Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bana önerebilceğiniz birşey varmı acaba. Diyet için.
Canım beyaz ekmek, seker ve un malum zaten uzak durman lazım. Ekmek illaki yiyeceksen gunluk 1-2 dilim tam bugday gibi ekmeklerden yemelisin. Yağlı şeyler de yememek lazım. Akşam hafif tutarsan tartına mutlaka yansır.

Ayrıca suyuna limon, elma ve tarcın katarsan hem ödem attırıyor hemde şeker isteğini kesiyor. Suyu da en az 2 bucuk litre içmekte fayda var.

Çiğ besinlerden mümkün olduğunca çok tüketirsen diyetine katkı sağlar. Yoğurt ya da ayran yemeklerin yanında olursa iyi gelir. Ayrıca lifli şeyler yemelisin ki tuvalet problemin olmasin.

Birde ne kadar çok hareket edersen metabolizman o kadar çok calışır.

Daha hiç spor yapmayan ben bunu beğendi

Yonetici tarafindan tum uyelere bildirim gönderiliyor
Katilmak isteyenler takimda devam ediyorlar
Yönetici kim. Bu grupların bi yöneticisimi var. Yoksa kadınlar kulubünün mü yöneticisimi?
Çok teşekkür ederim bilgileri için. Elimden geldiğince uymaya çalışıcam.

Ben bugün 150 gram artı geldim ya.. Spordandır diye düşünüyorum.çünkü başka bir neden yok Çarşamba perşembe spor yapmayayım diye düşünüyorum.
Canım bence de haftanın her günü değil 4 günü dahi yapsan yeterli

Kafamın karışmasını çözmeyi seviyorum diyelim

Tamam teşekkürler

Evet 3 kez bayılıyorum.

Yengeç. Neden sordun

Ne demek bu?

Hosbuldum. Umarım.
Öylesine sordum canım. Fazla bir kilon yok..çok kısa sürede verirsin. Sporlarında beni etiketlemeni rica ediyorum. Tekrardan hoşgeldin.

Müsaadenizle menümü yazayım

2.5 simit
Tereyağı
Çemen
Bal
Süzme yoğurt
Gül reçeli
Peynir
Salatalık
Domates
Zeytin

Akşam

Şehriyeli yoğurt çorbası
Bi tabak sarma
Pilav üstü 2 baklava

Çay yanına da kaşarlı simit tost
Bir baklava
Cips

Bugünde bahçede ip atlamıştım azcık çok yedim deyip menüyü yazdık onuda yazalım.

300 ip atladım 300 puanmış

Saatleri yazmam gerekiyormu. Birde niyetlenebilirsem oruc tutucam yarın.

Şaka mı bu,

Tövbe bismillah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…