Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ama vermesen 1 yılda su ankinden daha da kilolu da olabilirsin iyi yönünden bakıp motive olalim
Aynen öylr yaptım bende
Benim metabolizma yaşım 50 çıktı
Ben tenteli kullanıyorum kraftın çokta sağlam tavsiye ederim

Bugünün menüsü orucluydum sahur yok iftar 20.25
Salata
1 kase yoğurt
6 kaşık kıymalı kabak yemeği
1 litre su
Türk kahvesi

14.600 adım
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Çok az amaa
Yok canım ya normalde öyle biri değilim her fırsatta yürürüm dışarı çıkarım hatta çocukları arabayla okula bırakıp dönüşte yürürüm yani o derece tabi şimdi bıraktık okulu anaokuluydu, ben ramazandan beri bu moddayım maalesef hiç bu kadar kilo almamıştım

Kızlar menülerimi yazıcam ama hatırladığım kdr, su içmekte bir sıkıntı yaşamıyorum zaten, her gün en az 3 lt içiyorum ama menülerim berbat, yazlıkta evde kalanları pişirdim ve yedim biraz ağır karb tükettim, regl olmaya çabalamamın da etkisi var ama hiçbir şey bahane değildir

15 mayıs
09.30
1 yumurta
Peynir
Zeytin
Domates salatalık
14 00
Yarım tabak karışık sebze
1 bardak kefir
2 parmak kdr ekmek
18.00
1 tabak etli döğme pilavı
Spor 45 dk kardiyo 270p
4969 adım 165 p toplam 435

16 mayıs
Sabah sıradan kahvaltım
15.30
3 kaşık tavuklu makarna
Yoğurt
19.00
1 kaşık makarna
2 kaşık karışık sebze üstü yoğurt
Spor yok
4318 adım 143p

17 mayıs
09.45
1 yumurta
1 dilim ekmek
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalık
13.00
1 zeytinli 1 sade ev yapımı mini poğaça
14.40
3 kaşık mercimekli pilav
Turşu
18.00
1 kıyma dürüm kebap
1 küçük dilim yaş pasta (dedeleri de çocukların dgününü kutladılar)

Spor 36 dk kardiyo 216p
7924 adım 264p 480 p

Herhalde yıllardır yemediğim karboyu 3 günde yedim
Kızlar beni motive edin yaaa
Şu an veremiyor da kilo koruyorum gibi bir durum var

Tamm silkenme zamanı geldi bence al cocuklari yanına yakın mesafede olsa yürüyün. Ben varya yasakta bile yasakları delip yürüdüm. üç gün çıkamadım geçen hafta oda evde temizlik tatlı dolma işleri e bayram diye . Evde durdukça durasin gelir sabahtan başla serinde oh ne güzel yürünür. Ben kendimi oğlumun uyku saatine göre ayarlıyorum tam öğlen sıcağında cikiyorum ama yinede iyi oluyo.

Afiyet olsun canım. Sen azimli kadınsın bişey olmaz bundan sonrasına dikkat edersin. Karbonlarda erir merak etme.

Iyigeceler kizlar yorucu günün uzerine regl olarak geldi bu akşam
Menüm
Kahvlati
Domates salatalik yarim dilim koy ekmegi peynir sekersiz cay
Ara 1 neskafe
Öğle 4 kaşık yogurt icine chia yulaf 1 muz
Ara 1 yesil cay
Akşam 1 karniyarik 2 kaşık pilav 2 kaşık yogurt 1 kepce mercimek çorbası
22.00 1 sade turk kahvesi
Birazdab 1 yesilcay
Su 2 lt
Zipzip- E Elif_Eylul

Ona göre ayağıni denk al de

İnşaallah korursun arkadaşım.. buradan kopma uzun bir süre daha.. bu seni dizgınler kesinlikle

Valla sen olursun ben senden herşey beklerim azmine hayranım 60 oldum galiba şu 6 yı bir kırsam iyi gelecek bana
Canım 4 gözle bekliyorum. Senden önce 60 olursam kahrımdan ölürüm. Hemencikin 60 ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…