Aynı kesinlikle benim kızımda aslan görünümlü başak, küçüğüm de başak görünümlü aslanBurcum aslan ama başak özelliklerim daha fazla canım. Sen de iyi gidiyorsun olacak bak göreceksin.(Burcumu sordu @T u t a s t e )
Canım 4 gözle bekliyorum. Senden önce 60 olursam kahrımdan ölürüm. Hemencikin 60 ol.
Aynen öylr yaptım bendeAma vermesen 1 yılda su ankinden daha da kilolu da olabilirsiniyi yönünden bakıp motive olalim
Benim metabolizma yaşım 50 çıktıSana bir sir verecegim meto hizim 1200 diyetisyenlerin sasirdigi bir hiz kas oranim yuksek oldugu halde yanlis yapilan diyetler sonucu ama asil engel senin o bir taneden birseu olmaz dedigin pogacs belki baskasi icin birsey olmaz ama dusuk metoda sorun olur seni geri atar haftada bir odule sakla kendini gerisi gelecek inan
Ben tenteli kullanıyorum kraftın çokta sağlam tavsiye ederimSelamun aleykum canlar nasilsiniz...gecmisi okuyamadan geldim...çocuklar uyudu anca fırsat buldum...
Ya bi sey sorcam burda kucccuk bebeli anne cok...kıza ebeveyn kontrollu bisiklet alcam...tenteli ile tentesiz arasinda gidip geliyom...aranizda kullanan.varmi bu bisikletlerden
İyi Geceler Sporcu Prenseslerimmmm
16 Mayıs Pazar Günümüzü Aydınlatan Yıldızlarımız Harikasınız...
@sardunya1038
T Titizz1
@I-cell_84
@chikolatagozlum
E Elif_Eylul
@kackaloribu
@T u t a s t e
@AhSen_2504
@ebru92
16 Mayıs Pazar Yükselen Yıldızımız Muhteşemsin.
@sardunya1038
Spor Yarışmasında ve Leslie yarışmasında 3 günlük sonuca göre @chikolatagozlum birinci sırada. Tebrikler Canım.
Sporlarımız harika gidiyor. 6.takım. Spor yapan herkesi tebrik ederim.
Çok az amaaBugünün menüsü orucluydum sahur yok iftar 20.25
Salata
1 kase yoğurt
6 kaşık kıymalı kabak yemeği
1 litre su
Türk kahvesi
14.600 adım
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Yok canım ya normalde öyle biri değilim her fırsatta yürürüm dışarı çıkarım hatta çocukları arabayla okula bırakıp dönüşte yürürüm yani o derece tabi şimdi bıraktık okulu anaokuluydu, ben ramazandan beri bu moddayım maalesef hiç bu kadar kilo almamıştımCanım azmet send verirsin bugun bı elbisemi giydim cokda güzel durdu üstümde yani çok kilo vermemiş olmama rağmen. Hem neden kendini eve kapatıyosun ki evde durdukça bunalım gelir. Ben asla duramam evde küçük çocuğum var onunla sürekli gezeriz yürürüz, parka gideriz, markete gideriz yani o bile değişiklik bizim için . Çocuk yokmu al çıkar hem çocuk nefes alsın hem sen kendini eve kapatma bu hastalığın biteceği yok valla ben iki gün çıkmasam bunalima giriyorum.
Sonra ufaklığı uyutup tabi babaannenin ynainda yürüyüşe cikiyorum kulaklığı takip o kadar güzel oluyor ki rahatlıyorum inan. Sende kendini kapatma eve iki kilo bile versen motive olacaksın emin ol.
Tamm silkenme zamanı geldi bence al cocuklari yanına yakın mesafede olsa yürüyün. Ben varya yasakta bile yasakları delip yürüdüm.Aynen öylr yaptım bende
Benim metabolizma yaşım 50 çıktı
Ben tenteli kullanıyorum kraftın çokta sağlam tavsiye ederim
Çok az amaa
Yok canım ya normalde öyle biri değilim her fırsatta yürürüm dışarı çıkarım hatta çocukları arabayla okula bırakıp dönüşte yürürüm yani o derece tabi şimdi bıraktık okulu anaokuluydu, ben ramazandan beri bu moddayım maalesef hiç bu kadar kilo almamıştım
Afiyet olsun canım. Sen azimli kadınsın bişey olmaz bundan sonrasına dikkat edersin. Karbonlarda erir merak etme.Kızlar menülerimi yazıcam ama hatırladığım kdr, su içmekte bir sıkıntı yaşamıyorum zaten, her gün en az 3 lt içiyorum ama menülerim berbat, yazlıkta evde kalanları pişirdim ve yedim biraz ağır karb tükettim, regl olmaya çabalamamın da etkisi var ama hiçbir şey bahane değildir
15 mayıs
09.30
1 yumurta
Peynir
Zeytin
Domates salatalık
14 00
Yarım tabak karışık sebze
1 bardak kefir
2 parmak kdr ekmek
18.00
1 tabak etli döğme pilavı
Spor 45 dk kardiyo 270p
4969 adım 165 p toplam 435
16 mayıs
Sabah sıradan kahvaltım
15.30
3 kaşık tavuklu makarna
Yoğurt
19.00
1 kaşık makarna
2 kaşık karışık sebze üstü yoğurt
Spor yok
4318 adım 143p
17 mayıs
09.45
1 yumurta
1 dilim ekmek
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalık
13.00
1 zeytinli 1 sade ev yapımı mini poğaça
14.40
3 kaşık mercimekli pilav
Turşu
18.00
1 kıyma dürüm kebap
1 küçük dilim yaş pasta (dedeleri de çocukların dgününü kutladılar)
Spor 36 dk kardiyo 216p
7924 adım 264p 480 p
Herhalde yıllardır yemediğim karboyu 3 günde yedim
Kızlar beni motive edin yaaa
Şu an veremiyor da kilo koruyorum gibi bir durum var
Ona göre ayağıni denk al deBen samsunluyum onlarda sanırım samsunlu kayinvalide beni görsün hemen samsunlu gelinler kaynanaisni öldürmüş beddualara basliyosanki kadınlarla bı akrabalik bagim var . Samsun'da ne olay olsa hemen anında bana soyluyo sanki ben yardım ve yataklık yapmışım millete gulsemmi aglasammi bazen bilemiyorum
Pek gelmeye de gönlünüz yok gibi kaptancigimSelam canim
Iyiyim bende ayni köydeyim:))
İnşaallah korursun arkadaşım.. buradan kopma uzun bir süre daha.. bu seni dizgınler kesinlikleTeşekkür ederim canım darısı sana olur inşallahhh
Şimdilik çok mutluyum ama rehavete kapılıp geri kilo almamak lazım
Aslında ben çok aç kalmadım öncesinde çok çok aşırı ve sağlıksız besleniyordum
Ekmek ve cola zayıf noktqmdı hala da öyle
Korumayı güzel yapmam lazım
Canım 4 gözle bekliyorum. Senden önce 60 olursam kahrımdan ölürüm. Hemencikin 60 ol.
Kırarsın canım ha gayretValla sen olursun ben senden herşey beklerim azmine hayranım60 oldum galiba şu 6 yı bir kırsam iyi gelecek bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?