- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Kendine iyi bak canimArkadaşlar ve kaptanlarım
Ben pek devam ettiremiyeceğimi fark ettim. 4. Takımdan ayrılmak beni çok üzdü. Burdan her ne kadar ayrılmak istemesem de free de olmak beni savsaklaştırıyor. Yarışa katılamamakta motivemi düşürüyor. Sanki dış kapının mandalı gibi hissediyorum. Tabii siz böyle düşünmüyor olabilirsiniz hissetiğimi söylüyorum. Ya da biraz zamana ihtiyacım var kendimi toparlamak için. Gerçekten oradan ayrılmak zoruma gitti. Pek kaldıramıyorum. Kendimi toparlayıp geldimğimde sizde beni tekrar aranıza alırsanız sevinirim. Tabii uzun bir süre gelmiycem. Emeğinize çok teşekkür ederim. Sizleri yordum. Hakkınızı helal edin.
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Sen ne tarz izliyorsunBende öyleyimya. İzleyemeden duramıyorum. Ne güzel beraber izler yorumlarız dicem ama gidiyosun
İzlediğin bi dizi film tavsiyen varmı
Ne güzel film arkadaşı buldum ama gidiyosun üzüldüm. Ne zaman gelirsin canım.
Istersen bugun menunu paylasmaya basla istersen yarin sabah ogle aksam yediklerini bir menude paylasirsin suyunu sporunuBende yarından itibaren mi liste paylaşicam
Korku seviyorum ama artık izlemeye gerçektwn korkuyorumSen ne tarz izliyorsun
Ben aksiyon gerilim suç izlerim genelde
Hmmm. Tamam ama hiç diyete uygun bi menü değil. Burdan habersizdimIstersen bugun menunu paylasmaya basla istersen yarin sabah ogle aksam yediklerini bir menude paylasirsin suyunu sporunu
Jackie Chan sevmeyen yoktur sanırımKorku seviyorum ama artık izlemeye gerçektwn korkuyorum. Hertürlü izliyorum. Bilimkurgu gerilim suç aksiyon komedi aşk romantik en çoota akıl karıştırıcı seviyorum ama sor bana hiç anlıyor muyum hayyır anlamıyorum ama öyle çok aşırı dövüş filmlerini sevmiyorum. Cekicenim hariç tabiki
Yarın kontrol tarti günü yarın tartılıp bildirebilirsinHmmm. Tamam ama hiç diyete uygun bi menü değil. Burdan habersizdimbirse kilom 62 civarıydı bayramda okadar baklavaları götürünce kaça çıktım bilmiyorum.
Sherlock Holmes izledin miKorku seviyorum ama artık izlemeye gerçektwn korkuyorum. Hertürlü izliyorum. Bilimkurgu gerilim suç aksiyon komedi aşk romantik en çoota akıl karıştırıcı seviyorum ama sor bana hiç anlıyor muyum hayyır anlamıyorum ama öyle çok aşırı dövüş filmlerini sevmiyorum. Cekicenim hariç tabiki
Abowww neredeyse Kimse kalmadı liste de
Yarın tartı bildirimi yapayım bismillah diyeyimIsteyince sen veriyosun canim hadi toparlan bak hep ayni durumdayiz
Yaparsin sen haydi yarin basliyoruzYarın tartı bildirimi yapayım bismillah diyeyimumarım bu defa olur bıktım çünkü çok uzattım bu işi
Burcun ne canım?Korku seviyorum ama artık izlemeye gerçektwn korkuyorum. Hertürlü izliyorum. Bilimkurgu gerilim suç aksiyon komedi aşk romantik en çoota akıl karıştırıcı seviyorum ama sor bana hiç anlıyor muyum hayyır anlamıyorum ama öyle çok aşırı dövüş filmlerini sevmiyorum. Cekicenim hariç tabiki
Son iki hafta istediğim hedefe ulaşmak için çabalıycamYaparsin sen haydi yarin basliyoruz❤
Yeni uye icin bildirim isteyeceğimAbowww neredeyse Kimse kalmadı liste de
Bence de iste canımYeni uye icin bildirim isteyeceğim
Yaa aaaaaaaa oldum dimi mezunnmmmSonunda yiyebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?