Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Elinde tlf tablet konuşarak oynuyor,çocuklarla konuşuyor yetişkinlerle daha az,kapıya gelene gidip bakıyor he senmi geldin deyip geri dönüyor epey meraklı aslında,göz kaçırarak temas kuruyor diyeyim

Tipik bir otizm diyemem ama otizmin de farklı boyutları var, herhangi biri de olabilir, sadece çocuğun ilgisini çekmediği için bakmıyor da olabilir. Çocuklarla konuşması güzel, otizmli çocuklar başka çocuklarla da ilgilenmez çünkü. Bence kesinlikle uzman bi doktor tarafından değerlendirilmeli.

Elinde tlf tablet konuşarak oynuyor,çocuklarla konuşuyor yetişkinlerle daha az,kapıya gelene gidip bakıyor he senmi geldin deyip geri dönüyor epey meraklı aslında,göz kaçırarak temas kuruyor diyeyim
Canım senin çocuğun mu? Her çocuk aynı değildir. Kuzenim otistik çocuklara öğretmenlik yapıyor. Detaylı bir şekilde özelden yazarsan ona gönderir sorarım. Tabi ki en doğrusu doktor incelemesi olur.

Kızlar sağlık ocağından geldik biraz önce doktor ve hemşire ile görüştüm işaret yapıp ismine seslendiler bakiyo .hemşire form doldurdu sorular sordu hepsi normal ama içim rahat etmesi açısından ayın 28 ne randevu aldı doktor Bey Erenköy çocuk psikiyatristiden oraya götürucz sorun yok çok şükür ama içim daha çok rahat etsin ..

Sevindim canım. Detaylı baktır için rahat etsin. İnşallah birşey yoktur.
Allah her çocuğa şifa versin insallah.

Akşama ne pisiriyorsunuz???? Aklimda hic yemek yok
evde bulgur pilavı var sadece. akşam bakalım ne yiyeceğiz :)
Ayy ben oraya gelebilir miyim bende üşüyorum
bende üşüyorum canım valla. Ankara ısınmamaya yeminli bu sene.
canım geçmiş olsun, içini ferah tut ama doktora görünmekte elbette fayda var. benim oğlum parmak ucunda yürüyor diye bende psikiyatriste gittim. içimiz rahatladı en azından göründük çok şükür bir sorun çıkmadı. sende ferah tut kalbini bişey çıkmaz eminim.

Sağol canım teşekkür ederim parmak ucunda bizimkide bazen yuruyo ona ne dedi doktor

Yapıyorum canım tüm deidkerini aksine ben buna daha ilgiliyim ama bişey yok dedi doktorda

Sıfıra indirdim canım daha izin vermiyorum . Dışarıda arkadaşlarında var oynuyo evdeyken kendi kendine oyun kuruyo

Sıfıra indirdim canım daha izin vermiyorum . Dışarıda arkadaşlarında var oynuyo evdeyken kendi kendine oyun kuruyo
bazi cocuklar gec konuşur gec yürür gec tuvaletini yapar aman iyi olsunda icinde rahat etsin doktora gitmekle iyi yapmissin bence zamani gelince hepsini yapicaktir gecmis olsun kuzuya

Kim yapmış o işi canım bende okuayamadim
Gecmisi kapattik canim soru sormayın bu konuyla ilgili :))
Sevindim canim gozun aydin doktor randevusu da iyi olmus ayin 28 ine cok kalmadi zaten
Hem o hem de sporsuzluk kaptanım bugün detoks yapacağım dukan birasını
Spor yapmamannda etkili olmuştur
bende üşüyorum canım valla. Ankara ısınmamaya yeminli bu sene.
Gecen senede serin gecmisti haziranda anca isinmistik Ankarada ama sonra cok isinmisti

bazi cocuklar gec konuşur gec yürür gec tuvaletini yapar aman iyi olsunda icinde rahat etsin doktora gitmekle iyi yapmissin bence zamani gelince hepsini yapicaktir gecmis olsun kuzuya
Sağol canım aslında ben rahattım görümcem soktu kafama bişey yok dedim israrla geldi gitti konuştu zaten aklıma bişey takarsan takıyorum sağolsun oda olan moralimi bozdu

Tamam canım

Sağol canım aslında ben rahattım görümcem soktu kafama bişey yok dedim israrla geldi gitti konuştu zaten aklıma bişey takarsan takıyorum sağolsun oda olan moralimi bozdu
1ay once burda profilde vardi senin gibi üzüldü etti herkes gotur doktora dedi bende yazmistim egerki gidersen doktora sonuc icin benide etiket yap demistim masallah hicbirsey cikmadi cocugunda normalmis hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…