Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

naz daha yeni gitmediler mi görümcenler inadına mı yapıyor bu kadın yaa eşin bide konuşmuş inanmıyorum artık hakikaten kasıt aramaya başladım bende bu işte seni etkilemek istemem ama aklıma artık başka bişey gelmiyor.sende hiç umursama yayıl evde orası senin evin bunu ona göster canım fazla sahiplenmeye başladı artık galibaaa

valla bilmiyorum narinim canımı sıkmaya başladı artık iyice bu durum . ALLAH bana hayırlısıyla yeni bir eve çıkmayı nasip eder İNŞALLAH

nazlıcım eşin daha yeni konuştu ve görümcen yine kalmaya mı geliyo

hep diyodum gelebilir kalabilir bu kadar büyütmeye gerek yok diye cidden art niyet aranır bu durumda

senin eşinle sorun yaşadığını bilie bile eşinin konuşmasına rağmen inat yapar gibi kalmaya geliyo ya pes

nurocum çok sevindim noldu biliyo musun 2-3 gün önce profiline baktım nuronun hamileliği nasıl geçiyo acaba diye düşündüm sanki hamileymişsin gibi gelmişti bana içime mi doğdu

valla bilmiyorum narinim canımı sıkmaya başladı artık iyice bu durum . ALLAH bana hayırlısıyla yeni bir eve çıkmayı nasip eder İNŞALLAH

evet canım hayırlısı ile ayrı bir eve çıkmak senin için en iyisi olacak diye düşünüyorum ben de ama aklıma da eşinin söylemiş olduğu bir söz geliyor hani demişti ya başka bir eve de çıksak annem bizimle gelir onu bırakamam diye..öyle olursa ev değiştirmenin ne anlamı kalır ki

görümceme uzak olsada olur artık zırt pırt gelip kalamayacağı kadar uzak olsun 2-3 vesaitle gelinip gidilsin

nurom çok sevindim canım:80:
allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım benim.

naz gerçekten inadına yapıyorlar sanki.
ne saçmalık.resmen evini sahiplenmişler.
bence usülünce konuşmadıktan sonra budurum devam edecektir .

görümceme uzak olsada olur artık zırt pırt gelip kalamayacağı kadar uzak olsun 2-3 vesaitle gelinip gidilsin

sadece görümcene uzak olmak yetecek ise sana olabilir canım ama kayınvaliden sizin ile yaşadığı için çekirdek aile gibi olamayacak hiçbir zaman bunun için çok hayal kurma ki üzülmeyesin çünkü ben bu duruma uzak değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…