Bu menüyle 3 gün sahursuz iftarsız oruç tutabilirsinMüsaadenizle menümü yazayım
2.5 simit
Tereyağı
Çemen
Bal
Süzme yoğurt
Gül reçeli
Peynir
Salatalık
Domates
Zeytin
Akşam
Şehriyeli yoğurt çorbası
Bi tabak sarma
Pilav üstü 2 baklava
Çay yanına da kaşarlı simit tost
Bir baklava
Cips
Bugünde bahçede ip atlamıştım azcık çok yedim deyipmenüyü yazdık onuda yazalım.
300 ip atladım 300 puanmış
Saatleri yazmam gerekiyormu. Birde niyetlenebilirsem oruc tutucam yarın.
Dur hele anlicaz yakindaTabiki de normalde insanlara önyargılı yaklaşmam ama yakında anlarız
Evet. Baksanıza oda film izlemeyi seviyormuş ben gibi. Harleyi sediğini söyledi.HarleyJoker
@Darkqueenn profil fotonuz ayni sanki bir benzerlik var ayni seylerdenmi hoslaniyosunuz boylar kilolar yakin
Ayni olmanizda tesadüf hayirlisi o gidiyo sen burdasinEvet. Baksanıza oda film izlemeyi seviyormuş ben gibi. Harleyi sediğini söyledi.Filmden anlayan bi arkadaş bulduğuma bi an sevindim. Ama gidiyomuş
Şiir gibi menü.Tövbe bismillah
HarleyJoker
@Darkqueenn profil fotonuz ayni sanki bir benzerlik var ayni seylerdenmi hoslaniyosunuz boylar kilolar yakin
Bazi seyler tesadüf olamaz ama dur bakalim sabah ola hayrolaŞiir gibi menü.
Icimden geceni buraya yazmamalıyım ama icimdeki sese gore asıl listeye girmek icin yeni hesap açılmış gibiAyni olmanizda tesadüf hayirlisi o gidiyo sen burdasin
Neden öyle söyledin kiŞaka mı bu,
Çok mu kötüTövbe bismillah
Ne için önyargılı dedin anlamadımTabiki de normalde insanlara önyargılı yaklaşmam ama yakında anlarız
Yok açlıktan ölürümBu menüyle 3 gün sahursuz iftarsız oruç tutabilirsin
Ne gibi aynıyızAyni olmanizda tesadüf hayirlisi o gidiyo sen burdasin
Yes canimIcimden geceni buraya yazmamalıyım ama icimdeki sese gore asıl listeye girmek icin yeni hesap açılmış gibineyse banlanmayim daha fazla konuşup.
Kim gidiyor nasıl oluyorIcimden geceni buraya yazmamalıyım ama icimdeki sese gore asıl listeye girmek icin yeni hesap açılmış gibineyse banlanmayim daha fazla konuşup.
Herseyiniz ayni nerdeyse anlamista degilim banami oyle geldi anlamadim ögrenirim sorun yok bundaNeden öyle söyledin ki
Çok mu kötü
Ne için önyargılı dedin anlamadım
Yok açlıktan ölürüm
Ne gibi aynıyız
Onu sonra söylesem hayrima olacakKim gidiyor nasıl oluyoryeniden listeye mi giriliyor
Kuzu sende iç sesimiz oldunOnu sonra söylesem hayrima olacakmalum asıl listedeyim , munecigim kizarda banlamırsam bildirim yapamam falan Allah korusun
Çok zeki gördüm seni.Icimden geceni buraya yazmamalıyım ama icimdeki sese gore asıl listeye girmek icin yeni hesap açılmış gibineyse banlanmayim daha fazla konuşup.
Sende toparlanman gerekiyo artik canim uzun zamandir farkindasin zatenMadem o kadar yedin bari buraya yazmaben bugün yüzüm biraz tuttu yazdım ama bahaneler geri götürdü yine beni öyle duruyorum başladığım yerde haklısın Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul bu ara özellikle bana dikkat edin söz şu 65e artık durmaksızın inmem lazım hem kendime hem size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?