cnm cok sIkI giyindim ellimdende yesil cay düsmüyor..ins sifayi kapmam...erkek arkadasimla demin telde görüstük...gece evde kalmicaz...kaloriferler yapilana kadar otelde felan kalcaz...:S
kızlaarrrr hamilelik haberimi sizinle de paylaşayım istedimteyze oluyonuz
kızlaarrrr hamilelik haberimi sizinle de paylaşayım istedimteyze oluyonuz
naz gözdemle safiş duymasın hakikaten gelip senin görümceyi fena benzeteceklerrr
naz daha yeni gitmediler mi görümcenler inadına mı yapıyor bu kadın yaa eşin bide konuşmuş inanmıyorum artık hakikaten kasıt aramaya başladım bende bu işte seni etkilemek istemem ama aklıma artık başka bişey gelmiyor.sende hiç umursama yayıl evde orası senin evin bunu ona göster canım fazla sahiplenmeye başladı artık galibaaa
valla bilmiyorum narinim canımı sıkmaya başladı artık iyice bu durum . ALLAH bana hayırlısıyla yeni bir eve çıkmayı nasip eder İNŞALLAH
evet canım hayırlısı ile ayrı bir eve çıkmak senin için en iyisi olacak diye düşünüyorum ben de ama aklıma da eşinin söylemiş olduğu bir söz geliyor hani demişti ya başka bir eve de çıksak annem bizimle gelir onu bırakamam diye..öyle olursa ev değiştirmenin ne anlamı kalır ki
görümceme uzak olsada olur artık zırt pırt gelip kalamayacağı kadar uzak olsun 2-3 vesaitle gelinip gidilsin
ben geldimmmm eve
ohhhhhhhhhhh ne guzel vallaha ben yine mesayideyim kız melek çikolatalı pastan midemem oturdu vallaha ne kattın içine
bol bol kalori
kaçta gidiyosun eve?
21 30 canım daha çok var yumurtalı salatamı yedim bir parçada tavuk karnım şişti vallahi
sen ne yapıyorsun şekerim
ohhhhhhhhhhh ne guzel vallaha ben yine mesayideyim kız melek çikolatalı pastan midemem oturdu vallaha ne kattın içine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?