Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoşgeldin. Nickini sevdim. Ben harleyi seviyorum. Jokeri pek değil.
Hosbuldum. Bende harleyi çokseviyorum mecburen jokeri ekledim. Harleyquinn yapamadım böyle olsun dedim. Bende hemen resmimi nickime uygun yapayım film dizi izlemeyi seviyor musun. Ben çok severim çok film izlemişimdir

• 1 top dondurma kaç kalori dediğinizde 104 kalori,
  • 2 top dondurma kaç kalori diye hesapladığınızda ise 208 kalori karşınıza çıkacaktır.
  • Orta boy kase sade dondurma 311 kalori,
  • Yarım kase ise 155 kalori,

Şunu yapcagimiza bakin kendimide katiyorum
1kase corba yoksa sorun yok
1kase yogurt yada ayran
1kase buyuk salata
1dilim ekmek

Yemek vs. Saymadim biledondurma yada tatli yada pogca direk sekerinizi tavan yapip acikmaya sebeb olur

Hosbuldum. Bende harleyi çokseviyorum mecburen jokeri ekledim. Harleyquinn yapamadım böyle olsun dedim. Bende hemen resmimi nickime uygun yapayım film dizi izlemeyi seviyor musun. Ben çok severim çok film izlemişimdir
Yap canım. Evet severim. Netfilix bağımlısı diyebiliriz benim için. Çokta iyi bişi değil ama elden ne gelir başlayınca duramıyorum.

Yarın telafi edicemmm

Yap canım. Evet severim. Netfilix bağımlısı diyebiliriz benim için. Çokta iyi bişi değil ama elden ne gelir başlayınca duramıyorum.
Ben de çok severim yabancı filim dizi delisiyim
Ama ramazan girince bıraktım henüz başlamadım

Arkadaşlar ve kaptanlarım

Ben pek devam ettiremiyeceğimi fark ettim. 4. Takımdan ayrılmak beni çok üzdü. Burdan her ne kadar ayrılmak istemesem de free de olmak beni savsaklaştırıyor. Yarışa katılamamakta motivemi düşürüyor. Sanki dış kapının mandalı gibi hissediyorum. Tabii siz böyle düşünmüyor olabilirsiniz hissetiğimi söylüyorum. Ya da biraz zamana ihtiyacım var kendimi toparlamak için. Gerçekten oradan ayrılmak zoruma gitti. Pek kaldıramıyorum. Kendimi toparlayıp geldimğimde sizde beni tekrar aranıza alırsanız sevinirim. Tabii uzun bir süre gelmiycem. Emeğinize çok teşekkür ederim. Sizleri yordum. Hakkınızı helal edin.

Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia

Tamam canim sen ne zaman gelmek istersen burdayiz Allaha emanet ol

Enerjin çok düşmüş. Farkettim. Umarım toparlar dönersin. Her zaman bekleriz.

Bende öyleyimya. İzleyemeden duramıyorum. Ne güzel beraber izler yorumlarız dicem ama gidiyosun
Ben de çok severim yabancı filim dizi delisiyim
Ama ramazan girince bıraktım henüz başlamadım
İzlediğin bi dizi film tavsiyen varmı
Ne güzel film arkadaşı buldum ama gidiyosun üzüldüm. Ne zaman gelirsin canım.

Tamam canim sen ne zaman gelmek istersen burdayiz Allaha emanet ol
Saolun sizde.
Enerjin çok düşmüş. Farkettim. Umarım toparlar dönersin. Her zaman bekleriz.
Evet canım. İnşallah
Uzun bizaman gelmem. Görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…