Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bu diyetin bütün günleri aynı ablacım şimdi ben bişey sorcam ama kızma sakın protein derken ne yememi tavsiye edersin mesela fikirlerinize ihtiyacım var lütfenn
tabiki hızlı vermek isterim
et ( her türü ) yogurt(süt ürünleri).yumurta . Zilanım .....
Sen bunca kilo vermişin haddim deyil zilanım ama . Bendede bilgi çok yaz bitmiyor .hiç üşenmem merak etme ...

Ban deseler şu kadar kl. Lik liste yaz ezberlemişim hep aymı kalıpdan çıkma ...
Ama hesaba katmadıkları şey yiyeceklerin birleşimi . Migdede karışımları ... şimdilerde bunuda hesana katıyorlar nihayet ...

hoşbuldum safiş.
neden alıcam kşloları safiş.geldiğimden beri yazıyorum.
hormonlu doğum kontrol gereçleri yüzünden.
şimdide hormonlar rayına oturmadı birtürlü.
ama azimle spora devam ediyorum.adetim düzene girsin bir anda gidecek kilolar inşallah.
olmazsa yardım alıcam bir uzmandan.
dün 1saat bantta yürüyüş,1.5 saat bisiklet

sazanlık yapıp atlayayım zilan 28 yaşındaydı galiga safiş

aaaaaa gerçektenmiiii

abla harikasın spora devam

bu arada hala adet olmadınmı sen?

yok beyaz ekmekle fazla haşır neşır değilim cnm yapalım cnm 1400 kl olur
tatlıylanda çok aram yok arada yerim yani

Son düzenleme:
bu arada kızlar ben 80 doğumluyum 3 ocakta 31 yaşında olcam
aeben abla 35 olduğunu söylediği için abla dedim istemesse demem tabi:))

ablam tarçını denedinmi bak monti linkini okuyorsun masum 1.5 aydır tarçına devam ediyor . Günleri hep geçiçir başka şeyler kulanır genede günler sonra zorla olurdu regli .
. Ve reglı hiçbir etki olmaksızın günden önce bile oldu ....
Bi denesen 2 ay.. Bakarsın faydası olur sanda ne kaybedersin tarçının bir zararı yok .

Meleeeek yapma bunu bana.......hahahaha

ay çabuk kaldırın ortalıktan pastalaı ya çikolatalı harika gorumuyor

meleeeeekkkk ben çikolatalıyaa bayılırım bu resmen çin işkencesi yaaa
ilk resimdeki süperr duruyooo bazen nefret ediyorum şu diyetten :84: :84:

paketlendi yola çıktı pastalar

aebencim montide okudum .tarçınlı yoğurt yiyorum canım.15-20gün olmuştur sanırım.
oamaçla yemiyodum.hani yoğurdu sade yiyemiyordum ya ben,salatalık doğruyordum içine.
şimdi tarçınlı yoğurda bayıldım.adet düzenlediğinide yeni öğrendim:26:
civanperçemide içiyom amaaa:96:
bekliyorum hala:18:

Zilancığım adresini istiyorum nasıl yapacağız? İstersen özel mesajla sana mail adresimi atayım sen oraya yaz e-maille olurmu tatlım?

Denizimmmmmmmmmmm beğenmez olurmuyum kuzuuuu varlığınız yeter çok çok çok teşekkür ederim

vallaha gelip agzınıza acı biber sürecem bal sürerdim am adiyettesiniz ya acıyın bana bu kadar yazmayın yetişip okuyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…