Aranan Samsunlu bulunduHay masallah nasil dogurdun ama iri bebek kendini iteklermks benim sezeryandan daha zoru dusurdugumdu o kadar agri sanci dustu 12 saat surdu ama sonra birde agresif kurtaj oldumamannn valla kadin olmak en cok boyle zor , muayne olmak bile zor
İtiraf ettiler ua sonra zaten bence cok onceden cozuyorlar olayifa reyting icin uzuyor is
Bir samsunlu daha vardi grupya kimdi ?, kiz bu samsun carsambanin ünu nerden geliyor biz kiz istemeye gidecektik carsaambayi duyan vazgecin dedi neyse gittik bizi hic sallamadilar kiz mi istedik karpuz mu belli degil kv geldi agliyor ben boyle is gormedim diye (kizi verdiler ) kaynim kizla telde kapisiyordelimisiniz dedim ya biz kizi aldik tamam o is bizde bize benzetirim ben onu (bize benzedi) heeyerin iyisi kotusu var cunku insan memlekete gore bakmak cok yanlis iste
Burc sorulmayacak demedik mi yasak
Kiz benim midem bulandi nasil yemedir o :)
Bak bak senin ev 600m2 mi ben evi toplarken 1000 adim ancak atiyorum supurme dahil
Bu nasil karne 2 kg :)
Bende deneyecegim ya bende veremedim bu hafta artiyla basla ancak ondan kurtul pufff
Canim nilay kececinin kirma detoxlarina baksan
Surunuyorum canim 100dk leslie oldu basima agrilar girdi :)
Hosbuldum canim
Teşekkür ederim canımBekliyorummama bende oturmuyorum kalkıcam şimdi
Ellerine sağlık
Kmsl Hnd Canım karneni almışsın tebrikler.
Ben debu sabah 59,8 i gördüm çok şükür düşüyor git gideBenim hala 250g artim
Yatıyordum bu mesajı görüp kalkmamak olmaz
Regl oldum migrenim tuttu plank kaldı maalesef ama vazgeçmiş değilim 1 2 gün sonra tekrar yapmaya başlayacağım canım@Tostombalakanne plank denemeleri nasıl gidiyor
61.35 düne göre 200 gram eksi. Ama bugün wc yok. Daha eksi ola bilirdiBitartil bakalim ne dicek tarti
Allah şifa versin canım. Sen neler neler yapıyorsun plank da yaparsın. Az önce ben de yaptım titrerken sen geldin aklımaBen debu sabah 59,8 i gördüm çok şükür düşüyor git gide
Regl oldum migrenim tuttu plank kaldı maalesef ama vazgeçmiş değilim 1 2 gün sonra tekrar yapmaya başlayacağım canım
Tamam iste sabahmi dunmu artiydin wc isin çözulunce eksiye düsüceksindir cumaya daha var canim stres yapma61.35 düne göre 200 gram eksi. Ama bugün wc yok. Daha eksi ola bilirdi
Dün artıydım. İnşallah ..Tamam iste sabahmi dunmu artiydin wc isin çözulunce eksiye düsüceksindir cumaya daha var canim stres yapma
Titrettin tostombalakanne olarak ben de yapmak istiyorumAllah şifa versin canım. Sen neler neler yapıyorsun plank da yaparsın. Az önce ben de yaptım titrerken sen geldin aklıma
Afiyet olsun canımDünki menüm
Sabah10.30 1 tb ekmek 1 yumurtadan patatesli omlet 2 dilim peynir 4 yeşil zeytin domates salatalık 1 çay kaşığı tahin pekmez
Ara16.00
Çok az et kavurma sebzeli
2 form bisküvi
Akşam19.30
1 tabak tavuk kavurma(yağ koymafım kendi yağında kavurdum) bol salata 1 kase yoğurt
Su 3 lt
Spor 3 saat ev temizliği
4115 adım 120 p
Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul
Kızlar siz ne yaşıyorsunuzTitrettin tostombalakanne olarak ben de yapmak istiyorumaklına gelmek çok hoş hem de titrerken
Afiyet olsun canım17 mayıs
İftar
Yarım kase k.mercimek çorbası, 5-6 kaşık karabuğday pilavı, domates sos, 1 kase yoğurt,. Biraz salata.
6 çilek
Su 3 litre
Spor
Leslie 30 dk 300 pn
Eva 56 dk 560 pn
Chloe 25 dk 175pn
Atlama 4000 . 1000 pn
Toplam 2035
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Moralini bozma canim cumaya kadar eksiye düşeceksinDün artıydım. İnşallah ..
Afiyet olsun canımDünki menüm
Sabah10.30 1 tb ekmek 1 yumurtadan patatesli omlet 2 dilim peynir 4 yeşil zeytin domates salatalık 1 çay kaşığı tahin pekmez
Ara16.00
Çok az et kavurma sebzeli
2 form bisküvi
Akşam19.30
1 tabak tavuk kavurma(yağ koymafım kendi yağında kavurdum) bol salata 1 kase yoğurt
Su 3 lt
Spor 3 saat ev temizliği
4115 adım 120 p
Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımSelam kızlar
Menu
Sabah 07.00
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
Öğle 12.30
Tavuk suyu çorba 1 kase
100 gr tavuk
Biraz salata
Akşam
1 kase tavuk suyu çorba
Salata
3 litreye yakın su içtim, 2 kupa yeşilçay
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canımSelam kızlar
Menu
Sabah 07.00
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 kk peynir
5 zeytin
Öğle 12.30
Tavuk suyu çorba 1 kase
100 gr tavuk
Biraz salata
Akşam
1 kase tavuk suyu çorba
Salata
3 litreye yakın su içtim, 2 kupa yeşilçay
Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım sabah milföy olmamis ama aksam dengelemissinMenüm
Sabah
1 köfte
Yarım Haşlanmış yumurta
1 sosisli milföy
Yarım dilim süzme peynir
Domates salatalık
Akşam
Kabaklı az zeytinyağlı yoğurt
3,5 lt su
Zipzip- E Elif_Eylul
Miföy yağdir neden yedinki canimMenüm
Sabah
1 köfte
Yarım Haşlanmış yumurta
1 sosisli milföy
Yarım dilim süzme peynir
Domates salatalık
Akşam
Kabaklı az zeytinyağlı yoğurt
3,5 lt su
Zipzip- E Elif_Eylul
Kızlar siz ne yaşıyorsunuz
Hosgeldin canim iyiyim sen nasilsinNasilsinz arkadaşlar
Zipzip-
kaptanım nasılsın
pztesi İstanbula dönüyorum diyete devam edicem insallah
Suan ne durumdayım bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?