- 16 Mayıs 2021
- 30
- 177
- 8
Hosbuldum. Bende harleyi çokseviyorumHoşgeldin. Nickini sevdim. Ben harleyi seviyorum. Jokeri pek değil.
Bence yoğurt yulaf ye bu saatteAynen bu saatte yemem doğru olıt mu ki
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
Sporun harikaaa
Afiyet olsun canım
Sadece yoğurt salatalik ye bence poğaça kalorili malum2 ceviz mi
2 yumurta mı
2 kaşık yulaf yoğurt mu yesemm şimdi
İyi fikirSimdi düsun kara kara ne yicem diye
Yogurdun icine yulaf 2ceviz koyup yiyebilirsin 1kasik yulaf 1dilim ekmek yapar
Yap canım. Evet severim. Netfilix bağımlısı diyebiliriz benim için. Çokta iyi bişi değil ama elden ne gelir başlayınca duramıyorum.Hosbuldum. Bende harleyi çokseviyorummecburen jokeri ekledim. Harleyquinn yapamadım böyle olsun dedim. Bende hemen resmimi nickime uygun yapayım film dizi izlemeyi seviyor musun. Ben çok severim çok film izlemişimdir
- 1 top dondurma kaç kalori dediğinizde 104 kalori,
- 2 top dondurma kaç kalori diye hesapladığınızda ise 208 kalori karşınıza çıkacaktır.
- Orta boy kase sade dondurma 311 kalori,
- Yarım kase ise 155 kalori,
Şunu yapcagimiza bakin kendimide katiyorum
1kase corba yoksa sorun yok
1kase yogurt yada ayran
1kase buyuk salata
1dilim ekmek
Yemek vs. Saymadim biledondurma yada tatli yada pogca direk sekerinizi tavan yapip acikmaya sebeb olur
Valla ben söylerim canim burda herkesin iyiligi icinYarın telafi edicemmm
Salata yiyebilirsin sorun yok yarin daha guzel olurSalatayapsam
Hemen yapıyorumSalata yiyebilirsin sorun yok yarin daha guzel olur
Ben de çok severim yabancı filim dizi delisiyimYap canım. Evet severim. Netfilix bağımlısı diyebiliriz benim için. Çokta iyi bişi değil ama elden ne gelir başlayınca duramıyorum.
Sanırım bende o sebepten kaldı bnm dizilerde. Saatlerce izliyorumBen de çok severim yabancı filim dizi delisiyim
Ama ramazan girince bıraktım henüz başlamadım
Tamam canim sen ne zaman gelmek istersen burdayiz Allaha emanet olArkadaşlar ve kaptanlarım
Ben pek devam ettiremiyeceğimi fark ettim. 4. Takımdan ayrılmak beni çok üzdü. Burdan her ne kadar ayrılmak istemesem de free de olmak beni savsaklaştırıyor. Yarışa katılamamakta motivemi düşürüyor. Sanki dış kapının mandalı gibi hissediyorum. Tabii siz böyle düşünmüyor olabilirsiniz hissetiğimi söylüyorum. Ya da biraz zamana ihtiyacım var kendimi toparlamak için. Gerçekten oradan ayrılmak zoruma gitti. Pek kaldıramıyorum. Kendimi toparlayıp geldimğimde sizde beni tekrar aranıza alırsanız sevinirim. Tabii uzun bir süre gelmiycem. Emeğinize çok teşekkür ederim. Sizleri yordum. Hakkınızı helal edin.
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Enerjin çok düşmüş. Farkettim. Umarım toparlar dönersin. Her zaman bekleriz.Arkadaşlar ve kaptanlarım
Ben pek devam ettiremiyeceğimi fark ettim. 4. Takımdan ayrılmak beni çok üzdü. Burdan her ne kadar ayrılmak istemesem de free de olmak beni savsaklaştırıyor. Yarışa katılamamakta motivemi düşürüyor. Sanki dış kapının mandalı gibi hissediyorum. Tabii siz böyle düşünmüyor olabilirsiniz hissetiğimi söylüyorum. Ya da biraz zamana ihtiyacım var kendimi toparlamak için. Gerçekten oradan ayrılmak zoruma gitti. Pek kaldıramıyorum. Kendimi toparlayıp geldimğimde sizde beni tekrar aranıza alırsanız sevinirim. Tabii uzun bir süre gelmiycem. Emeğinize çok teşekkür ederim. Sizleri yordum. Hakkınızı helal edin.
Bende öyleyimya. İzleyemeden duramıyorum. Ne güzel beraber izler yorumlarız dicem ama gidiyosunYap canım. Evet severim. Netfilix bağımlısı diyebiliriz benim için. Çokta iyi bişi değil ama elden ne gelir başlayınca duramıyorum.
İzlediğin bi dizi film tavsiyen varmıBen de çok severim yabancı filim dizi delisiyim
Ama ramazan girince bıraktım henüz başlamadım
Ne güzel film arkadaşı buldum ama gidiyosun üzüldüm. Ne zaman gelirsin canım.Arkadaşlar ve kaptanlarım
Saolun sizde.Tamam canim sen ne zaman gelmek istersen burdayiz Allaha emanet ol
Evet canım.Enerjin çok düşmüş. Farkettim. Umarım toparlar dönersin. Her zaman bekleriz.
Uzun bizaman gelmem. Görüşürüz.Bende öyleyimya. İzleyemeden duramıyorum. Ne güzel beraber izler yorumlarız dicem ama gidiyosun
İzlediğin bi dizi film tavsiyen varmı
Ne güzel film arkadaşı buldum ama gidiyosun üzüldüm. Ne zaman gelirsin canım.
GörüşürüzSaolun sizde.
Evet canım.İnşallah
Uzun bizaman gelmem. Görüşürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?