- 16 Aralık 2008
- 42.755
- 11.637
- 823
ben de çalışıyorum canım..
ben de çalışıyorum canım..
kolay gelsin eminecim sana da
sanada kolay gelsin canım akşamı bekliyom olsun diye şimdide mesayi bitsede eve gitsem diyorum
ben de sabahı bekliyorum bitanem nöbetim bitsin diyee
rabbim kolaylık versin canım sen ne iş yapıyorsun canım
Nazlım nasılsın tatlım
neler yaptın anlat bakalım
Umarım sorunsuz bir gece geçirmişsindir...
sağol canım iyiyim . akşam gittim eve yemek yoktu . yemek yaptım . ben çorbayı yaparken geldi görümcem . kurtulamadınız benden diyor bende hiç yüz vermedim . sonra oturduk yemek yediler ben işyerinden çıkmadan yemiştim bişeyler . hiç gidip yanlarına oturmadım bile gidip oturma odasında açtım televizyonu oturdum . bide gidip apartmandan komşuları topladı ben iyice sinir kırizlerindeyim .
günaydın kızçeler
Günaydınnnnn
ne oldu benim pasta gelmedi hala
günaydın kızçeler
yılbaşı gecesi ben getircem noel baba kıyafetiyle ho ho ho
günaydın kızlar keyifler yerindedir umarım bi bakayım dedim evdeyim suanda birazdan kuaföre gideceğim ordan işe gecerim ögleden sonrada arkadaşım çagırdı arkadaşlar toplanıyormuş ona söz verdim.eger ugrayamazsam merak etmeyin işe gidince dayanamayıp açarım ama yinede yazayım dedim görüşürz fıstıklarrr
Canımmm denese huzursuz bir gece oldu senin için.
Aslında düşündümde tatlım
kendini boşuna üzüyorsun biliyormusun. Farkettimde görümcen kasıtlı yapıyor artık bunları. Senden ricam yada naçizane tavsiyem; hiç onlara sinirlenme kasma kendini suratta yapma deliliğe vur işi salla gitsin. Bir yapar iki yapar belliki bu kadın şuan seninle uğraşmak istiyor. Kimi insanlar bu yapıdadır malesef onları değiştiremeyeceğimize göre
Değişime kendimizden başlayalım bence birtanem....
Daha alçak gönüllü olup daha sakin davranmasını bilelim. Sonuçta bu hayatı bu eşi bu evliliği sen seçtin. Herşeyi bilerek evet dedin imza atarken. Eşinide seviyorsun oda seni seviyor.
Eğer olanları kendi istediğin pencereden görürsen herşey senin için çok daha kolay olur. Bırak herkes istediğini yapsın söylesin konuşsun sen hiç strese girme tatlişkom. Sakin ve sabırlı davran kimseye cevap verme (biliyorum vermezsinde) Eşinede gidip şikayet etme hiç konuşma. İnan bu davranışın seni eşinin gözünde dahada yüceltir ve bir süre sonra sen söylemeden daha eşin herşeye müdahele eder inan bebeğim. Bunun olması için biraz zamana ve sabıra ihtiyacın var....
Ve bende inanıyorumki benim nazlımda o sabırda anlayışta var....
İnan bana herşey çok güzel olacak bebeğim yeterki isteyelim....
Lütfen beni yanlış anlama neler yaşadığımı çok iyi biliyorsun çok şükürki sen bunların hiç birini yaşamadın. Ben bile bunca yaşanmışlığa rağmen bunları sana tavsiye edebiliyorsam sen hayli hayli uygularsın güzelim
günaydın kızlar keyifler yerindedir umarım bi bakayım dedim evdeyim suanda birazdan kuaföre gideceğim ordan işe gecerim ögleden sonrada arkadaşım çagırdı arkadaşlar toplanıyormuş ona söz verdim.eger ugrayamazsam merak etmeyin işe gidince dayanamayıp açarım ama yinede yazayım dedim görüşürz fıstıklarrr
ayyy ne kadan mikemmel olurduuuuu :76: :76:
bende kuzucuğuma aldım noel baba kıyafeti çok şeker oldu yılbaşı gecesi çam ağacı süslücez ve kızımada noel baba kıyafetini giydirip boy boy resimlerini çekicem inşallah.....
haklısın safişim kim ne yaparsa yapsın kim ne derse desin bundan sonra sallamıycam onlar large davranıyorsa ben xl davranacağım artık . akşam eşim ablasına dedi zaten bundan sonra sana buraya ve kaynanana gelip kalmanı yasaklıyorum . evini kocanı boş bırakma ne o öyle sürekli bir yerlerde kalıyorsun dedi bozuldu hemen bizimki aman ne halleri varsa görsünler benim için önemli olan biricik eşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?