- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Sen uç spora o begeni yaparkenBende duydum beğene basa basa geliyor
Ay İnşaAllah canım sağolCumaya bu Regl etkisi kalmaz merak etme. Geçmiş olsun canım.
Wc banyo yıkıyorum bir de küçük tuvalet var sık kullanmıyoruz ama onu bike yıkıyorum yerleri de siliyorum elimle hergünEvet aklima geldin de acaba Trabzon mu diye dusundum birde Trabzon muhabbeti yapmistik sanirim seninle :) sen evi hergun yikiyor musun :)
Birde bana garanti 4 kilo gider onceki sene 72le gidip 40 gunde 66yla dondum mesela :) bakalim bu sene kac gidecek
Firindan cikmissa sicacikkk yenir kibu kilolar nasil alindi boyle boyle :)
İyi geceled kaptanim
Iyi geceler canimHayırlı geceler kızlar
Çok yorgunum bugün erken yatayım
Yarim sporumu da yapamadim küçüğüm yüzünden bugün tuvalet eğitimi vereyim dedim evin heryerine işedi sağolsun oraları temizledim sinirim bozuldu yapmadım geri kalanını
Ayyyy başıma gelceklerden korkuyorum bende baslicamda nezamanYarim sporumu da yapamadim küçüğüm yüzünden bugün tuvalet eğitimi vereyim dedim evin heryerine işedi sağolsun oraları temizledim sinirim bozuldu yapmadım geri kalanını
Canım yatmadan önce yoğurt limon ve pulbiber karıştırıp yeniyor, metabolizma hızlandırıp yağ yaktiriyormuşNasıl bir kür o.
Hiç halim yok bakalım ne kadar yapabileceğim. Başlayayım bari .
Bugün spordan sonra yapayım. Ben çok severim. Faydalı mi bilmiyorum.Canım yatmadan önce yoğurt limon ve pulbiber karıştırıp yeniyor, metabolizma hızlandırıp yağ yaktiriyormuş
Korkunun ecele faydası yokmuşAyyyy başıma gelceklerden korkuyorum bende baslicamda nezaman
Kuzucuk ne yapsın. Onlar unutuyor sürekli sor. yediğine ictigine göre sen götür. Bir de korkutma. Üzüldüğünü kızdığini anlarsa işin çok zorlaşır. Kolay gelsin.Yarim sporumu da yapamadim küçüğüm yüzünden bugün tuvalet eğitimi vereyim dedim evin heryerine işedi sağolsun oraları temizledim sinirim bozuldu yapmadım geri kalanını
Benim kız da üzülecek yüz yok kiKuzucuk ne yapsın. Onlar unutuyor sürekli sor. yediğine ictigine göre sen götür. Bir de korkutma. Üzüldüğünü kızdığini anlarsa işin çok zorlaşır. Kolay gelsin.
3 yeğen olunca.
Umarım faydalıdırBugün spordan sonra yapayım. Ben çok severim. Faydalı mi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?