Benim metobolizmam yavaş. Ramazanda iyice yavaşladı sanki. Doktorun diyetine uygun gidiyorum. Protein, karbonhidrat sebze, meyve hepsini yiyorum. Ama kanCanım bence 1000 kalori bayağı bir az yani 1200 filan olmalı en aşağı ama vücudunu metabolizmanızı en iyi sen tanırsın
Elhamdulillah canimmm, bende sizleri cok ozledim yanlislikla kaldirmisim herseyleri playstoreden acamadim geri, ana ekrandaydi benimki direk giriyordum. Sonra sifremi falan istedi ben ne bilim sifrem neeAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Lilimmm hoşgeldin nasilsin çok özledik
Afiyet olsun canım
Rabbim zihin açıķlığı versin inşAllah iyi gecsin sınavlarin
Allah seni napmasın uzun zaman oldu gelmiyosun unutmussundur tabikiElhamdulillah canimmm, bende sizleri cok ozledim yanlislikla kaldirmisim herseyleri playstoreden acamadim geri, ana ekrandaydi benimki direk giriyordum. Sonra sifremi falan istedi ben ne bilim sifrem nee
Tabi şifreni nerden bileceksin.Elhamdulillah canimmm, bende sizleri cok ozledim yanlislikla kaldirmisim herseyleri playstoreden acamadim geri, ana ekrandaydi benimki direk giriyordum. Sonra sifremi falan istedi ben ne bilim sifrem nee
Ya valla çok kötü oldumKızlar günaydın şuna sinirlerim aşırı bozuk aç gezdiğim halde artı geliyorum ben tartıda 60 ı beklerken tartı 62 gösteriyor acaba erken mi tartıldım dün sat 7 de yedim akşam yemegi, dün yediklerimi de yazcm şimdi
Sabah 1 haşlama yumurta
2 3 peynir 2 3 kaşık yoğurt
1 salatalık 1,çeri, yeşillik
Ara =, 1 muz , , 1 kase cevizli yoğurt
Akşam 19.00=1 kase patlıcan ymg.
1 kase bulgur 1 tb ekmek
1 yeşil çay
Az stresi biraksanmi artık canim sakin ol sabah aksam yapma sabah ogle aksam olarak yermisin protein sebze agirlikli bide öyle dene suyu 3litre tutKızlar günaydın şuna sinirlerim aşırı bozuk aç gezdiğim halde artı geliyorum ben tartıda 60 ı beklerken tartı 62 gösteriyor acaba erken mi tartıldım dün sat 7 de yedim akşam yemegi, dün yediklerimi de yazcm şimdi
Sabah 1 haşlama yumurta
1 kase bulgur 1 tb ekmek
1 yeşil çay
Afiyet olsun belki erkendir. Ödem olabilir. Sabırlı ol canım.Kızlar günaydın şuna sinirlerim aşırı bozuk aç gezdiğim halde artı geliyorum ben tartıda 60 ı beklerken tartı 62 gösteriyor acaba erken mi tartıldım dün sat 7 de yedim akşam yemegi, dün yediklerimi de yazcm şimdi
Sabah 1 haşlama yumurta
1 kase bulgur 1 tb ekmek
1 yeşil çay
Çok kötü oldum sanki tartı şaka yapıyor banaAz stresi biraksanmi artık canim sakin ol sabah aksam yapma sabah ogle aksam olarak yermisin protein sebze agirlikli bide öyle dene suyu 3litre tut
Senin tartı 62 yi seviyorrrr.Çok kötü oldum sanki tartı şaka yapıyor bana
İnşaallah ödemdirAfiyet olsun belki erkendir. Ödem olabilir. Sabırlı ol canım.
Kıracam valla şu tartıyı ne uğursuz çıktı 6 lara aşık olmuşSenin tartı 62 yi seviyorrrr.
Bu kadar takma. Emek veriyorsan ve yemiyorsan mutkaka düşer.İnşaallah ödemdirsaat 11 gibi tartılayım bakalım o zaman ne çıkacak
Kötü olmaya sakin ol azcik üzüldükce dahada çok yersin bak yapmaÇok kötü oldum sanki tartı şaka yapıyor bana
Sevenleri ayırma kırma yazık.Kıracam valla şu tartıyı ne uğursuz çıktı 6 lara aşık olmuş
İmkansızSevenleri ayırma kırma yazık.Canım olacak. Cuma günü sen 59 u bile görürsün. Sakîn.
Yok senin dediğin gibi beslncm bugün su 3 litre birde detox suyu yapayımKötü olmaya sakin ol azcik üzüldükce dahada çok yersin bak yapma
Bitane ağzına çakacamİmkansız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?