İyi geceler.Gecmise sabah bakacağım ama sabahda bahceye gidecekmisiz musait olunca gelirim kizlar merak etmeyin
Iyi geceler
Evet aklima geldin de acaba Trabzon mu diye dusundum birde Trabzon muhabbeti yapmistik sanirim seninle :) sen evi hergun yikiyor musun :)Aranan Samsunlu bulundubenim evim 90 mt2 canım hergün topla süpür sil yıka valla 4000 ediyorum
Birde bana garanti 4 kilo gider onceki sene 72le gidip 40 gunde 66yla dondum mesela :) bakalim bu sene kac gidecekKöyde olmak bir bana yarıyor sanirim
Firindan cikmissa sicacikkk yenir kiMaşallah 1ekmek nasil yeniyo yaaa
İyi geceled kaptanimGecmise sabah bakacağım ama sabahda bahceye gidecekmisiz musait olunca gelirim kizlar merak etmeyin
Iyi geceler
Gun icinde derken bosami gitti orucSahur
1 kase yoğurt
Aç karnına mate çayı
İftar
3 köfte kadar tavuk göğüs
Yeşil salata az yoğurt
Gün içinde regli oldum
Cuma tartıyı etkiler mi
Her yerim agriyor
Ayaklarıma kadar sis
Su: 3lt
Spor
Adım : 206
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Desen de olur canım kacamaksiz olacak dedim kaçamak yaptım yarın inşallah temiz olur diyecektim ki yarın benim doğum günümAfiyet olsun canım lokmalara bisey demiyorum
Aaaa afiyet olsun canım ozaman iyki doğdunDesen de olur canım kacamaksiz olacak dedim kaçamak yaptım yarın inşallah temiz olur diyecektim ki yarın benim doğum günüm
Herhalde kocam pasta alır bugün kolye almış gelmiş
Kalp üzerinde kraliçe tacı var sen benim kalbimin kraliçesisin diyor
Afiyet olsun canım bol bol su tuket cumaya okadar etki etmez heraldeSahur
1 kase yoğurt
Aç karnına mate çayı
İftar
3 köfte kadar tavuk göğüs
Yeşil salata az yoğurt
Gün içinde regli oldum
Cuma tartıyı etkiler mi
Her yerim agriyor
Ayaklarıma kadar sis
Su: 3lt
Spor
Adım : 206
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Aynen canımGun icinde derken bosami gitti oruc
Teşekkür ederim canım
Dene canım mutlakaBunu bende deneyeyim.
İyiki doğdun mutlu yıllaaarrrrDesen de olur canım kacamaksiz olacak dedim kaçamak yaptım yarın inşallah temiz olur diyecektim ki yarın benim doğum günüm
Sağol canım İnşaAllahAfiyet olsun canım bol bol su tuket cumaya okadar etki etmez heralde
Afiyet olsun canımMenu
Sabah(9:00)
1 dlm ekmek cavdar
1 dlm ananas
3 parmak peynir
3 zeytin
Ogle (13:30)
2 ucgen dilim karpuz
1 kk peynir
1 kepce yayla corbasi
Aksam(17:00)
4yk firinda sebze
1 kase yogurt
2 ucgen dilim karpuz
Ara(19:30)
10 findik
Su: 3lt spor: 100dk leslie + 20 ic bacak + 20 mekik+ 60sn plank +2000 adim (spor disi) = 1250Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Bugune kadar güzel kilo verdin sabit gelsen bile bisey olmaz yapicak bisey yok iyi oldaSağol canım İnşaAllah
Ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Simdiden nice guzel saglikli yaslara kralice :)Desen de olur canım kacamaksiz olacak dedim kaçamak yaptım yarın inşallah temiz olur diyecektim ki yarın benim doğum günüm
Olsun canim bol su tuket odem suyu yap , sebze tuket tuzlu yeme iner insallahAynen canımbir gün daha duramadı
Aynen canım spor yapabilsem daha iyi olacam da yorgunluktan yapamıyorum birde regli hal bırakmadı bende sancılı oluyorBugune kadar güzel kilo verdin sabit gelsen bile bisey olmaz yapicak bisey yok iyi olda
Bende guzel kilo verdim bende sabit gelebilir miyimBugune kadar güzel kilo verdin sabit gelsen bile bisey olmaz yapicak bisey yok iyi olda
Bababa hemende arada kaynamak istiyoBende guzel kilo verdim bende sabit gelebilir miyim
Afiyet olsun canımMenu
Sabah(9:00)
1 dlm ekmek cavdar
1 dlm ananas
3 parmak peynir
3 zeytin
Ogle (13:30)
2 ucgen dilim karpuz
1 kk peynir
1 kepce yayla corbasi
Aksam(17:00)
4yk firinda sebze
1 kase yogurt
2 ucgen dilim karpuz
Ara(19:30)
10 findik
Su: 3lt spor: 100dk leslie + 20 ic bacak + 20 mekik+ 60sn plank +2000 adim (spor disi) = 1250Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Bak ciddi diyorum cift ic camasiri dar tayt yuruyus yada leslie regl agrisina cok iyi geliyor . Ben igneyle rahatlardim ancak ama sporun ise uaradigini unide cozdum oda arkadasim hadi yuruyelim boyle agri cekilmez dedi ogun bugun regl agrisinin cozumu spordurAynen canım spor yapabilsem daha iyi olacam da yorgunluktan yapamıyorum birde regli hal bırakmadı bende sancılı oluyor
Bi nabiz aliyim dedim ama olmadiBababa hemende arada kaynamak istiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?