Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aslında görünen foto vardı da nevoş onu atmış ses çıkarmadım ben de. Zaten bayram tatlısı olarak çok uygun değildi bence.
Ya ben sırf eğlencesine katılıyorum. Çok güzel sunum yapıyorlar, erkenden tarif kapıyorlar. Çetin cevizler
3 sene önce kazanmıştım, belki yine olur ileryen zaman da. Ama kendimi geliştirmem lazım

Evet canım onlar pusuda bekliyor yeni konuları bende birde evde çocuk olunca kurabiye tatlı gidiyor.

Artin cok degil cumaya guzel eksiler gelir
İnşallah canım. Regl olmam gerek gecikti 4 gündü kendilerini bekliyorum gelmek bilmediler bi türlü. Ondandır diye düşünüyorum başka bir sorunum yok. Kaçamağım yok yani yalnış anlamayın

17 mayıs
İftar
Yarım kase k.mercimek çorbası, 5-6 kaşık karabuğday pilavı, domates sos, 1 kase yoğurt,. Biraz salata.
6 çilek
Su 3 litre
Spor
Leslie 30 dk 300 pn
Eva 56 dk 560 pn
Chloe 25 dk 175pn
Atlama 4000 . 1000 pn
Toplam 2035
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia

Afiyet olsun canım sahursuz iftar yapiyosun birde sporundan dolayi artı gelmis olabilirsin

Bekliyorumm ama bende oturmuyorum kalkıcam şimdi
Ellerine sağlık
Kmsl Hnd Canım karneni almışsın tebrikler.

Afiyet olsun canım sahursuz iftar yapiyosun birde sporundan dolayi artı gelmis olabilirsin
Ya aslında bütün ramazan boyunca sahursuz oruç tutdum hemde sporumuda yapıyordum hiç artı görmemiştim. Sadece reglden ola bileceğini düşünüyorum. Bilmiyorum canım .bugün tartılmadım bir tartılayım bakayım.

Bitartil bakalim ne dicek tarti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…