Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Wc banyo yıkıyorum bir de küçük tuvalet var sık kullanmıyoruz ama onu bike yıkıyorum yerleri de siliyorum elimle hergün önceden eziyet gibi geliyordu eşim yüzünden ama şimdi iki çocuk olunca temiz tutmak lazım canım pandeminin basından beri böyleyim maalesef Trabzon muhabbeti de esimden kaynakli

Yarim sporumu da yapamadim küçüğüm yüzünden bugün tuvalet eğitimi vereyim dedim evin heryerine işedi sağolsun oraları temizledim sinirim bozuldu yapmadım geri kalanını
Ayyyy başıma gelceklerden korkuyorum bende baslicamda nezaman

Yarim sporumu da yapamadim küçüğüm yüzünden bugün tuvalet eğitimi vereyim dedim evin heryerine işedi sağolsun oraları temizledim sinirim bozuldu yapmadım geri kalanını
Kuzucuk ne yapsın. Onlar unutuyor sürekli sor. yediğine ictigine göre sen götür. Bir de korkutma. Üzüldüğünü kızdığini anlarsa işin çok zorlaşır. Kolay gelsin.
3 yeğen olunca.

Kuzucuk ne yapsın. Onlar unutuyor sürekli sor. yediğine ictigine göre sen götür. Bir de korkutma. Üzüldüğünü kızdığini anlarsa işin çok zorlaşır. Kolay gelsin.
3 yeğen olunca.
Benim kız da üzülecek yüz yok ki babası eve gelince baba ablam banyoya işedi diyor utanmadan büyük kızım da 2gun de mis gibi halletmiştim küçüğüm tam inatçı keçi acayip bisey ya

Selam kızlar
09.00
1 yumurta
Peynir
Yeşil zeytin
Domates salatalık
Biraz çökelek
12.00
Ton balıklı salata
15.00
1 dilim kdr karpuz
2 çilek
1 kayısı
18.30
1 küçük üçgen biberli ekmek
1 kase yoğurtlu döğme
Su 3.5
Spor 26 dk bacak kalça 156 p

(yeni bir orta sertlikte lastik ile çalıştım ağrım olmasın diye az çalıştım)
Zipzip- Cordelia

Kızçeler bacak inceltmek ve kalça şekillendirmek isteyenler muhakkak ki lastikle çalışsın,
Bnm aldığım bu, değişik bir yapı örgü gibi. Bn de normal lastik var ama terli iken falan dönüyor, canımı acıtıyor, ilk kez kullanacaksınız düşük seviye bakın

Bu yıl karın kaslarım daha belirginleştirmeyi başardım, üst katmandaki yağı görmen guzuuummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…