Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Eline sağlık canım. Dün çok spor yaptım galiba bugün tenbellik yapıyorum iftara yakın birşeyler yapayım hiç olmasa

Kız kendi kendine menülerimi beğenmediniz kabul edilmedim galiba size iyi günler yazmıştı. Ben de iyi günler dedim. Ben mi suçluyum.
O üye gitdimi? Bende hala aramızda zann ediyorum

Biraz geçsin de denerim illaki...
Ben de evdeki en küçük bedenlere giriyorum ..
Kiloluyken dar gelen kıyafetlerim şimdi baya bol geliyor
Valla bu mutluluktan hiç vazgeçesim yok
Onun için kontrollü dikkat ederek besleniyorum...

Süpersin. İnşallah bizde verip koruruz.

Hanımlar içinizde belge şeklinde yollanan bir dilekçeyi Nasıl imzalayıp maille atacağımızı bilen varmı kolay yoldan.çalışan ve öğretmen arkdaşlardan bilen mesela
Elhan kackaloribu
Canım çıktısını alıp ıslak imza atmalı sonra taratıp maille gondermen gerekiyor.

Dayanman gerek. Pes etmek yok. Çok tehlikeli.1 tane yedim diye devamı da gelebiliyor. En iyisi bulaşma hiç.

İlk gunler zorlar zaten ama dayanacaksin dayanirsan kendinle gurur duyacak hayir demeyi ogreneceksin, bugun yersen yarinda kalanlardan yersin olan oldu deyip yemdye devam edersin

aaa yemek yok eğer küçük bi isirik alsan bile devamı gelecektir en iyisi hiç yememek tut kendini
Sadece tanecik yedim çok büyük değildi zaten normal şartlarda 4 5 tane yerdim bi taneyle kalmam büyük başarı aslında hatta akşam yemeyi düşünmüyorum daha
İnşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…