Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sağol canım teşekkür ederim parmak ucunda bizimkide bazen yuruyo ona ne dedi doktor
canım bizimki normal yürümüyor neredeyse hiç, aşil tendon kısalığı var onun için ayakkabı giyiyor özel ve hareketleri var onu yaptırıyoruz. faydası da olmadı ne yalan söyleyim. 6 yaşında hala yürüme sorunu ile uğraşıyoruz. seninki bazen yürüyormuş.
parmak ucu sorunu için ilk çocuk hastalıklarına gittim, o nörolojiye sevk etti, nöroloji de mr çektirmemizi istedi. şükür temiz çıktı. sadece yürümeden kaynaklı kısalık olmuş onu uzatmaya çalışıyoruz.

Gecmis olsun canim sizede

Gecmis olsun canim Allah sifa versin

Çok sevindim sizin adınıza Gönlünüzü ferah tutun, ben açıkçası bişey çıkacağını pek sanmıyorum. Ama bir şey olmadığını doktor söyleyince insanın içi daha bir rahatlıyor

Geçmiş olsun canım bizimki oyun amaçlı yapıyor.

Geçmiş olsun canım bizimki oyun amaçlı yapıyor.
Anne olunca insan daha bir araştırmacı oluyor sen çok iyi anlıyorum doktora git hicbirsey olmadığını duyunca için rahat etsin

Bebekken çok yürüteç kullandınız mı canm?

Bebekken çok yürüteç kullandınız mı canm?
kullandım canım maalesef. oradan alışkanlık kazanmış. ben o zamanlar doktora götürdüm ama hepsi normal geçer,yürüteç kullanma buna yol açar demedi. en son gittiğim doktordan Allah razı olsun kısalık olduğunu, yürüteç kullanmanın buna yol açtığını, 2 yaşından sonra alışkanlığı kırılmadığı içinde tendonun kısalaştığını öğrendik. oysa bu zamana kadar defalarca doktora gittik. hepsi bir sorun yok ilerde geçer dedi. doğru tespit çok önemli..

Anne olunca anliyosun kardesim bilir benim neler cektigimi, büyuk kızım doğumda kalcasini cikarttilar 3kere amelyat oldu saatlerce cikmadi her ay her hafta hep hastenelerdeydik film cekilmek icin acaba yerine oturdumu kalcasi diye o yetmedi kaynanam alzermır di çok cektim şükür kizim iyilesti ama gelinde bize sorun

çok geçmiş olsun canım. Başına gelince insan daha iyi anlıyor ne kadar zor olduğunu. kızının iyileşmesine çok sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…