Ayy ben oraya gelebilir miyim bende üşüyorumŞimdi büyük kızın okuluna gidiyoruz bayağı yürüyeceğim
ama dışarı yanıyor
Elinde tlf tablet konuşarak oynuyor,çocuklarla konuşuyor yetişkinlerle daha az,kapıya gelene gidip bakıyor he senmi geldin deyip geri dönüyor epey meraklı aslında,göz kaçırarak temas kuruyor diyeyim
Canım senin çocuğun mu? Her çocuk aynı değildir. Kuzenim otistik çocuklara öğretmenlik yapıyor. Detaylı bir şekilde özelden yazarsan ona gönderir sorarım. Tabi ki en doğrusu doktor incelemesi olur.Elinde tlf tablet konuşarak oynuyor,çocuklarla konuşuyor yetişkinlerle daha az,kapıya gelene gidip bakıyor he senmi geldin deyip geri dönüyor epey meraklı aslında,göz kaçırarak temas kuruyor diyeyim
Kim yapmış o işi canım bende okuayamadimBende çok safım
Ben de çok safım.Bende çok safım
Hem o hem de sporsuzluk kaptanım bugün detoks yapacağım dukan birasınıReglin etkisi sanirim canim yediklerinde birsey yoktu
Gunaydin canim erken tartilmissin onun etkisidir
Kolay gelsin
Sevindim canım. Detaylı baktır için rahat etsin. İnşallah birşey yoktur.Kızlar sağlık ocağından geldik biraz önce doktor ve hemşire ile görüştüm işaret yapıp ismine seslendiler bakiyo .hemşire form doldurdu sorular sordu hepsi normal ama içim rahat etmesi açısından ayın 28 ne randevu aldı doktor Bey Erenköy çocuk psikiyatristiden oraya götürucz sorun yok çok şükür ama içim daha çok rahat etsin ..
evde bulgur pilavı var sadece. akşam bakalım ne yiyeceğiz :)Akşama ne pisiriyorsunuz???? Aklimda hic yemek yok
bende üşüyorum canım valla. Ankara ısınmamaya yeminli bu sene.Ayy ben oraya gelebilir miyim bende üşüyorum
canım geçmiş olsun, içini ferah tut ama doktora görünmekte elbette fayda var. benim oğlum parmak ucunda yürüyor diye bende psikiyatriste gittim. içimiz rahatladı en azından göründük çok şükür bir sorun çıkmadı. sende ferah tut kalbini bişey çıkmaz eminim.Kızlar sağlık ocağından geldik biraz önce doktor ve hemşire ile görüştüm işaret yapıp ismine seslendiler bakiyo .hemşire form doldurdu sorular sordu hepsi normal ama içim rahat etmesi açısından ayın 28 ne randevu aldı doktor Bey Erenköy çocuk psikiyatristiden oraya götürucz sorun yok çok şükür ama içim daha çok rahat etsin ..
Amin canım teşekkür ederim.Sevindim canım. Detaylı baktır için rahat etsin. İnşallah birşey yoktur.
Allah her çocuğa şifa versin insallah.
Sağol canım teşekkür ederim parmak ucunda bizimkide bazen yuruyo ona ne dedi doktorevde bulgur pilavı var sadece. akşam bakalım ne yiyeceğiz :)
bende üşüyorum canım valla. Ankara ısınmamaya yeminli bu sene.
canım geçmiş olsun, içini ferah tut ama doktora görünmekte elbette fayda var. benim oğlum parmak ucunda yürüyor diye bende psikiyatriste gittim. içimiz rahatladı en azından göründük çok şükür bir sorun çıkmadı. sende ferah tut kalbini bişey çıkmaz eminim.
Yapıyorum canım tüm deidkerini aksine ben buna daha ilgiliyim ama bişey yok dedi doktordaOnu konuşturmaya çalış canım,sayı saydır,renk saydır,resimli hikayeleri seslendirin beraber
Bişey sorabilirmiyim seslenince yüzüne bakmak istemeyen ama duyduğu her sese merek edip gidip bakan,ismine hı diye cevap veren ama ilgilenmeyen,çok konuşan ve hayalen oynayan,eline aldığı herşeyi sallama takıntısı olan çocuk otizm belirtileri gösteriyormudur
İlk çocuğa nazaran ikinci çocukların üzerine biraz daha az düşebiliyoruz,bi şekilde öğreniyorlar hızlandırmak istersen dediğim gibi bi sorun yoktur bence
Sıfıra indirdim canım daha izin vermiyorum . Dışarıda arkadaşlarında var oynuyo evdeyken kendi kendine oyun kuruyoTv telefon sebepmiş gibi görünüyor canim. Bence sıfıra indir indiremezsende 1 saati geçmesin. Çok ekranın algılamayı yavaşlattığını öğrencilerimde görüyorm her dönem başi. Konuşurken anlamiyor gibi davranabilirsin daha çok anlatmaya çalışır. Bol bol kitap,şarkı ve varsa bir iki arkadaş çok iyi olur. Küçük kızim simdi 2 yaşında cümle kurup derdini anlatiyor ama büyük kızım 3 yaşında konuşmaya başlamisti bende kafaya takıyordum ama bu kişilik özelliği. Şimdi 6 yaşında hiç susmuyor
bazi cocuklar gec konuşur gec yürür gec tuvaletini yapar aman iyi olsunda icinde rahat etsin doktora gitmekle iyi yapmissin bence zamani gelince hepsini yapicaktir gecmis olsun kuzuyaSıfıra indirdim canım daha izin vermiyorum . Dışarıda arkadaşlarında var oynuyo evdeyken kendi kendine oyun kuruyo
Gecmisi kapattik canim soru sormayın bu konuyla ilgili :))Kim yapmış o işi canım bende okuayamadim
Sevindim canim gozun aydin doktor randevusu da iyi olmus ayin 28 ine cok kalmadi zatenKızlar sağlık ocağından geldik biraz önce doktor ve hemşire ile görüştüm işaret yapıp ismine seslendiler bakiyo .hemşire form doldurdu sorular sordu hepsi normal ama içim rahat etmesi açısından ayın 28 ne randevu aldı doktor Bey Erenköy çocuk psikiyatristiden oraya götürucz sorun yok çok şükür ama içim daha çok rahat etsin ..
Spor yapmamannda etkili olmuşturHem o hem de sporsuzluk kaptanım bugün detoks yapacağım dukan birasını
Gecen senede serin gecmisti haziranda anca isinmistik Ankarada ama sonra cok isinmistibende üşüyorum canım valla. Ankara ısınmamaya yeminli bu sene.
Sağol canım aslında ben rahattım görümcem soktu kafama bişey yok dedim israrla geldi gitti konuştu zaten aklıma bişey takarsan takıyorum sağolsun oda olan moralimi bozdubazi cocuklar gec konuşur gec yürür gec tuvaletini yapar aman iyi olsunda icinde rahat etsin doktora gitmekle iyi yapmissin bence zamani gelince hepsini yapicaktir gecmis olsun kuzuya
Tamam canımGecmisi kapattik canim soru sormayın bu konuyla ilgili :))
Sevindim canim gozun aydin doktor randevusu da iyi olmus ayin 28 ine cok kalmadi zaten
Spor yapmamannda etkili olmuştur
Gecen senede serin gecmisti haziranda anca isinmistik Ankarada ama sonra cok isinmisti
1ay once burda profilde vardi senin gibi üzüldü etti herkes gotur doktora dedi bende yazmistim egerki gidersen doktora sonuc icin benide etiket yap demistim masallah hicbirsey cikmadi cocugunda normalmis herseySağol canım aslında ben rahattım görümcem soktu kafama bişey yok dedim israrla geldi gitti konuştu zaten aklıma bişey takarsan takıyorum sağolsun oda olan moralimi bozdu
Genelde +250 oluyorsun ama cumaya guzel eksi ile geliyorsunCuma 69.55
Bugün 69,8 kg.
+250
Klasik pazartesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?