- 10 Aralık 2014
- 4.554
- 16.280
- 408
Kapanmadan önce koye gittimHosgeldin canim iyiyim sen nasilsin
Hadibakalim yineyeniden burdasinKapanmadan önce koye gittim
Diyet yalan oldu
Bir iki gün dikkat ettim sonra ipin ucu kaçtı bundan sonra fire vermeden diyete devam
Hosgeldin canım iyiyim sen nasilsinNasilsinz arkadaşlar
Zipzip-
kaptanım nasılsın
pztesi İstanbula dönüyorum diyete devam edicem insallah
Suan ne durumdayım bilmiyorum
Evet bir sana yaradi maşallahKöyde olmak bir bana yarıyor sanirim
Hic oturmuyorum ama canim onun da etkisi var ev 2 katli gunde kac defa merdiven inip cikiyorum tahmin edemezsinEvet bir sana yaradi maşallah
Maşallah sen hiç evine gitme işte sana yaradi baksanaHic oturmuyorum ama canim onun da etkisi var ev 2 katli gunde kac defa merdiven inip cikiyorum tahmin edemezsin
Valla oyle evde yataktan cikmiyordumMaşallah sen hiç evine gitme işte sana yaradi baksana
Olsun iste ne güzel hem ankaranin o havasını cekmezsin temiz hava alirsin hemde kilo verirsinValla oyle evde yataktan cikmiyordum
Tilkinin dönüp dolaşacak yer kürkçü dükkanıymişHadibakalim yineyeniden burdasin
Hep öyleyiz bakalim.ben nezaman gitcemTilkinin dönüp dolaşacak yer kürkçü dükkanıymiş
Bak simdi bunu konustuk ya babam bizi göndermeye karar vermisOlsun iste ne güzel hem ankaranin o havasını cekmezsin temiz hava alirsin hemde kilo verirsin
Ciddimi nedenkiBak simdi bunu konustuk ya babam bizi göndermeye karar vermis
Bakalim ne zaman gidecegiz
Kucuk kardesimin sinavi var hem o calissin hem de kediyi veterinere götürcez sanirim ondanCiddimi nedenki
Eeee sen nededin sevindinmi bu iseKucuk kardesimin sinavi var hem o calissin hem de kediyi veterinere götürcez sanirim ondan
Annem dedi de daha babamla konusmadik
Sevinsem mi uzulsem mi bilemedim aslinda simdi evde tum sorumluluk bende olacakEeee sen nededin sevindinmi bu ise
Abla olmak.kolaymiSevinsem mi uzulsem mi bilemedim aslinda simdi evde tum sorumluluk bende olacak
Oooo kimler gelmis kimlerMenü paylaşmaya geldim benartık düzenli paylaşayım olmayacak yoksa
Kahvaltı(11.00): 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim peynir, 3 zeytin, salatalık, domates
Ama (14.00): dibek kahve, 8-9 tane küçük sarı kuru üzümlerden
Akşam(19.00): 4 kaşık yeşil fasulye, 4 kaşık pilav, 1 kase salata
Su: 3 lt olacak sanırım (1 lt dukan içeceği)
Spor olarakta evanın 10 günlük programına başlayacağım en kısa zamanda inşallah
Zipzip- E Elif_Eylul
İnşallah canım.Afiyet olsun canım
Moralini bozma canim cumaya kadar eksiye düşeceksin
Afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?