Spor yok mu?Amann gidiyimde yatayim bari bugun sporda yok
Ben sordum. Guladiye'nin işin içinde olduğunu sanmıyorum. Nejla öldürüp abisi ile atmış gibi gelmişti o zamanlar.Cordelia canim sen mi sormustun gelinleri bugun bana evet onlar :)
Canım azmet send verirsin bugun bı elbisemi giydim cokda güzel durdu üstümde yani çok kilo vermemiş olmama rağmen. Hem neden kendini eve kapatıyosun ki evde durdukça bunalım gelir. Ben asla duramam evde küçük çocuğum var onunla sürekli gezeriz yürürüz, parka gideriz, markete gideriz yani o bile değişiklik bizim için . Çocuk yokmu al çıkar hem çocuk nefes alsın hem sen kendini eve kapatma bu hastalığın biteceği yok valla ben iki gün çıkmasam bunalima giriyorum.
Yaa şu an ben yaşıyorum maalesef bu durumu kısıtlama bitti herkes kendini dışarı atmış ben evden çıkmak istemiyorum markete dahi gidesim yok babama bile gidemedim daha neden peki ne giysem yakışmıyor çünkü
Ben samsunluyum onlarda sanırım samsunlu kayinvalide beni görsün hemen samsunlu gelinler kaynanaisni öldürmüş beddualara basliyoBen sordum. Guladiye'nin işin içinde olduğunu sanmıyorum. Nejla öldürüp abisi ile atmış gibi gelmişti o zamanlar.
Sen çok azimlisin sana hayranım bu konuda keşke aynı azim bendede olsa . Burcun ne canım seninBaşaracaksın canım.Ben şuan giy çık yapıyorum. Hatta onu mu bunu mu giyeyim diyorum. Ama önceden en bol en salaş ne var onu giyiyordum. Hep aynı kıyafet okul forması gibi üstümdeydi. Ben yaptıysam sende yaparsın. Kendine güven.
Sorma ben de. Nazar değdi bize. Şimdi tekrar yapacağım. Dün biz spor yapmayınca C Chikolata_gozlum 1. Ligi ele geçirdi.Demistim sana amaah be eva leslie 10 puan ve ben istediğim modda değilim
Teşekkür ederim canımİyi Geceler Sporcu Prenseslerimmmm
16 Mayıs Pazar Günümüzü Aydınlatan Yıldızlarımız Harikasınız...
sardunya1038
@Titizz1
@I-cell_84
C Chikolata_gozlum
@Filizzz16
@kackaloribu
North River
@AhSen_2504
@ebru92
16 Mayıs Pazar Yükselen Yıldızımız Muhteşemsin.
sardunya1038
Spor Yarışmasında ve Leslie yarışmasında 3 günlük sonuca göre C Chikolata_gozlum birinci sırada. Tebrikler Canım.
Sporlarımız harika gidiyor. 6.takım. Spor yapan herkesi tebrik ederim.
Burcum aslan ama başak özelliklerim daha fazla canım. Sen de iyi gidiyorsun olacak bak göreceksin.Sen çok azimlisin sana hayranım bu konuda keşke aynı azim bendede olsa . Burcun ne canım senin
Adım yarışması olmadığı için problem olmaz.Dünkü sporumu da yazayım o zaman
60 dk leslie blosted, 6802 adım= 600 puan
Normal adımlarım , 6977 adım = 209 puan
Toplam adımlarım = 13,779 adım
Toplam puanım = 809 puan
Fotoğraf çekmedim ama problem olur mu canımCordelia
İyi dersler kolay gelsin. Hoşgeldin canım.Merhaba kızlar
Evime döndüm çok yorgunum
Okullar da açılsaydı iyiydi canlı ders fobim başladı of puf üf
Yarın görür o gününüSorma ben de. Nazar değdi bize. Şimdi tekrar yapacağım. Dün biz spor yapmayınca C Chikolata_gozlum 1. Ligi ele geçirdi.
Senin kadar iradeli degilimki eminim yüzde yüz dikkat etsem bende hemen vericem ama şu kuuck kaçamaklar işteBurcum aslan ama başak özelliklerim daha fazla canım. Sen de iyi gidiyorsun olacak bak göreceksin.(Burcumu sordu North River )
Nerdesin canım? yaptın mı bugün spor. Az ipucu ver. Ona göre spor yapayım.Günaydın
Kızım bugün ağladı adaletsizlik resmen anasınıfı diye devlet gözardı ediyor çocuk okulumu istiyorum diye 1 saat ağladı anaokulunu açıp anasınıfını açmayan bir negatif ayrımcılık yaşıyoruz biz de kızım canlı derse girmek istemiyor zorla sokuyorum psikolojimiz bitik durumdaMerhaba kızlar
Evime döndüm çok yorgunum
Okullar da açılsaydı iyiydi canlı ders fobim başladı of puf üf
Valla çok hoşuma gitti..insanın gururu okşanıyor öyle denilince dimi?54 e bişe kalmamış yakın zamanda hedefine ulaşırsın inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?