Yagmiii hani neredeKızçeler bacak inceltmek ve kalça şekillendirmek isteyenler muhakkak ki lastikle çalışsın, Eki Görüntüle 2852163
Bnm aldığım bu, değişik bir yapı örgü gibi. Bn de normal lastik var ama terli iken falan dönüyor, canımı acıtıyor, ilk kez kullanacaksınız düşük seviye bakın
Eki Görüntüle 2852168
Bu yıl karın kaslarım daha belirginleştirmeyi başardım, üst katmandaki yağı görmen guzuuummm
Yağsızını da yapiciğim Allahın izniyle minnoşum o zmn before after yapcamYagmiii hani nerede
Yağsızını da yapiciğim Allahın izniyle minnoşum o zmn before after yapcam
Yaparsin kuzum sen yaparsin da, ben hakkatten yag goremedimki
Teşekkür ederim canım annem beni bayram bandoları çalarken doğurmuşAaaa afiyet olsun canım ozaman iyki doğdun
Sağol canımTeşekkür ederim canım
Dene canım mutlaka
Birde ben sende şeyi farkettim çok az kalori alıyorsun acaba kilo vermeni etkiler mi o mesela haftada 1 kilo vermen gerekirse 600 grama çeker mi
Hep mi böyle besleniyordum diyete başladığından beri
İyiki doğdun mutlu yıllaaarrrr
Ah canım inşallah hemen atlatırsınSağol canım İnşaAllah
Ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Teşekkür ederim canımSimdiden nice guzel saglikli yaslara kralice :)
Olsun canim bol su tuket odem suyu yap , sebze tuket tuzlu yeme iner insallah
Teşekkür ederim canımİyiki doğdun canım
Teşekkürler ❤❤Vayyyy vayyyyy vay...
İyi ki dogmussun.
Elhamdulillah canim . Sende iyiki doğmuşsun nice senelere
Kolay gelsin canım.Yarim sporumu da yapamadim küçüğüm yüzünden bugün tuvalet eğitimi vereyim dedim evin heryerine işedi sağolsun oraları temizledim sinirim bozuldu yapmadım geri kalanını
iyi geceler sporcuİyi gecelerUyuya bilirim artık
masallah subhanallah135 dk eva 1350 pn.
23 dk chloe 161 pn
6000 atlama 1500 pn
120 sn plank 120
150 squat 150
Toplam 3280
Cordelia
Kızımm uyandı yeniden uyutdum..şimdi tekrardann yatıcamiyi geceler sporcu
Kim 400 gr Allah korusun tovbe tovbe :)Sen 400 gramin üstune bir 400daha eklede
Magnezyum al yada maden suyu tuket oda iyo gelirİlk 3 gün hal bırakmıyor canım bende
İs yerinde de isler yoğun geçiyor
Senin karşında kim var eli sopalı E Elif_Eylul kaptan var
Ayy deli misin kiz asiri temizlikte kotu dayim gibisin 60 yasinda hala eliyle siler yerleri bile yengemde sikayetci sanirsin kendi siliyor :)Wc banyo yıkıyorum bir de küçük tuvalet var sık kullanmıyoruz ama onu bike yıkıyorum yerleri de siliyorum elimle hergünönceden eziyet gibi geliyordu eşim yüzünden ama şimdi iki çocuk olunca temiz tutmak lazım canım pandeminin basından beri böyleyim maalesef Trabzon muhabbeti de esimden kaynakli
Alisir annesi no stres havalar isindi kolay ogrenirYarim sporumu da yapamadim küçüğüm yüzünden bugün tuvalet eğitimi vereyim dedim evin heryerine işedi sağolsun oraları temizledim sinirim bozuldu yapmadım geri kalanını
Bende yolun yarisina geldim ama bir degisiklik yok yol sonuna kadar devam :)Teşekkür ederim canım annem beni bayram bandoları çalarken doğurmuş
Sağol canım❤❤❤
Ah canım inşallah hemen atlatırsın
Teşekkür ederim canım
Yolun yarısını da geçtim
Allah zihin acikligi versinkuzum tesekkur edermm biraz daha iyiyim yarin onemli iki sinavim var onlara calisiyorum .. Eki Görüntüle 2852203
kendime sinav yaptim eksiklerimi gordum birazda ezber yapmam lazim bana dua et
İyi geceler canım.Cocuklar miss gibi uyumus ben bu saate kadar film izlemisim sabahta zombi gibi uyanir kendime saydiririmiyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?