Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım bence 1000 kalori bayağı bir az yani 1200 filan olmalı en aşağı ama vücudunu metabolizmanızı en iyi sen tanırsın
Benim metobolizmam yavaş. Ramazanda iyice yavaşladı sanki. Doktorun diyetine uygun gidiyorum. Protein, karbonhidrat sebze, meyve hepsini yiyorum. Ama kan
değerlerime baktiracagim. Diyetisyenim de istiyor. Korona yüzünden kaldı hep. Sağol canım.

Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım

Lilimmm hoşgeldin nasilsin çok özledik

Afiyet olsun canım

Rabbim zihin açıķlığı versin inşAllah iyi gecsin sınavlarin
Elhamdulillah canimmm, bende sizleri cok ozledim yanlislikla kaldirmisim herseyleri playstoreden acamadim geri, ana ekrandaydi benimki direk giriyordum. Sonra sifremi falan istedi ben ne bilim sifrem nee

Kızlar günaydın şuna sinirlerim aşırı bozuk aç gezdiğim halde artı geliyorum ben tartıda 60 ı beklerken tartı 62 gösteriyor acaba erken mi tartıldım dün sat 7 de yedim akşam yemegi, dün yediklerimi de yazcm şimdi

Sabah 1 haşlama yumurta
2 3 peynir 2 3 kaşık yoğurt
1 salatalık 1,çeri, yeşillik

Ara =, 1 muz , , 1 kase cevizli yoğurt

Akşam 19.00=1 kase patlıcan ymg.
1 kase bulgur 1 tb ekmek
1 yeşil çay

Elhamdulillah canimmm, bende sizleri cok ozledim yanlislikla kaldirmisim herseyleri playstoreden acamadim geri, ana ekrandaydi benimki direk giriyordum. Sonra sifremi falan istedi ben ne bilim sifrem nee
Allah seni napmasın uzun zaman oldu gelmiyosun unutmussundur tabiki
İnstegramdan yazcaktim biara ama dedim rahatsiz etmeyim
Nasilsin canim iyimisin toparladinmi kendini

Ya valla çok kötü oldum ya ben bayram da tatlı bile yemedim günlerdir doğru düzgün besleniyorum bile delirdim şimdi başa mı döndüm

Az stresi biraksanmi artık canim sakin ol sabah aksam yapma sabah ogle aksam olarak yermisin protein sebze agirlikli bide öyle dene suyu 3litre tut

Afiyet olsun belki erkendir. Ödem olabilir. Sabırlı ol canım.

Selamlar :)
Dün annemdeydim
Sabah 9 da gittik akşam 7 de döndük
Eşimden azar yedim neymiş erken gelecekmiş yok bla bla b
Çıldrıdım onca şey aylardır gitmedim görmedim annemi bin ton laf yemem çok gücüme gitti zaten yemeğe de kalmadı kendine çiğköfte aldı
Neyseki menümü yazayım
Annemde
1 haşlanmış yumurta
4 dilim Salatalık
3 dilim Havuç
Peynir
3 adet Zeytin
Bi dilim ekmek ve çay içtim
15:00 bi kase çorba içtim
Şekersiz sütlü Kahve içtik annemle
Akşam 6:00 da
Sadece yaprak sarma yedim ( sarmayı annem Bulgurlu yapıyor pirinç kullanmadı )
Onlarda diyetteymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…