün.
Hollywood diyeti listesi
1 ve 2.Gün Uygulanacak Diyet Bilgisi
4 hafta boyunca diyete başladığınız günü baz alarak her haftanın ilk iki günü yalnızca taze sıkılmış mevsim meyve ve sebze suları tüketilecek. Tüketeceğiniz her bardağın ¼’ünü su oluşturmalıdır.
Hazır meyve suları katkı maddesi ve şeker ihtiva ettiğinden önerilmemektedir. Günlük toplam alınacak sıvı miktarı (meyve suyu + sebze suyu + su + yeşil çay) mevcut kilonuzun 30 ile çarpımı sonucu çıkan rakamdır. Örnek vermek gerekirse 100 kg ağırlığındaki bir kişi 30 ile çarpıldığında günlük 3 litre sıvı tüketimi yapmalıdır.
Bu iki günlük sıvı detoksundan sonra vücudunuzdan ödem ve şişkinliklerin gittiğini görecek ve çok rahatlamış hissedeceksiniz.
3.Gün Menüsü
Kahvaltıda:
Öğle Yemeği: Limonlu ve 1 tatlı kaşığı sızma zeytinyağı ile hazırlanmış bol yeşillikli salata
- Salatalık, domates söğüş ile birlikte yeşil sebzeler (tere, roka, biber, marul)
- 30 gram yağsız peynir
- 1 adet haşlanmış yumurta
- 1 dilim çavdar ekmeği
- 1 fincan yeşil çay
Akşam Yemeği:
4.Gün Menüsü
- 1 porsiyon (100 gram) haşlanmış veya ızgarada pişmiş hindi ya da tavuk eti. (Yağsız ve derisiz)
- 1 kepçe sebze çorbası ya da 1 porsiyon haşlanmış brokoli ve yeşillik
Kahvaltıda:
Öğle Yemeği: Limonlu ve 1 tatlı kaşığı sızma zeytinyağı ile hazırlanmış bol yeşillikli salata
- Salatalık, domates söğüş ile birlikte yeşil sebzeler (tere, roka, biber, marul)
- 30 gram yağsız peynir
- Bir fincan bitki çayı
Akşam Yemeği: 150 gram mantar, 1 tatlı kaşığı sızma zeytinyağı ve 2 yumurta ile birlikte hazırlanmış omlet.
5.Gün Menüsü
Kahvaltıda:
- 2 dilim kepek ekmeği,
- 30 gram yağsız beyaz peynir,
- 1 Fincan yeşil çay
Akşam Yemeği:
6.Gün Menüsü
- 150 gram ızgara veya buğulama yöntemi ile pişirilmiş balık
- 1 porsiyon yeşillik, kuru soğan
Kahvaltıda:
- 1 dilim tam buğday ekmeği,
- 30 gram yağsız beyaz peynir,
- 1 Fincan bitki çayı
Akşam Yemeği:
7.Gün Menüsü
- 1 kepçe yağsız ve tuzsuz hazırlanmış sebze çorbası
- 1 porsiyon (100 gram) haşlanmış veya ızgarada pişmiş hindi ya da tavuk eti. (Yağsız ve derisiz)
Kahvaltıda:
- 30 gram yağsız peynir
- Bir fincan bitki çayı
Akşam Yemeği:
- 1 porsiyon sebze çorbası
- 150 gram ızgara veya buğulama yöntemi ile pişirilmiş balık
- 1 porsiyon yeşillik, kuru soğan
Aynen canım
İç canım valla kahve içince gözlerim aciliyor
Evet bence de sende az free takıl sonra devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?