- 12 Temmuz 2016
- 6.965
- 30.812
- 548
- 31
canım bizimki normal yürümüyor neredeyse hiç, aşil tendon kısalığı var onun için ayakkabı giyiyor özel ve hareketleri var onu yaptırıyoruz. faydası da olmadı ne yalan söyleyim. 6 yaşında hala yürüme sorunu ile uğraşıyoruz. seninki bazen yürüyormuş.Sağol canım teşekkür ederim parmak ucunda bizimkide bazen yuruyo ona ne dedi doktor
Gecmis olsun canim sizedecanım bizimki normal yürümüyor neredeyse hiç, aşil tendon kısalığı var onun için ayakkabı giyiyor özel ve hareketleri var onu yaptırıyoruz. faydası da olmadı ne yalan söyleyim. 6 yaşında hala yürüme sorunu ile uğraşıyoruz. seninki bazen yürüyormuş.
parmak ucu sorunu için ilk çocuk hastalıklarına gittim, o nörolojiye sevk etti, nöroloji de mr çektirmemizi istedi. şükür temiz çıktı. sadece yürümeden kaynaklı kısalık olmuş onu uzatmaya çalışıyoruz.
Gecmis olsun canim Allah sifa versincanım bizimki normal yürümüyor neredeyse hiç, aşil tendon kısalığı var onun için ayakkabı giyiyor özel ve hareketleri var onu yaptırıyoruz. faydası da olmadı ne yalan söyleyim. 6 yaşında hala yürüme sorunu ile uğraşıyoruz. seninki bazen yürüyormuş.
parmak ucu sorunu için ilk çocuk hastalıklarına gittim, o nörolojiye sevk etti, nöroloji de mr çektirmemizi istedi. şükür temiz çıktı. sadece yürümeden kaynaklı kısalık olmuş onu uzatmaya çalışıyoruz.
Kız gelsen hemen kaçarsınAyy ben oraya gelebilir miyim bende üşüyorum
Dogru diyorsun orasida cok sicak aliskin degilim o derecelereKız gelsen hemen kaçarsın
Bende sevmemDogru diyorsun orasida cok sicak aliskin degilim o derecelere
Kızlar sağlık ocağından geldik biraz önce doktor ve hemşire ile görüştüm işaret yapıp ismine seslendiler bakiyo .hemşire form doldurdu sorular sordu hepsi normal ama içim rahat etmesi açısından ayın 28 ne randevu aldı doktor Bey Erenköy çocuk psikiyatristiden oraya götürucz sorun yok çok şükür ama içim daha çok rahat etsin ..
Ekşın aramış bi arkadaş boşver. Kural kuraldırKim yapmış o işi canım bende okuayamadim
İkimiz ne güzel kardeş kardeş gidiyoruzCuma 69.55
Bugün 69,8 kg.
+250
Klasik pazartesi.
Ne guzel1ay once burda profilde vardi senin gibi üzüldü etti herkes gotur doktora dedi bende yazmistim egerki gidersen doktora sonuc icin benide etiket yap demistim masallah hicbirsey cikmadi cocugunda normalmis hersey
Geçmiş olsun canım bizimki oyun amaçlı yapıyor.canım bizimki normal yürümüyor neredeyse hiç, aşil tendon kısalığı var onun için ayakkabı giyiyor özel ve hareketleri var onu yaptırıyoruz. faydası da olmadı ne yalan söyleyim. 6 yaşında hala yürüme sorunu ile uğraşıyoruz. seninki bazen yürüyormuş.
Anne olunca insan daha bir araştırmacı oluyor sen çok iyi anlıyorum doktora git hicbirsey olmadığını duyunca için rahat etsinGeçmiş olsun canım bizimki oyun amaçlı yapıyor.
İnşallah canım.İkimiz ne güzel kardeş kardeş gidiyoruz
Hadi gel bu cuma şu 68i görelim artık
teşekkür ederim canımmmGecmis olsun canim sizede
teşekkür edeirm kaptanımGecmis olsun canim Allah sifa versin
teşekkür ederim canım, alışkanlığa dönüştürmesin aman dikkat edin yinede.Geçmiş olsun canım bizimki oyun amaçlı yapıyor.
Bebekken çok yürüteç kullandınız mı canm?canım bizimki normal yürümüyor neredeyse hiç, aşil tendon kısalığı var onun için ayakkabı giyiyor özel ve hareketleri var onu yaptırıyoruz. faydası da olmadı ne yalan söyleyim. 6 yaşında hala yürüme sorunu ile uğraşıyoruz. seninki bazen yürüyormuş.
kullandım canım maalesef. oradan alışkanlık kazanmış. ben o zamanlar doktora götürdüm ama hepsi normal geçer,yürüteç kullanma buna yol açar demedi. en son gittiğim doktordan Allah razı olsun kısalık olduğunu, yürüteç kullanmanın buna yol açtığını, 2 yaşından sonra alışkanlığı kırılmadığı içinde tendonun kısalaştığını öğrendik. oysa bu zamana kadar defalarca doktora gittik. hepsi bir sorun yok ilerde geçer dedi. doğru tespit çok önemli..Bebekken çok yürüteç kullandınız mı canm?
çok geçmiş olsun canım. Başına gelince insan daha iyi anlıyor ne kadar zor olduğunu. kızının iyileşmesine çok sevindim.Anne olunca anliyosun kardesim bilir benim neler cektigimi, büyuk kızım doğumda kalcasini cikarttilar 3kere amelyat oldu saatlerce cikmadi her ay her hafta hep hastenelerdeydik film cekilmek icin acaba yerine oturdumu kalcasi diye o yetmedi kaynanam alzermır di çok cektim şükür kizim iyilesti ama gelinde bize sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?